Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 519
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, да попитам за първичен преглед за инвитро процедура колко се чака? Чувала съм, че се попълва въпросник и при който те разпределят.

Здравейте,точно така е !
Попълваш въпросник онлайн и чакаш обаждане за час.При мен стана сравнително бързо ,обадиха се след около 3/4 месеца след като попълних въпросника .За това при кой доктор ще си не съм наясно ,дали те те разпределят или докторите си избират пациентите .
Чук ,че те си избирали пациентите,което ми е странно и не вярвам .
Те нямат време според мен и с това да се занимават .
Бях чула ,че чакаш година да час ,но при мен се случи сравнително бързо .
Късмет 🍀

# 361
Благодаря ви. И аз бях чула за 6 / 7 месеца. На мен ми предстои трансфер в друга клиника, но си мисля ако не се случат нещата , да я сменям. Та да съм подготвена с вариант. Че в.емето си лети ..... 🙂

# 362
  • София
Ако сте в напреднала репродуктивна възраст се обаждат много бързо след попълване на онлайн формата, може и след месец да звъннат.

# 363
Здравейте, да попитам за първичен преглед за инвитро процедура колко се чака? Чувала съм, че се попълва въпросник и при който те разпределят.

Здравейте,точно така е !
Попълваш въпросник онлайн и чакаш обаждане за час.При мен стана сравнително бързо ,обадиха се след около 3/4 месеца след като попълних въпросника .За това при кой доктор ще си не съм наясно ,дали те те разпределят или докторите си избират пациентите .
Чук ,че те си избирали пациентите,което ми е странно и не вярвам .
Те нямат време според мен и с това да се занимават .
Бях чула ,че чакаш година да час ,но при мен се случи сравнително бързо .
Късмет 🍀

При мен също някъде около 2-3 месеца след въпросника, така се зарадвах, а то взех че се паднах при Тихмирова. Координаторите разпределят на база анамнезата и  мединския профил според досегашните ви изследвания. За съжаление при мен не се получиха нещата там, бяха решили че съм лек случай и хоп стимулация с фемара без изследвания на тръбите и микробиология , нямало нужда да пробваме няколко месеца. На своя глава си направих изследвания и се оказах с инфекция, която добре че не вкарах по тръбите. Та не си допаднахме с нея и  за съжаление нямаше как да се преместя и се ориентирах към друга клиника.

# 364
За първичния преглед чаках две седмици да ми звъннат и още две да ми дойде часа. На 4- ти декември пуснах онлайн заявката и на 7-ми януари ми беше първични преглед. Имам две стимулации и три неуспешни трансфера в Селена Пловдив, а вече съм на 38г. и предполагам, че и това е помогнало за да не чакам месеци.

# 365
Момичета, вирусология от друго място може ли да се качи в системата на болницата, че да не я нося всеки път когато имам пункция? На Регистратура ли се дава?

# 366
Момичета, вирусология от друго място може ли да се качи в системата на болницата, че да не я нося всеки път когато имам пункция? На Регистратура ли се дава?
Да, последния път така направих. Дава се на регистратура и я качват. Стига да е правена преди не повече от 6м

# 367
Мерси. Blush 3 месеца по-скоро. Знам че това е валидността, но всеки път разнасям копие по пункциите и ми се искаше ако мога да я дам, че да не се обяснявам всеки път, че имам.

# 368
  • Пловдив
И да е в оригинал , с печат от лабораторията.

# 369
  • София
Може и да не е оригинал с печат и подпис, аз винаги ги изпринтвам от нета и ги нося без печат и подпис и не съм имала проблем до сега. Е разбира се хубаво е да има, но ми е далече лабораторията да ходя за оригинала Confused

# 370
Ние винаги взимаме с печат, защото веднъж на ММ му направили забележка като отишъл да дава материал, че няма. Ами хубаво се подготвих аз с въпроси и разяснения ама като сложиш каруцата пред коня и нищо не става. Отпадна ми пункцията току що. Фоликулът се влачи и реших да не рискувам. Във вторник беше 12 мм, днес едва го хванаха да е 14 мм. Че даже 13 и нещо. Да не казвам, че май същия го имаше и на 3ти ден и пак беше поне 9-10 мм. А ЛХ-то вече е 18. Реших да се откажа от едно излишно бодене. Confused

# 371
И да е в оригинал , с печат от лабораторията.
Най-добре нотариално заверен! Щом не е правен при тях...Иначе ако ти го направят там, може и в последния момент.Joy

# 372
  • София
Bobby - мисля, че си взела правилното решение, от такива бавещи се Ф, които не нарастват правилно няма как да се очаква качество.
Дано на другия цикъл всичко да е на ред и да се развиват правилно.Flowers Four Leaf Clover

# 373
  • София
Момичета, можете ли да ме ориентирате каква е цената на медикаментите, които дават след трансфер от манипулационна? Изобщо дават ли терапия или продължават изписаната след пункция?
Цена на трансфер и на прогестерон намерих, но не знам колко да си приготвя за инжекции.

# 374
Момичета, можете ли да ме ориентирате каква е цената на медикаментите, които дават след трансфер от манипулационна? Изобщо дават ли терапия или продължават изписаната след пункция?
Цена на трансфер и на прогестерон намерих, но не знам колко да си приготвя за инжекции.

На мен ми бяха около 200лв., като обаче не ми бяха изписали фракси за всичките дни до теста, така че може би и да е малко повече ако ви ги изпишат.
Но предполагам е индивидуално според терапията на всеки един.

Общи условия

Активация на акаунт