Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 397
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Привет отново, по колко време сте приемали преднизолон, тъй като ми го изписаха след трансфера, но пише само 2х1, а се притеснявам да не го приемам твърде дълго.
Това ще го определи само лекаря Ви,на следващия преглед го попитайте.

# 121
Медрол при мен (все кортикостероид) вероятно поне до 7-8 г.с.
Всичко се пие докато не ти го спрат.
Само но-шпа е за 7 дни.

# 122
Здравейте, момичета. От януари ще ставам пациент на Надежда за инвитро. Досега имам 2 неуспешни инсеминации в клиника в моя град. Имам цветна снимка, която е правена тази година. Казах ми, че важи 4 години. Някъде из темата прочетох, че в Надежда държатЦС да е правена при тях. Това така ли е?

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 22:49 от Анонимен

# 123
  • София
Цс при репродуктивните важи 6 месеца. Така беше и в предишната ми клиника. В Надежда ще ти направят ако преценят за нужно. Не за всички е задължително цс.

# 124
Мелинда, благодаря.

# 125
Аз го пием 3 по 1 около три дни преди трансфер и два дни след него. На последния трансфер го пих седем дни, просто така се падна схемата.
scharada-Никой не може да ти даде съвет но щом толкова време нямаш успех в тази клиника и си сигурна, че са направили всичко по силите им да ти помогнат, значи е време за смяна и на клиниката и на доктора.
За Турция нямам лични наблюдения но ако имаш 8000лв. за донорска яйцеклетка по добре ги дай в Турция, там доколкото знам, всичко(хотел, храна, преводач и всички изследвания и т.н излизат пак тази цена).
Не се притеснявай за стимулациите или друго хората в Турция знаят какво правят. Но, пак ти казвам ти си решеваш. Цената за донорска е за Селена Пловдив, доколкото знам дават 6 Я. Друго не зная но и аз като теб бях решила да сменям доктора и клиниката и сега давам последен шанс на моя док. След утрешното лапаро ще видя резултата и ще реша. Успех от сърце!
Привет отново, по колко време сте приемали преднизолон, тъй като ми го изписаха след трансфера, но пише само 2х1, а се притеснявам да не го приемам твърде дълго.

# 126
Здравейте, момичета. От януари ще ставам пациент на Надежда за инвитро. Досега имам 2 неуспешни инсеминации в клиника в моя град. Имам цветна снимка, която е правена тази година. Казах ми, че важи 4 години. Някъде из темата прочетох, че в Надежда държатЦС да е правена при тях. Това така ли е?

Моята я признаха, беше правена година преди първичния преглед при тях. Казах, че в две клиники в моя град никой не е поглеждал диска и си седи запечатан и за пръв път го отвори Док и го видя. Исках да я направя при тях като настоявах, че имам подадена заявка и чакам, но не разрешиха. Като станеш пациентка докторите ще преценят. Доста си почаках, като през това време ми следяха фоликулите, леки стимулации с таблетки и подходящи дни, но без резултат.  Но пък най-накрая в Надежда потвърдиха наличие на полипче и стартирах с хистероскопия, предполагам, че са огледали какво е положението.

# 127
Медрол приемах до към 12гс.

# 128
Здравейте,момичета. Доктора каза да си запазя час пет дни преди да ми дойде за прп и че ще го комбинира с къс протокол. Това ще ми е първи опит. Някой минал ли е през прп и къс протокол?сега като отида на 5 ден преди да ми дойде сам кръв ли ще ми вземат или тогава ще е прп?

# 129
Кръвта се взима сутринта в деня на ПРП-то.

# 130
  • София
Здравейте. Знаете ли колко струва надраскване на лигавицата преди трансфер?

Благодаря!

# 131
Здравейте, кога спряхте Преднизолон и естрофем? На мен ми казаха да довърша каквото имам и да спра (6та седмица и 6 дни - последна таблетка). Два дни по-рано спрях Прегнил и зарзио. Как се чувствате след като спряхте лекарствата? Аз оставам само на cyclogest 400 2x1 .

# 132
Това зарзио пък за какво се пие?

# 133
Здравейте, кога спряхте Преднизолон и естрофем? На мен ми казаха да довърша каквото имам и да спра (6та седмица и 6 дни - последна таблетка). Два дни по-рано спрях Прегнил и зарзио. Как се чувствате след като спряхте лекарствата? Аз оставам само на cyclogest 400 2x1 .

Естрофем спрях към 8 гс от раз, медрол (преднизолон) спрях поетапно към 11-12гс. Зарзио и прегнил спрях от раз към 11гс. Циклогест спрях поетапно към 12 гс. Не съм имала проблеми след като спрях лекарствата.

# 134
Здравейте, момичета, моля да ми кажете добавките на д-р Стаменов, рецепти 1 и 2, с рецепти издадени от д-ра ли се продават или мога да отида в аптеката и да си ги закупя. Колкото и пъти да съм го питала, никога не ми ги предписва. Започнах да пия fh pro на своя глава, МВИ и д-р.   т.к съм с НЯР и на възраст. Извинявам се много, пиша от тел и незнам как ще се публикува това съобщение.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 18:53 от kremsk

Общи условия

Активация на акаунт