Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 857
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • In the light side of the Moon!

От профила на Неслихан. Въпроса е "Ако четете сценария, ще ни дадете ли малък спойлери.
Спойлера мъничък е : вижте емотиконките. Ще имаме май истинско предложение след още една серия

.

привет момичета,

еххххааа, мерси Алекс, има и кон, възможно е да има и езда.... това ми е 2рата страст, която за съжаление реших да зарежа след гадно падане. И не напразно може би ни дадоха предния еп, историята на безименното конче, което все още не може да се довери на Серкан:)

Тая новата, че не й запомних името (имена трудно помня, та ще ми трябва пренастройка и за нея), да не стане ПР, ня мястото на Селин. Щот пернатото явно ще напуска. Май на Биге не й е изнесло развитието на героинята й!

neorum
Скрит текст:
къде в USA си?

Прекраен четвъртък момичета, човек като работи и по-бързо май му минава времето 😂

# 466
От профила на Неслихан. Въпроса е "Ако четете сценария, ще ни дадете ли малък спойлери.
Спойлера мъничък е : вижте емотиконките. Ще имаме май истинско предложение след още една серия

Този спойлер за 22 епизод ли е? Да, би трябво, нали сега снимат 22 епизод?

Тази сцена в асансьора в края на 21 еп ще се окаже ключова.
Еда нали каза, в началото на еп. 20, че вече не му вярва и че не може да бъде с него, след като е скрил такова нещо като смъртта на родителите й.

А сцената в асансьора, показва, че пак му има доверие. И че с него се чувства в сигурност и дори превъзмогва фобията си.

Явно Айфер няма да я даде в 21 еп., но Серкан ще продължи да упорства.
Това, че в 22 епизод има първо задраскан годежен пръстен... чудя се пак ли ще ходят да я искат Еда? Два епизода по ред... Но важното е, че накрая Еда ще се съгласи и пак ще сложат пръстените.

Нямам търпение за 22 епизод!  Wear Ring А още не сме гледали 21-ви! Joy

Кога ще ни пуснат емотиконите за 21 еп и озета?

# 467
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден изпълнен само с положителни емоции Hug

П.С. kukli4ka456, миналата седмица и ребуса и озета ги пуснаха в петък, предполагам, че и тази ще е така

# 468

Добро утро дами, почти е събота🎉
Сега се сетих, ами ако Биге сама е искала да напусне и затова нейният образ зави пак в лошата посока🤔

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 08:45 от Thebursin

# 469
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да пием по кафе и да се радваме на живота...

Снощи в ДЕК направо ме оставиха без сън...аман от пренебрегнати влюбени...единият уби, а другия спеше пред вратата и...😡
Нашата Карантинирана направо е на китка да я боднеш...

Само в тази роля му още не съм го гледала. Време е да започна.

# 470
  • Пришълец
Heart Heart Heart
Скрит текст:

Животът скрит е в дребните неща -
в жест най-обикновен, ала човешки,
в любима песен, слушана в нощта,
в човек, умеещ да прощава грешки.

В усмивката на влюбени очи,
която търсиш твоя ден да сгрее.
В забравата на смелите мечти,
когато правиш опит за летене.

Бисерка Каменова       

# 471
Ето рейтинга на бившата конкуренция : Без нас и без "Неверен" (те две седмици няма да снимат имали огнище на Ковид)
Скрит текст:
И къде без нашия Gift Heart

# 472
Фениксът продължава да пада надолу🤦‍♀️

# 473
  • Пришълец
В Туитър коментират следното:
”в еп.1 видяхме как Еда придърпа Серкан към себе си, в еп.11 Серкан придърпа нея,  значи ли това, че ще ги видим в 21-ви да ”тичат” едновременно един към друг или...” Blush

# 474
Ето рейтинга на бившата конкуренция : Без нас и без "Неверен"
Скрит текст:
Благодаря ти много за цифричките, mi_si. Беше ми интересно да видя как ще се отрази липсата на един от фаворитите. Очаквано всички са вдигнали резултатите си, като Осман е спечелил най-много от липсата на прекия си конкурент. Ако съберем пунктовете, с които посочените дизита са качили рейтингите си спрямо миналата седмица обаче, изобщо няма да дадат резултата на "Неверния". Което, според мен значи, че няма автоматично преразпределение на публиката, а всеки си следи определен сериал и голяма част от феновете на "Неверния" просто не са гледали нищо друго. Това ми изяснява защо и ние в събота нямаме чак такова повишение, каквото ни се искаше Wink

# 475
  • Пришълец
Реално погледнато е точно така, по-добре нищо отколкото да хванеш един произволен сериал от средата.

# 476
Май са пуснали Озета Simple Smile

Има и нови снимки  Simple Smile

# 477
  • Кърджали
21 серия
Серкан и Еда дълго се чакат на различни места. След известно време губят надежда и си тръгват. Еда казва на приятелките си че никога повече няма да му повярва,  Серкан казва на Енгин, че никога няма да се откаже да опитва.
На следващия ден, когато отива на работа на Еда ѝ предлагат да участва в кампанията на фондацията "Усмихнати момичета". Същото предложение е отправено и към Серкан. Серкан отказва категорично и без да мисли, а Еда на инат на него се съгласява да участва в снимките.
Айфер научава за критата от Алптайна и отива в дома му да потърси сметка. Но там вижда нещо, което не очаква и се вижда принудена да помогне на Айдан..
Серкан за да е близо до Еда търси начин да се включи в кампанията, която отказа. От друга страна Айдан продължава с опитите да събере Еда и Серкан но нещата така се объркват, че и тя не може да повярва в какво се забърква.

Добро утро!
За вас е добър ден, ама аз нали до 3 гледах нашето момче във "Въпрос на чест" и спайюх до сега...

# 478
21 серия
Серкан и Еда дълго се чакат на различни места. След известно време губят надежда и си тръгват. Еда казва на приятелките си че никога повече няма да му повярва,  Серкан казва на Енгин, че никога няма да се откаже да опитва.
На следващия ден, когато отива на работа на Еда ѝ предлагат да участва в кампанията на фондацията Усмихнати момичета. Същото предложение е отправено и към Серкан. Серкан отказва категорично и без да мисли, а Еда на инат на него се съгласява да участва в снимките.
Айфер научава за скритата истина от Алптекин и отива в дома му да потърси сметка. Но там вижда нещо, което не очаква и се вижда принудена да помогне на Айдан..
Серкан за да е близо до Еда търси начин да се включи в кампанията, която отказа. От друга страна Айдан продължава с опитите да събере Еда и Серкан но нещата така се объркват, че и тя не може да повярва в какво се забърква.

Айдан ще е направила някаква криза след откритието, че Алптекин й изневерява Thinking

Това, в което се оказва забъркана Айдан в стремежа си да ги събере - е процедурата по искане на булка и годежът, който не е ясно дали ще е успешен. Thinking

А иначе, според мен, Серкан, може би ще успее да се включи в кампанията и мисля, че отиват на снимки в хотела, където е асансьора.... Camera

# 479
Благодаря ти много за превода, Алекс Heart Много добре ми звучи резюмето Kissing Smiling Eyes Ще има комични моменти. Още от сега се смея на Айдан, Айфер и Сейфи Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт