Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 597
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Боби аз си минавам прегледа и тогава ако док.реши Simple SmileДа ти кажа имала съм 2 случая с 18 мм. и само цитротид и прегнил и пънкция.Успех утре!

# 586
И аз да питам пак, че вече много ми се събра:cry:. Много съм зле от блокажа, гадене, вълни, подуване, болка и разройство, което не го знам от къде е но май е от спазмите:cry:На 11-ти февруари правих хистеро за махане на полип. Аз имам поставена блокираща на 22 ри януари. На 16-ти вдругиден съм на преглед и проверка на хормоните и ако всичко е наред ще почна стимулация. Обаче имам кървене от хистерото, а спазмите и болката от блокажа допринасят за кървенето още повече. Д-р Персенска ми изписа Дицонин но ако не спре кървенето ще ми отложат ли старта според вас? Кървенето на лигавицата пречи ли да започна стимулация?

# 587
Момичета, бях ви питала на кой ден ходите на преглед като сте на ЕЦ. В крайна сметка записах за 8ми ден, но се чудя сега дали да пускам хормони преди прегледа. Вие как процедирате? Или да си мина прегледа и ако д-ра каже тогава да пусна?

На мен ми пускат хормоните след като узреят фоликулите. Спред мен, изчакай да ти кажат кога.

Успех Heart

# 588
Боби, аз също минавах първо на преглед, после пусках кръвни изследвания. Не съм изчаквала резултатите даже. Обикновено Ф беше голям и директно ме пращаха към манипулационна за инжекции. Даваха ми информирано съгласие и казваха, че ще ми звъннат, когато са готови хормоните, за да ми уточнят деня на Пункцията. Минавах само с един преглед преди пункция, но късно се научих на тези хитрини. Преди това що км навъртяхме, що чакане изчакахме ....Blush

# 589
Здравейте, може ли мнение за д-р Илиев. Имам нужда от консултация с гинеколог и ми дадоха час за него в Парадайс. Споменаха цена за преглед 60-70лв. Толкова ли е наистина един стандартен преглед там?

# 590
Миналия месец ми се случи нещо подобно. Въпреки, че съм по фонда ми бяха начислили пункция и оплождане и още нещо,които фонда не покршваше и от регистлятурата ми казаха до не плащам нищо, докато не ми приспаднат сумите по фонда. След няколко дни си ги оправиха.  Но 100 пъти питах различни момичета от регистратурата като луда, защото си е стресиращо хем си по фонд, хем ти излизат задължения.
Здравейте, бях чела, че се допускат доста грешки с плащанията в Надежда и че трябва да се пазят касовите бележки като доказателство, когато вече си платил, но продължава да ти излиза като задължение в приложението им.
На мен в рамките на два дни ми объркаха две суми.
Едната сума е за един медикамент, който не съм взела от тях, понеже им казах, че го имам от предния път. Другата начислена сума ми е за пункция по Фонда, като изрично им го казах на касата, че съм по Фонда и съответно ми казаха тогава, че не дължа за пункцията, а само за медикамента от преди два дена.
Дефакто в приложението излизат две суми като задължение - едната - за медикамент, който не съм взела, а другата - за процедура, която е по фонда.
Как сте ги оправяли тези каши с плащанията и задълженията? Не стига, че имаме куп други проблеми, ами и за това трябва да мислим. Как позволяват изобщо от ръководството да се допускат такива грешки? А и не става въпрос за малки суми.

# 591
Мерси, момичета. Няма да пускам тогава хормони. Да видим първо има ли тръгнал фоликул. Тъкмо да спестя второ бодене за ПКК и вирусология ако всичко е наред. Blush

# 592
Здравейте, може ли мнение за д-р Илиев. Имам нужда от консултация с гинеколог и ми дадоха час за него в Парадайс. Споменаха цена за преглед 60-70лв. Толкова ли е наистина един стандартен преглед там?
Привет, на мен доктор Илиев ми прави цветна снимка лятото, когато моят лекар беше отпуск. Останах доволна от отношението, каза ми набързо след снимката какъв е резултата. Последно бях в парадайс при друг гинеколог ноември и платих 60 лв за преглед. Може да си искате ф-ра и да си ги приспаднете от медицинска застраховка, ако имате такава.

# 593
Момичета, а ако си запазиш час през приложението, но после се наложи да го отнемниш, има ли опция? Също трябва ли да имам профил в самото приложение, за да запазя часа? Някой посещавал ли е др. Иван Димитров в Парадайс?

# 594
  • Пловдив
Момичета, а ако си запазиш час през приложението, но после се наложи да го отнемниш, има ли опция? Също трябва ли да имам профил в самото приложение, за да запазя часа? Някой посещавал ли е др. Иван Димитров в Парадайс?
Здравей!
Трябва да имаш юзер и парола за приложението. Там запазваш, там можеш и да отмениш. Паролите ги дават ня Рецепция лично;)

# 595
Момичета,има ли някоя от вас след няколко стимулации да е минала на ЕЦ и да е успяла?.страхувам се от ниския процент успеваемост на ЕЦ,а док.предлага така..или да сменям докт.за друг подход?

# 596
  • София
ЗАщо се замисляш или страхуваш, нали знаеш количеството е за сметка на качеството. При ЕЦ може да извадиш до 3-4Я но ще са с доста по добро качество от колкото със стимулация.

# 597
  • София
Момичета,има ли някоя от вас след няколко стимулации да е минала на ЕЦ и да е успяла?.страхувам се от ниския процент успеваемост на ЕЦ,а док.предлага така..или да сменям докт.за друг подход?
аз, със събрани ембриони на ец.
преди това имам 6 стимулации.

# 598
Аз успях от първия опит инвитро на ЕЦ с една яйцеклетка. Няколко години след раждането забременях и естествено, макар и неуспешно. Та в медицината явно 2+2 наистина не прави 4. Та нищо не пречи да пробвате на ЕЦ.

# 599
Това и мен ме окуражи, защото тези дни често попадам на отрицателни мнения за успеха от ЕЦ.
аз, със събрани ембриони на ец.
преди това имам 6 стимулации.

Общи условия

Активация на акаунт