Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 861
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Кърджали
Да Алекс, той я видя в хотела, но каза ли нещо, учуди ли се че е навън?
И друго щях да пиша, но забравих 😁
На онзи лайф дето, Керем си е сложил ръката на рамото на Ханде, а тя показва хубави крака, са със същите дрехи като в асансьора т. е. това е или преди целувката и загряват за нея или след това и страстите още не са утихнали и затава са толкова игриви и закачливи😜

Прави се на маймуна (нали криеше мома зад леглото) - ти си излезнал, дай да ходим да празнуваме излизането ти, недей влиза вътре е разхвърлено. Никаква особена реакция по отношение на това че жена му е навън.

# 451
Главната кокошка ще си ходи този епизод... Така че остава само заместничката й🤦‍♀️
Тази дама си има мъж, не знам как не сте го забелязали това 😂

Споко, безопасна игла е по повод ХенКер-а 😊
Ох, успокоих се   

Макар, че това въобще не е пречка за някои хора. Колко му е да направи лек завой   
А пък това, че си има мъж хич няма как да й пречи... Така като и гледам физиономията е от по-отворените туркини.. така че... да си знае гьола...

# 452
  • Кърджали
Не ща да ставам като лошата учителка, извинете, ама нападките спрямо жената, актрисата  ми станаха неприятни леко. Героинята ѝ, ако реши да налети на Серкан Болат,  лично ще ѝ одера кожата, но спрямо актрисата - тц...

Оф, който е гледал Şeref meselesi - тоз ми мил Ийит до края ли така ще ми лази по нервите? От една страна  ме вбесява с отношението си към жените в жив3му, от друга - вижда се, че е свеястно момче, което просто стъпва много накриво...

# 453
  • София
Разкостили сте я таз девушка. Дайте да й дадем шанс, преди да я убием. Joy Всеки има право на последно желание освен това. Според мен може да се окаже добре за сюжета на сериала нейното включване и вместо да я намразим, да я обикем. Кой знае?! А и според мен доста трябва да се постарае, за да я намразим колкото Селин. Ух! Казвам Селин и се сещам за Биге. Чак яд ме хваща. Харесвам Биге и ми е тъпо, че така стана с нейния образ и я разкарват. Много добре й пасваше ролята, можеха да й измислят някакво развитие и да не я зануляват. Но като се замисля, то нейният образ си е напълно издържан, колко такива неориентирани и заблудени жени съм срещала. Те са страшно монотонни, безинтересни, буквално “спряли”. Или се самосъжаляват, изпадат в някакви депресии и непрекъснато се оплакват. Или имат погрешна преценка за себе си, за живота и хората около тях. После се сърдят на другите, а те винаги са неразбрани и неоценени. Накрая излобяват и се почват глупостите, интригите. Нейният образ беше точно такъв. Лишен от достойнство и сила на характера. Лишен от емоционална интелигентност. Нямаше как да избелят този образ и да я поправят. Беше прекалено счупена. Затова няма какво повече да даде на сериала и е най-добре да си ходи. Но ще ми липсва! Не Селин. Биге. Wink  Въпреки че спря да промотира сериала в последно време, изглежда готина. Щом Арас е с нея. Ханде и Керем също я харесват. Simple Smile

# 454
Сигурно ли е, че Биге напуска?

# 455

Оф, който е гледал Şeref meselesi - тоз ми мил Ийит до края ли така ще ми лази по нервите? От една страна  ме вбесява с отношението си към жените в жив3му, от друга - вижда се, че е свеястно момче, което просто стъпва много накриво...
До кой епизод си? Защото лично при мен по-голямата част ме дразнеше Емир, не толкова Ийит. Въпреки че и той не е цвете за мирисане, ама...Не знам, не знам, мен този сериал много ме обърка, по едно време не можех да разбера кой кого обича, наистина ли го обича, кой кого мрази и т.н. Нооо финалът ме уби отвсякъде

# 456
  • София
Ами по всичко така изглежда:
- спря да промотира сериала;
- героинята й няма някакво кой знае какво развитие, дори напротив - съвсем удари дъното;
- Серкан я разкара от живота си;
- няма с накво да допринесе за сюжета освен да интриганства, ама това бързо ще се изчерпа, ще я разкрият в даден момент;
- в последния фраг си е събрала нещата от офиса и пише писмо на Серкан.
Така че според мен напуска, да. И новата актриса ще е на нейно място - лоша или добра, ще разберем скоро. Simple Smile
Сигурно ли е, че Биге напуска?

