Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 509
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Ехааа, вече по 4 месеца ли се чака?

# 646
Аз като ви чета, май и по вайбър не е по-кратък срока. Бях останала с впечатлението, че като избереш вайбър и нещата се случват по-бързо. А дали взимат предвид възрастта на пациентката или и тези над 40 чакат по толкова много?

# 647
Миналата година след неуспеха ми беше по-бърз коментара по вайбър. Може би около 2 месеца чаках, но явно вече и за там има много желаещи и също се чака доста.

# 648
Здравейте мили момичета! Отдавна не сьм се включвала, но моя приятелка ме помоли да попитам други пациентки, които са имали диагностична лапароскопия при Д- р Стаменов. Има ли сред вас останали с по - лоши белези след лапараскопията конкретно при Д- р Стаменов?  Понеже момичето, което пита не е бьлгарка и е предложено лапараскопия при доктора, но пьк нейна позната пак чужденка е премахвала миома с лапараскопия при д- р Стаменов и е останала с големи тъмни белези. Аз самата имам 3 лапароскопии но правени от други специалисти и белезите са ми почти незабележими. Благодаря ви.

# 649
Имам лапаро при д-р Стаменов през 2014г. и нямам белези.

# 650
  • София
това с белезите не е ли и до особености на кожа например?
аз имам лапароскопия, по-отдавна е 2008г, нито следа от белези.
и секцио 2013г, и от него няма следа вече.
и от рани не ми остават белези, та съм решила че регенерирам бързо Simple Smile

# 651
Аз си правих за премахване на жлъчката преди няколко месеца в Надежда и в началото наистина бяха много тъмни, а по принцип не остават белези по моята кожа. Бях започнала в началото да мажа с някакво кремче за белези, но от него много ме сърбеше и спрях. Обаче сега ги загледах, че избледняват, така че и според мен си е до кожа. Simple Smile

# 652
  • София
Дали някой е писал на имейла на клиниката с някакво запитване, въобще отговарят ли?

# 653
Дали някой е писал на имейла на клиниката с някакво запитване, въобще отговарят ли?

Да, писала съм малко преди да стана пациент на клиниката. Отговориха ми на следващия ден по телефона. Simple Smile

# 654
  • София
Благодаря

# 655

Писала съм два пъти - първият път ми отговориха, втория - не.

# 656
Отговарят на имейли. Стига да са компетентни и/или да знаят към кого да насочат въпроса. Така че бъдете подробни.

# 657
Аз правих лапаро за махане на миома декември 2019та година. Бях с 4 разреза. 3 от тях вече не се виждат, като конци са - толкова тънички. Четвъртият е по-тъмен на цвят и все още се вижда, но това ми е най-малкия проблем. Вероятно през него е минавал основния инструмент, с който работят и мястото е по-травмирано /това си е мое предположение/. Аз не знам самите шевове дали ги прави д-р Стаменов.

# 658
Здравейте,
Предстои ми ендометриална биопсия. Разбрах,че се прави на пети ден, при доказано настъпила О.
Тъй като съм от скоро пациентка на болница "Надежда", не знам с кого да се свържа - с регистратура или с докторката ( доктор Тихомирова) ? И кога да се обадя  -при настъпила О или при настъпил МЦ Thinking

Като не питах по време на първичния преглед,сега ви задавам глупави въпроси Sad

Да поясня ,че О нямам възможност да я следя в болницата, а в моя роден град.

# 659
Здравейте,
Предстои ми ендометриална биопсия. Разбрах,че се прави на пети ден, при доказано настъпила О.
Тъй като съм от скоро пациентка на болница "Надежда", не знам с кого да се свържа - с регистратура или с докторката ( доктор Тихомирова) ? И кога да се обадя  -при настъпила О или при настъпил МЦ Thinking

Като не питах по време на първичния преглед,сега ви задавам глупави въпроси Sad

Да поясня ,че О нямам възможност да я следя в болницата, а в моя роден град.

Привет, като ти дойде МЦ, трябва да си запишеш час при д-р Тихомирова. Тя ще проследи кога е овулацията и ще ти каже конкретен ден на който да си запишеш час за биопсия. Simple Smile
Успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт