Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 524
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря, момичета. От носа или от гърлото е натривката? Важно ми е понеже имам операция на носа, а ми казаха че за ПСР доста надълбоко мушкат тампона, та се притеснявам малко. Blush

# 346
Боби, аз имам правено лапаро в Щерев и преди него ми правиха ПСР.И аз като теб много се притеснявах,защото носа ми е супер слабо място.Имам крива носна преграда, носната лигавица ми е ужасно подута постоянно, полипи в едната ноздра и тн....Място не можех да си намеря при мисълта, че трябва да ми бъркат в носа.Но накрая излезе, че съм си го представяла много по-зле от това което беше в действителност 😂В ноздрата в която имам проблеми ме заболя повече, но всичко приключи страшно бързо.Не го мисли.🍀

# 347
  • София
Взимали са ми и от гърлото, и от носа. Вероятно зависи от вземания или не знам. За 1 стимулация се наложи 4 пъти да ми взимат и все различно.
Нищо не усещаш. В гърлото на мен леко ми се гади, че имам силен рефлукс рефлекс, а в носа усещам единствено силен гъдел и ми се насълзяват очите като пред кихане.

# 348
  • София
В Надежда ми взеха секрета от гърлото и аз ужасно се страхувах за носа, и за гърлото ми беше притеснено защото ужасно ми се повдига като ми бъркат с шпатулата за да видят дали е зачервено, дори вече не разрешавам и зяпам доколкото мога, но вземането на секрета не беше чак толкова неприятно.

# 349
Ще предупредя за всеки случай, че имам шевове в носа. Тя операцията е правена отдавна, но се пак ... Confused  Благодаря ви. Hug

# 350
  • София
Момичета, днес влезнах в приложението и имам начислени суми, които съм заплатила???
При вас има ли такова нещо или е само при мен?
Не рзбирам какво става, добре че си пазя бележките

# 351
Скоро ли са платени?
Ако са от днес или вчера може да не са ги осчетоводили. И на мен се е случвало примерно да не са ми отчели сумата платена за преглед. Имат често разни бъгове. Скоро коментирахме.

# 352
  • София
Не старо платени са, начислено ми е 1 от м.07/20г., 1 от 29.12/20г., но аз съм ги платила ?
Последно ходих на 9.01 и тогава платих това от 29.12, а другото е платено още лятото
Явно е някаква грешка, но днес имам час и ще ходя тъкмо ще попитам какви са тези суми.

# 353
Здравейте момичета,някоя от вас знае ли в събота кой доктор е на работа-Цветков или Персенска.Благодаря предварително.

# 354
  • Варна
Цветков, имам час при него.

# 355
keit,благодаря много за информацията.

# 356
Здравейте момичета, знаете ли каква е цената на лапароскопия за премахване на маточна тръба? И дали се поема от здравна каса? Благодаря ви

Здравей !
Аз правих точно такава преди 2 месеца .
Излезна ми около 2000 лв ,но аз съм здравно неосигурена в България .
Мисля,че ,ако си по здравна каса е по -евтино (поне така ми казаха на мен ),но не съм сигурна за цената ,ако си по касата .
Успех 🍀

# 357
По каса е 1300 лв.

# 358
Здравейте, да попитам за първичен преглед за инвитро процедура колко се чака? Чувала съм, че се попълва въпросник и при който те разпределят.

# 359
Здравейте, да попитам за първичен преглед за инвитро процедура колко се чака? Чувала съм, че се попълва въпросник и при който те разпределят.
Много. В момента има кампания за часове

Общи условия

Активация на акаунт