# 457
А защо решихте, че Биге напуска? Има ли официална информация? Това, че Селин си е събрала нещата в кутия и пише писмо не означава, че си тръгва от сериала.

# 458
  • Кърджали

Оф, който е гледал Şeref meselesi - тоз ми мил Ийит до края ли така ще ми лази по нервите? От една страна  ме вбесява с отношението си към жените в жив3му, от друга - вижда се, че е свеястно момче, което просто стъпва много накриво...
До кой епизод си? Защото лично при мен по-голямата част ме дразнеше Емир, не толкова Ийит. Въпреки че и той не е цвете за мирисане, ама...Не знам, не знам, мен този сериал много ме обърка, по едно време не можех да разбера кой кого обича, наистина ли го обича, кой кого мрази и т.н. Нооо финалът ме уби отвсякъде
По средата съм. Мен в момента всеки ме дразни.
Финала го гледах макар и на части. (на мен финала на Bu şehir arkandan gelecek повече ми въздейства, там ревах като пребит и двата пъти като го гледах. Единия пак така след първите серии, че нещо героите ме дразниха и реших да видя как ще свърши; и втория път след като си стигнах до него официално. И двата пъти ревах не питай. Па некс и да е най-нелюбимият му сериал от тези дето е снимал. ). Та и тук реших да видя финала и пак ме удари по главата.
Ще го изгледам този сега щото вече ми стана интересно. Изтървх момента в който можех да си кажа абе няма да гледам повече.

От профила на Неслихан. Въпроса е "Ако четете сценария, ще ни дадете ли малък спойлери.
Спойлера мъничък е : вижте емотиконките. Ще имаме май истинско предложение след още една серия

.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 00:35 от Aлекcандрa

# 459
А защо решихте, че Биге напуска? Има ли официална информация? Това, че Селин си е събрала нещата в кутия и пише писмо не означава, че си тръгва от сериала.
Ами така предполагаме повечето тук. За сега официална информация няма, но по нещата, които описа Бърборанка с розовите очила (добре, че ти съкратихме името ✔️) изглежда, че ще напуска. Иначе така като питаш за нея и все едно долавям някаква тъга в теб, че тя напуска 😂 Чак ми стана жал за Селин (ако наистина Биге напуска де) Ще ми липсват нейните взиращи и влажни погледи😂😂

# 460
Добър вечер, неуморни момичета,
neorum, аз включвам и сцената, защото тя ми беше една от любимите.
Серкан така предизвикателно гледаше Еда, че ако Ердем не беше влязъл според мен щеше да наруши договора...

Сетих се, че бяхте коментирали как I see red отива за песен на нашата двойка. Аз пък като ги гледам се сещам за това:

Днес получих годишната музикална равносметка от Spotify и в моя топ 5 има две песни и два инструментала от сериала. Няма да споменавам колко пъти съм ги слушала, че ми е направо неудобно...
Скрит текст:

Любим подкаст:
И по традиция за лека нощ едно красиво ново видео от Кат. Това момиче направо твори изкуство, монтаж, избор на песни, всичко е top notch. Имам късмет, че гледам все сериали, които и тя харесва.

