Всеки има право на последно желание освен това. Според мен може да се окаже добре за сюжета на сериала нейното включване и вместо да я намразим, да я обикем. Кой знае?! А и според мен доста трябва да се постарае, за да я намразим колкото Селин. Ух! Казвам Селин и се сещам за Биге. Чак яд ме хваща. Харесвам Биге и ми е тъпо, че така стана с нейния образ и я разкарват. Много добре й пасваше ролята, можеха да й измислят някакво развитие и да не я зануляват. Но като се замисля, то нейният образ си е напълно издържан, колко такива неориентирани и заблудени жени съм срещала. Те са страшно монотонни, безинтересни, буквално “спряли”. Или се самосъжаляват, изпадат в някакви депресии и непрекъснато се оплакват. Или имат погрешна преценка за себе си, за живота и хората около тях. После се сърдят на другите, а те винаги са неразбрани и неоценени. Накрая излобяват и се почват глупостите, интригите. Нейният образ беше точно такъв. Лишен от достойнство и сила на характера. Лишен от емоционална интелигентност. Нямаше как да избелят този образ и да я поправят. Беше прекалено счупена. Затова няма какво повече да даде на сериала и е най-добре да си ходи. Но ще ми липсва! Не Селин. Биге.
Въпреки че спря да промотира сериала в последно време, изглежда готина. Щом Арас е с нея. Ханде и Керем също я харесват.

Привет, развълнувани!
Тая новичката артистка, още преди да се появи в епизод, донесе много смут в къщата ни. Падна като ръчна граната, от ония старите, и веднага се нахвърлихте да я обезвредите, преди да е избухнала. Както виждам, няма никакъв шанс да живее спокойно в нашите среди. Бърборанка я сложи в класацията на " почетното последно място ", поставили сте я на прицел и няма мърдане, под постоянно наблюдение 24/7, включихте я в червени списъци ...
Аз ще я включа в " черния списък на банките ". За BG не знам, но в USA има такъв списък за фирми и физически лица.
Ама как скочихте като Корпус за бързо реагиране! Ей, това жените нямат равни на себе си, веднага усещат опасността и показват ноктите си, когато трябва да защитават нещо любимо! Вече съм спокойна и за Серкан и Еда, и за Ханде и Керем - бронирани и защитени от всякакви атаки. Така е, трябва да пазим любимите си!
Чета нови сценарии, как толкова бързо работят главичките ви - Lady Laura, колко се смях на " мненията и задниците" , а сценарият ти много ми хареса.
Харесахме си Ханде за Керем, на лайфовете са залепени като попови лъжички, такава цветна аура има около тях и така ще се радваме, ако са заедно. Спомням си за Джан Яман и Демет, много сериозно се говореше, че връзката им е започнала от 20 епизод. Те отричаха, но в лайфовете, връчването на награди и т.н. толкова си им личеше близостта. Любовта и кашлицата не могат да се скрият. Така и нашите слънчица, ако на екрана играят роля, то извън снимките защо да играят? Личи си както и да го погледнеш. Естествени са, весели, позитивни, с милиони фенове от целия свят - според мен на лайфовете не е нужно да играят за реклама. Думите, които чуваме са за нас, публиката, но това, което казват погледите им си е само за тях. Експлозия от любов!
За лека нощ ще ви напиша нещо от една интересна книга:
Лека нощ, сладки!