Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 504
  • 768
  •   2
Отговори
# 255
При мен има бъг в инфото за часовете от седмица. А от вчера и при изследванията.

# 256
Изследванията не ги виждам от никъде в момента - грешка, часа си го виждам през браузер, мобилното два грешка.

# 257
За съжаление, не всички имат щурия късмет да успеят от първи или втори опит-трансфер.
Много двойки правят по 4-5-6 -7 ин витро опита и 10+ трансфера,  докато забременеят.
Аз съм с отрицателен резултат след ембрион с ПИД в Турция, и интралипид, и една кофа лекарства. ПИД и интралипид не са панацея.
Прости ти трябва щууууууур късмет,ама наистина.

Да,така е !
За съжаление някой минават през безброй опити и стимулации.
Аз за мен съм си дала 4 стимулирани опита .
Два имам още 2 ми остават .
Колкото и да отричат докторите ,честно да си кажа ме е страх от всички тези хормони.
Още преди да започна прочетох някои стряскащи неща за стимулациите.
Знам ,че трябва да сме позитивни настроени ,но понякога наистина изпитвам ужас като се сетя !

# 258
Добро утро, момичета кокичета,
Споменахме много неуспешни опити, но имали ли сте такива с ДЯ и след кой опит се показаха двете чертички.. Simple Smile

# 259
Добро утро, момичета кокичета,
Споменахме много неуспешни опити, но имали ли сте такива с ДЯ и след кой опит се показаха двете чертички.. Simple Smile
Преди месец Simple Smile
2 бластоциста от ДЯ - резултат 0. Уж всичко ми беше наред , лигавица 12мм в деня на О, прогестерон в деня на трансфер 17 при горна 18, донорката на 35г. и ММ и той на толкова . И нищо Sad

# 260
  • София
Я да попитам - тези, които не си виждат изследвания в приложението, имате ли някакви неплатени задължения? Аз забравих да си платя 20лв за последния преглед. Но до вчера виждах изследвания. Ако е от това, мога да платя през джойстик. Иначе ще си платя при следващия преглед.

# 261
Аз също имам 20лв задължения, но виждам изследванията си. Става дума за стари изследвания, а не за такива, направени скоро. Не знам дали бях от полза.

# 262
Аз точно като си платих задължението се появи бъгът Smile
Така че, не виждам връзка.
С това мобилно приложение често има неща, които не са наред.

# 263
  • София
Хаха. Сега ги виждам! Не съм си платила 20те лв. Странно.

# 264
  • София
Аз нямам неплатени задължения. Звъннах им. Имат проблем и айтитата им работят по системата. Само с мобилната версия е проблемът, а те си виждат всичко в болницата.

# 265
Само ако задълженията са от изследвания спират достъпа, ако задълженията са от прегледи или други процедури по ИВ не прекъсват достъпа.

# 266
На лап топ , току що  проверих и се виждат и отварят изследванията.

# 267
  • София
И при мен току що се отвориха. Явно са отстранили проблема.

# 268
  • София
Искам да предупредя за некачествената работа на лабораторията в болницата. За втори пореден път се обеждавам в това. Не мога да си обясня защо се случва това, само мога да предполагам - стара, амортизирала и ниско бюджетна апаратура, или ленив персонал. Благодарвние на тази лаборатория, пред 1 година получих хиперстимулация. По-добре изследвайте в лаборатория извън болницата.

# 269
  • София
Мария, болницата е само от няколко години. 7 май. Каква стара апаратура, и калпава лаборатория?

Теб те засичам из няколко теми да хвърляш откровена кал по болницата и лекарите. Кал без доводи. Кал, комбинирана с хвалби по неповторимия Сигридов. Разбрахме вече.

Това е обидно и към нас пациентките.

Общи условия

Активация на акаунт