# 461
  • София
Ето го и при мен положението, само в Спотифай съм я слушала 294 минути, което прави 98 пъти. Grinning Animal See No Evil

Директно заминава за първи сватбен танц. Решено е. И моят мъж е за. Wink

# 462
Бърборанке, честита песен🥂🍾.
При мен, Who do you love... 164 слушания. Всеки ден откакто я пуснаха в сериала...

И Толан си е получил равносметката:

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 01:22 от druon77

# 463
Blush Привет, развълнувани!

Tired Face Тая новичката артистка, още преди да се появи в епизод, донесе много смут в къщата ни. Падна като ръчна граната, от ония старите, и веднага се нахвърлихте да я обезвредите, преди да е избухнала. Както виждам, няма никакъв шанс да живее спокойно в нашите среди. Бърборанка я сложи в класацията на " почетното последно място ", поставили сте я на прицел и няма мърдане, под постоянно наблюдение 24/7, включихте я в червени списъци ...
Blue Book Аз ще я включа в " черния списък на банките ". За BG не знам, но в USA има такъв списък за фирми и физически лица.
Ако попаднеш в него, никоя банка няма да ти даде кредит или кредитна карта през следващите 7 години. Така, че г-жа Новата няма никакъв шанс за кредитиране на присъствието си нито в личния живот на Керем, нито в сериала. 
Stuck Out Tongue Winking Eye Ама как скочихте като Корпус за бързо реагиране! Ей, това жените нямат равни на себе си, веднага усещат опасността и показват ноктите си, когато трябва да защитават нещо любимо! Вече съм спокойна и за Серкан и Еда, и за Ханде и Керем - бронирани и защитени от всякакви атаки. Така е, трябва да пазим любимите си!
Memo Чета нови сценарии, как толкова бързо работят главичките ви - Lady Laura, колко се смях на " мненията и задниците" , а сценарият ти много ми хареса.
nrgmama, Алекс, не ме забравихте дори и в тая зона за високо напрежение - благодаря, милички, за красивите снимки и голямо гуш от мен. Снимките ще запазя в компютъра си, но за съжаление не мога да си направя аватар, зле съм с тези техники, а дори и децата ги владеят.
Flowers Leaves Харесахме си Ханде за Керем, на лайфовете са залепени като попови лъжички, такава цветна аура има около тях и така ще се радваме, ако са заедно. Спомням си за Джан Яман и Демет, много сериозно се говореше, че връзката им е започнала от 20 епизод. Те отричаха, но в лайфовете, връчването на награди и т.н. толкова си им личеше близостта. Любовта и кашлицата не могат да се скрият. Така и нашите слънчица, ако на екрана играят роля, то извън снимките защо да играят? Личи си както и да го погледнеш. Естествени са, весели, позитивни, с милиони фенове от целия свят - според мен на лайфовете не е нужно да играят за реклама. Думите, които чуваме са за нас, публиката, но това, което казват погледите им си е само за тях. Експлозия от любов!

Nature Sparkler За лека нощ ще ви напиша нещо от една интересна книга:

" ... вдигнах глава да го видя. Шитият по поръчка костюм от три части задейства голяма част от сензорите ми за сексапил, но онова, което правеше гледката истински пир, бе високото стройно и силно тяло в костюма. И все пак, въпреки цялата разкошна мъжественост, бях сразена едва когато погледът ми се спря на лицето му.
Леле ! Просто ... леле!
Мъжът се приведе елегантно над мен. Замръзнах, напълно зашеметена от мъжкарското му излъчване. А после нещо премина във въздуха между нас ... Чертите на лицето му биха накарали всеки скулптор да се разплаче от щастие, а изсечените му устни, ясно очертаният прав нос и наситеносините очи го превръщаха в олицетворение на свирепото съвършенство ... Очите му бяха проницателни и погледът му оценящо се впи в моя... докосването му бе като токов удар... Не беше просто красив, беше ... омаг*осващ ... "

Нали в темата ни има вълнения и въздишки за очи, погледи, докосване без целувка, та за това реших да споделя ...

Gift Heart Лека нощ, сладки! Kiss

# 464
neorum Веднага ти сменям името. Надявам се, че няма да имаш нищо против, Силве 😊 🤫
Обаче... Ако докато ги даваха как се гледат и някой от тях говори нещата , които Силвето написа, то директно ни свалят от екран 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт