Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 839
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Харесвам Биге или поне до скоро й симпатизирах. Надявам се да не е това, Дари, защото много ще ми падне в очите. Ако се е обидила на екипа заради развитието на образа й, имам предвид. И заради това е спряла да промотира сериала. Чок стюпид!

# 166
Ново от сета

Бамби е харесало снимките на Карантинираното Simple Smile

# 167
Ама защо да се обижда? Когато е подписвсла договора, тя е знаела каква роля ще играе, нали така? Нищо, че в началото не е била баш злодеИда, вероятността после да стане такава я е имало 😂 Ама ако я заменят с някоя друга, която преди това сме харесвали и някак ще ни в трудно да я намразим после , а? Все еено да ми сложат Демет или Неслихан и аз да я намразя, както Биге. Абсурд. Никакъв шанс 😂

БРО, ти си Бро-то, какво се ошашави 😂 Таз симпатична, но ми прилича на нашата Бамби с тези крака и заради това я отхвърлям! Не искам Керем да се разсейва и да се чуди чии баджаци да зяпа. Ще бъде фиксиран с тиган по главата ако залитне към тази Дидка..

# 168

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 17:12 от dariVale

# 169
  • София
Систър, верно... започнах сама да си говоря... важното е, че ме разбра. 😅 Отсвирваш Диляна, а? Еее! А така й пасваше ролята. Ама нали ти казвам, че идеята е само кекс да има, тя да се влюби, после да иска да убие Моника и Габриел да я свитне. Ще й дадем малко екранно време с него. Само ще мачкат чаршафите за 5 минути в първи епизод, после “хади, бай, бай”. Тя ще е в повече сцени с Баръш и с него ще мачка чаршафите. А и знаем, че ревността понякога е полезна. Нека Хандемий види Керо в компанията на друга дългокрака гърла, да престане само да му пърха с мигли, ами директно да му налита вече. Wink

# 170
Ама пък като две капки вода са🤣
Редактирам сее.....
https://www.instagram.com/p/CIQpYgvp-GE/?igshid=1cq1gzya9r9yz
Това да или не значи🤔

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 17:53 от Thebursin

# 171
  • Кърджали
Бурсинче, питат го Керем и Ханде гаджета ли са, влюбени ли са ..Анъл се хваща за главата...
Скрит текст:
Още един пример за неадекватно поведение от страна на  фенове - първо въпроса е зададен леко невъзпитано, второ за мен е некоректно да се задават такива въпроси към колегите им. Какво очакват - да им кажат да или не...Ясно е че ще си замълчат. А и е малко гадно към човека - толкова ли няма какво да го питат за него, за ролята му...
Не знам ама на моменти тия турските фенове са ми леко инфатилни...

# 172
Бурсинче, питат го Керем и Ханде гаджета ли са, влюбени ли са ..Анъл се хваща за главата...
Скрит текст:
Още един пример за неадекватно поведение от страна на  фенове - първо въпроса е зададен леко невъзпитано, второ за мен е некоректно да се задават такива въпроси към колегите им. Какво очакват - да им кажат да или не...Ясно е че ще си замълчат. А и е малко гадно към човека - толкова ли няма какво да го питат за него, за ролята му...
Не знам ама на моменти тия турските фенове са ми леко инфатилни...
Правилно човека се хваща за главата... Не е редно да питат друг освен тях двамата... Много ясно, че те ако не казват, никой от екипа няма да ходи и казва са или не са... Едва ли не подценяват работата му в сериала... и ги интересува само Керем и Ханде дали са гаджета... Ебаси...
https://www.instagram.com/p/CIQrQQRJa7c/?igshid=64i7un46sgbl

# 173
  • София
Момичета, Хандемий и Керо мислят като нас:

# 174
Ханде и Елчин.. Снимат в дома на Еда-та. На Ханде много й отива това... Червено 🤩
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1333809572126093312?s=09

Бро не става, душа. Първо, защото не искам да нараняваме Монито, също така да я натоварвам с ревност. Тя е нищонеподозираща съпруга на Карло, която също така през свободното си време рисува у тях. Всичките й произведения ги купува някой си таен купувач, но нито Карло, нито тя се вълнуват кой е този човек. До един момент обаче. Но това ще е по-натам.
Ти искаш тая Диляна да спи и с двамата и да ги прави баджанаци? То и Моника ще е така малко, но нейното е оправдано.

Бюрсинче , честно да ти кажа и мен много ме вълнува дали са гаджета 😂 признавам си, но това не пречи да им се любуваме само като Еда и Серкан, за сега 😂😂

# 175

Есенна магия, сестрата на Керем ще е изиграна от Елчин. Но виж, можеш да си сестра на Ханде, тайно влюбена в Керем. Даже може и някоя кекс сцена да намажеш. Не знам, тук систъра ще каже. Тя ги пише тези работи.
Бърборанке, щом ще намажа екранно време с Керо съм съгласна на всякаква роля и на сесрра мафиотка даже 😀😀

# 176
  • Пришълец
Оляха се направо по темата има ли ашк, няма ли. Вземе ли да се прекалява с въпросите за ЛЖ и ми става безинтересно.
Иначе, некоректно е да се пита някой от екипа, както и да се коментира преди самата двойка да е потвърдила. Понякога обаче стават грешки,  несъзнателни предполагам, просто речта е по-бърза от мисълта Mr. Green Нямаше да намесвам и други, но виждам тук-там споменаваме Арас, Чаатай. Та става дума, че по времето когато снимаха сериала Вътре (или бг вариант Вътрешен човек), Чаатай заби колежка - Дуйгу Саръшън, с която са заедно и към днешна дата.
Главната (Бенсу Сорал), си имаше половинка и там тези спрежения не вървяха, но подозренията бяха насочени към Дуйгу и Чаатай в случая, та на въпрос на журналисти, който не помня как бе формулиран пак за любов и тем подобни отправен към Бенсу Сорал, отговорът беше, че нямало нищо нередно в това да се зародят отношения между актьори на снимачната площадка, с което затвърди подозренията за споменатите двама Joy

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 22:59 от Маргарита Н.

# 177
Зад снимачната площадка на сериала

да не е от новия предстоящ епизод 21?

красавиците Пърл, Джерен , Мело и Селин коя ви харесва повече?

# 178
Мелиса (Джерен) ми е най! От посочените, де, иначе си знаем Ханденцето ❤❤❤

# 179
Ей на това се казва подкрепа🙏🏻❤❤

Общи условия

Активация на акаунт