Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 453
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте. Верно че като съм бременна и аз по цял ден на лап топа нямам какво да правя защото съм със серклаж но да защетя и аз. Забелязвам че изобщо напоследак конкретни специалисти и клиники са много против Надежда.
Мария е пациентка на др. Сигридов по смомен и незнам защо е толкова настроена против клиниката на др Стаменов. АКо има нещо аз лично бих се обърнала към акушер Надежда Стаменова и споделила оплакванията си помеже това момиче също наскоро писа че в Надежда АГ то се ядосало че се следи при др Сигридов.Аз мисля че може да се обърне към управата или ако не към Надежда Стаменова понеже ми изглежда много разтропана. Често да ви кажа забремянх от инвитро в Надежда но напоследък незнам да се радвам ли на кого да съм благодарна като откакто Сигридов е отворил клиника само злослови по адрес на Надежда. Не е честно!!!

Мария, болницата е само от няколко години. 7 май. Каква стара апаратура, и калпава лаборатория?

Теб те засичам из няколко теми да хвърляш откровена кал по болницата и лекарите. Кал без доводи. Кал, комбинирана с хвалби по неповторимия Сигридов. Разбрахме вече.

Това е обидно и към нас пациентките.

# 271
  • София
Аз лично съм много доволна от изследванията в Надежда. Точни, бързи, качествени и определено апаратурата им е добра. Който няма доверие, може да иде и да види как работят, защото част от апаратурата е зад стъкло и се вижда.
Правила съм на много места изследвания и техните по нищо не показват да не са наред.
Ако Мария има проблем с изследванията си, най-добре е да се обърне към болницата със съответните въпроси.

Сега да питам за дамите с нисък хемоглобин. Моят винаги е между 120 и 124, което е съвсем на ръба на нормата. Днес ми е 116 и се чудя дали ще е проблем. В момента съм в стимулация и другите резултати са много добри. Този хемоглобин ме стресна. Вярно е, че още не ми е спряла М и за този период знам, че е нормално да е по-нисък резултатът, но съм под нормата. Докато се видя по-късно с моята лекарка, ще откача от притеснение.

# 272
Само да вметна, че хиперстимулация ви докарва не лабораторията, а лекарят базирайки се на лабораторията и изхождайки от видяното на ехограф.

# 273
  • София
Не сте права. Не беше виновен лекаря.

# 274
Ами и аз занесох изследвания от Надежда на преглед при Сигридов, когато още незнаех за тяхната свада, и доктора оплю лабораторията им. Дори и не ги погледна, за жалост на изследнето отгоре пишеше че съм пациент на др Стаменов и това нагнети обстановката повече. Изпрати ме да правя изследвания в Бодимед на Позитано. АМи нямам думи за там. Бременна чакам наред с опашка с всякакви хора , там където ми взеха кръв нямаше особена хигиена, да не говорим че платих за Урина и йод в урина ама жената забрави че са две проби и сложи контейнерчето за пратка за Германия. Обясних, че имам и нормална урина изследване при което започна едно прехвърляне от един контейнер в дру.г Естествено пробата се замърси и даде завишени резултати които ме уплашиха. По препоръка на моето АГ повтарях на ново и пак пари и  така. Ако мислите че Бодимед на Позитано са по добри от Надежда, аз не съм на това мнение. Дори с много жени си коментирами че явно доктора взема процент от тази лаборатория за пращане на клиенти.  Доц Русев ми е гледал изследвания от Надежда дори и да не ги харесва ( незнам какво му е мнението) никога не ми казвал лошо или пренебравал листа. Само Сигридов го направи. За съжаление аз не знаех че имат нещо от миналото.

# 275
Извинявайте, но темата е за Клиника Надежда. Нека си помагаме, а да не се натоварваме. Ако сте недоволна от лабораторията, обяснете защо. В противен случай звучи като клевета. Това травмира останалите пациенти като мен,  ние и без това сме достатъчно стресирани. А по повод на д-р Сигридов - с цялото си уважение, не го чувствам като мой лекар . Хвалбите за него са излишни тук, имиджът му може да бъде изчистен в др тема, свързана с неговите собствени пациенти или потенциални такива.  Аз не мога да му се доверя, затова не се интересувам от реклама по негов адрес.

# 276
  • София
В Бодимед никога не бих отишла.
Но наистина в Надежда са ми приемали изследвания от Кандиларов, от Малинов, от Репробиомед, от Тина Киркова. На споменатите места пък са ми приемали изследвания от Надежда. И никой не  екоментирал. За първи път попадам на толкова неприятен конфликт.

# 277
Изобщо не е необходимо някой лекар, който има зъб на Надежда Репродуктив да ми  мъти главата, за да съм крайно разочарована от работата им. Като се започне от подхода на самия лекар и се стигне до неразбории с администрацията им. Това просто се молиш като отидеш ПАК да няма нещо объркано, пропуснато итн.
Нищо, че в темата не се толерират особено мнения различни от венцехвалебствия за великите специалисти, не сме никак малко и жените, които вече са на предела на търпението и доверието си. Имам чувството, че откакто се преместиха в лъскавата болница, всичко се промени в негативна посока. Хайде, първата година си казвах, сигурно защото е нова и модерна болница, докато захапят и докато им проработи системата, сигурно ще отнеме малко време. Ама 7 години не са чак толкова малко време. Не ми се изпада в подробности какво и защо. 12 години безуспешни опити мисля, че е доста красноречива "препоръка". И аз искам да ми върне там каквото е останало и повече нито да видя, нито да чуя за тях. А, и из цялата чакалня вони на манджа. Да си оправят вентилацията, че бива да отидеш в болница, а да си тръгнеш вмирисан на лук и запръжки, все едно си бил в някоя кръчма.

# 278
  • София
Извинявайте, но темата е за Клиника Надежда. Нека си помагаме, а да не се натоварваме. Ако сте недоволна от лабораторията, обяснете защо. В противен случай звучи като клевета. Това травмира останалите пациенти като мен,  ние и без това сме достатъчно стресирани. А по повод на д-р Сигридов - с цялото си уважение, не го чувствам като мой лекар . Хвалбите за него са излишни тук, имиджът му може да бъде изчистен в др тема, свързана с неговите собствени пациенти или потенциални такива.  Аз не мога да му се доверя, затова не се интересувам от реклама по негов адрес.

Да, права сте. Трябва да си помагаме, нонв тази тема съмнот 2 години и не виждам да е така.
Относно лабораторията споделих, че имам съмнения за техните резултати. Не влизам в подробности, тъй като е дълго за обяснение.

И Вие за какви "трамви" ми говорите. Вместо да сте благодарни, че се споделя личен опит и да се замислите, то Вие недоволствате. Напълно Ви вярвам, че сте стресирани. Предполагам сме минали по един и същ път.

Ни най-малко съм целяла реклама за д-р Сигридов точно в тази група.

# 279
Точно подробностите за конкретните случаи са ценни. Иначе другото звучи отвлечено и не ме убеждава в нищо. Аз предпочитам да изброя факти - пациентка съм била и в стара, и в новата клиника; имам син, благодарение на д-р Стаменов от трети трансфер през 2013г., изследванията в лабораторията винаги излизат бързо, не съм се натъквала на грешки, веднага ги виждам на приложението, а то е изключително полезно за мен и никога не ме е подлъгало; д-рът винаги се старае да предложи различни варианти, търси решения( това, че не съм успяла да забременея втори път не е по негова вина, тъй като при мен има най- разнообразни медицински фактори), клиниката е луксозна, предлага удобства, не съм била нагрубявана от никого. Отрицателните неща за мен са: чакане, чакане и пак чакане. Чаках и в старата, чакам и в новата клиника, чакам за коментар, чакам за преглед, чакам до тест, чакам да ми се обадят, когато съм в прословутия списък. Избирам да си почакам, но да се доверя на тях. Изморена съм, но не заради чакането.
Всеки преценява според своите потребности, характер и цели. От сърце пожелавам успех на всички!

# 280
  • София
Не е задължително само хвалебствия да има. Както писах по-рано, заместващ лекар започна лечение при мен, което не съгласува с лекарката ми и подходът беше грешен при мен. Никой не ми е трил мнението или нападал за това.
Дали опитите ще дадат резултат или не, зависи от много фактори, колкото и правилно по учебник да подхожда лекарят. В момента лекарката ми спазва всичко, но дори в проучванията на медикамента, който е подходящ за мен, пише - 23% бременност и 21% живородени деца от лечението с него - това за моята възраст, килограми и др., но статистически обобщени. Никой не е Бог да гарантира 100% успех.

# 281
  • София
Нима ще отречете, че репродуктивната медицина в Надежда куца. Няма индивидуален подход, всичко е на конвейер, прегледите са по 5 минути. Трябва да се надяваш на чудо, да имаш здраво тяло, което да търпи какви ли не процедури, дълбол джоб и силна психика да посрещаш не успехите и да успяваш да продължаваш напред.

# 282
  • София
Това ми е 7-ма болница за 25 г. и не виждам разлика. Дори в по-малките е било по-зле, защото там имат малко лекари. Тук на този етап нямам оплаквания. Бързо ме приемат, заместват се при отсъствие, с лекарката ми се чувам при нужда, спазват протоколите. И ми излиза далеч по-евтино от някои други клиники.

# 283
Момичета моля ви стига.

# 284
Момичета според мен навсякъде е едно и също !В Германия дори не търсят причина,защо не се е получило !Дори не ми направиха ЦС преди опитите .
Просто казаха да чакам 2 цикъла и наново с малко по силна стимулация .
Не ми назначиха нови изследвания преди втория опит дори .
Може би аз попаднах на такова място ,но като отидох в Надежда веднага потърсиха причина за неуспеха от първите 2 опита в Германия .
Направих ЦС и лапароскопия преди да започна 3 ти опит .
В интерес на истината тук нямаха такова такова намерения ,щях да си пробвам до безкрай с тези увредени тръби от които едната с хидросапилингс.
Така ,че момичета нека не мислим ,че като отидем в чужбина нещата са розови .
Търпение желая на всеки и много късмет !
Прегръдки 🍀🤗

Общи условия

Активация на акаунт