Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 514
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
А задължително ли трябва да се съглася с неговото предложение? Защото аз не желая да ми бъде правено ...вече... каквото и да е . Искам да си върна останалото 1 ембрионче , без въпроси , без коментари и без още изследвания.  Да , ще го изслушам , ще покимам с глава и толкоз . Вие как бихте процедирали?

# 241
  • София
не, не е задължително.
казваш какво искаш и толкова.

# 242
Момичета колко трябва да е лигавицата преди трансфер.

# 243
  • Пловдив
Минимум 8мм. Иначе добра е 10мм-14мм.

# 244
Благодаря❤️

# 245
Момичета като чета се отчайвам и губя вяра преди да съм започнала опита си .
Какво е това чакане и какви са тези безброй неуспешни опити
Страх ме е!😭😭😭

# 246
На мен сьщо ми става мьчно като чета за неколкократни неуспешни опити на други жени тук. А момичета, не може ли да ви тестват ембриончетата и да се направи трансфер с генетично здраво ембрионче  както правят в Турция например. Или вливки например с Октагам, интралипид, те не биха ли ви помогнали?  Незнам , не че му е място тук да го пиша, но много жени пишат че само др Сигридов може да им помогне да забременеят с лечение. Дали си струва и консултация с  него да си направите разбира се без уточнение кьде ще си правите трансфера. Аз за сега имам успешен трансфер от пьрвия пьт но имах само едно единствено ембрионче от три стимулации.  Едно единствено оцеля и се имплантира. Но винаги сьм си мислила че ако имах 5/6 например сигурно и аз щях да мина по пьтя на неуспешни трансфери.

# 247
Дали преди ендометриална биопсия изискват задължителен тест за ковид?

# 248
  • София
Не.

# 249
За съжаление, не всички имат щурия късмет да успеят от първи или втори опит-трансфер.
Много двойки правят по 4-5-6 -7 ин витро опита и 10+ трансфера,  докато забременеят.
Аз съм с отрицателен резултат след ембрион с ПИД в Турция, и интралипид, и една кофа лекарства. ПИД и интралипид не са панацея.
Прости ти трябва щууууууур късмет,ама наистина.

# 250
А вливка  от сорта на Октагам опитвала ли сте? Този крос мач тест, който правят в Надежда би ли помогнал? Биопсия на матката? Опитвам се дам идеи но не сьм инвитро доктор.
.
За съжаление, не всички имат щурия късмет да успеят от първи или втори опит-трансфер.
Много двойки правят по 4-5-6 -7 ин витро опита и 10+ трансфера,  докато забременеят.
Аз съм с отрицателен резултат след ембрион с ПИД в Турция, и интралипид, и една кофа лекарства. ПИД и интралипид не са панацея.
Прости ти трябва щууууууур късмет,ама наистина.

# 251
  • София
Имах 2 отрицателни теста след ПИД на "перфектни" ембриони, както се изрази доктора. И крос-мач тест правихме, всичко наред. И 3 биопсии на матката  правих. За мен най-смисленото от всички изследвания бяха хистероскопията и биопсията, защото показаха каква е структурата и лигавицата на матката и позволиха на доктора да "види" проблема отвътре. Истината е, че положителният тест видях, когато ДОК излезе от рамката и смени лекарства, смени подхода, предложи  различен път, по който да действаме. Нашият успех беше на 4-тия трансфер.

# 252
  • София
Момичета, моля някой да си влезе в профила онлайн и да види дали си отваря лабораторните изследвания. Аз отварям всичко друго, но на резултатите ми дава грешка при обработка на заявката от пациента. Пуснах сутринта изследвания и искам да ги проследя, че по-късно съм на преглед. Да знам дали да им звъня или е блокирала системата.

# 253
От снощи на мен ми дава грешка в joystick.

# 254
  • София
Значи е някакъв бъг. Важното е в болницата да виждат резултатите. Ще изчакам малко и ще им звънна по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт