Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 849
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Алекс Благодаря за превода💐
Добре ми изглеждат нещата, ще се поинати още малко нашата Фея, а това, че Серкан казва на Енгин, че никога няма да се откаже, си го знаехме🤭 Нямам търпение за събота, да видим какво ще стане с годежа🤣
Айфер сигурно като отива в къщата на Алптекин да му търси сметка и вижда как Айдан изгаря всичките му вещи🤣🤣🤣 И после я взима в къщата при нея, за да не е сама... Ще има многооо смях

# 481
Много обещаващ епизод ми звучи, с доста хумор надявам се. Липсват ми такива епизоди и много ми се иска да има такива, в които на фокус да е смехът и забавните моменти! Heart

# 482
Алекс, много ти благодаря за бързия превод Hug
Очертава се доста интересен епизод. Simple Smile
Пуснаха още една нова снимка от епизода в събота

# 483
Алекс, много ти благодаря за бързия превод Hug
Очертава се доста интересен епизод. Simple Smile
Пуснаха още една нова снимка от епизода в събота

Тези двамката се чудят какво става и са като в небрано лозе🤣🤣🤣 Енгин можеше повече да се барне... Все пак ще искат момичето, не са просто на гости

# 484
  • Кърджали
Не знам какво забърква Айдан та се стига чак до годеж, но ясно че от това най-доволен ще е Серкан. 🙃 Не че и Еда няма да е, ама тя сега от инат ще отрича...
Серкан нямало да се откаже да опитва... Че то е ясно като бял ден...
Ще е хубава серията.
Нямам търпение и да видя сцената в асансьора. Според мен ще завърши там, с момента в който Еда аха да целуне Серкан и ние още една седмица ще се чудим има ли целувка, няма ли....

# 485
Енгин най-вероятно не знае, че ще искат момичето. То май и Серкан не знае, но го решава на момента и съобщава на Айдан Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе на мен са ми интересни кутийките в подноса зад Енгин. Още във фрага им обърнах внимание, но сега пак ми намигат нещо Kissing Heart

# 486
  • Плевен / София
21 серия
Серкан и Еда дълго се чакат на различни места. След известно време губят надежда и си тръгват. Еда казва на приятелките си че никога повече няма да му повярва,  Серкан казва на Енгин, че никога няма да се откаже да опитва.
На следващия ден, когато отива на работа на Еда ѝ предлагат да участва в кампанията на фондацията "Усмихнати момичета". Същото предложение е отправено и към Серкан. Серкан отказва категорично и без да мисли, а Еда на инат на него се съгласява да участва в снимките.
Айфер научава за критата от Алптайна и отива в дома му да потърси сметка. Но там вижда нещо, което не очаква и се вижда принудена да помогне на Айдан..
Серкан за да е близо до Еда търси начин да се включи в кампанията, която отказа. От друга страна Айдан продължава с опитите да събере Еда и Серкан но нещата така се объркват, че и тя не може да повярва в какво се забърква.

Добро утро!
За вас е добър ден, ама аз нали до 3 гледах нашето момче във "Въпрос на чест" и спайюх до сега...
Браво както се казва "мъж на място"

# 487
Не знам какво забърква Айдан та се стига чак до годеж, но ясно че от това най-доволен ще е Серкан. 🙃 Не че и Еда няма да е, ама тя сега от инат ще отрича...
Серкан нямало да се откаже да опитва... Че то е ясно като бял ден...
Ще е хубава серията.
Нямам търпение и да видя сцената в асансьора. Според мен ще завърши там, с момента в който Еда аха да целуне Серкан и ние още една седмица ще се чудим има ли целувка, няма ли....
И началото на 22 серия ще е...
Точно Еда и Серкан почти са докоснали устни... И тока спира... Асансьорът засяда.. Еда се изплашва много... И целувка ЙОК🤦‍♀️

# 488
  • София
Обикновено в ромкомите един от двамата ГГ е решен да не се отказва от другия и да се бори за любовта си. Това му е хубавото на ромкомите. В началото обикновено се карат, не се искат, въпреки че усещат привличане. В някакъв момент си разкриват чувствата и след това обикновено винаги единият се бори и не се отказва. Дори да има някакви недоразумения, знаем, че се обичат и знаем, че единият е там, чака търпеливо и е готов на всичко за другия. В нашия случай това е Серкан, което е супер. Обичам мъже на място като него. А и най-после категорично реши какво иска. Време беше. Simple Smile Сега се надявам и Еда да се отпусне, да се предаде на чувствата си и да чуем едно признание от нея. Heart

# 489
# 490
  • Пришълец
Погази собствените си правила, един влюбен мъж е способен да стигне далеч

# 491
Като гледам Серкан в началото и сега има голяма разлика. Той не можеше да изразява чувствата си. Беше му неудобно да направи искрен комплимент, да каже обичам те, влюбен съм, липсваш ми, съжалявам... дори и пред себе си не смееше да ги изрече на глас.
Смяташе връзката за договор между двама души, работата беше по-важна от всичко. Беше затворен, дръпнат и студен.

Но явно след последната раздяла, няколкото дни мислене и умуване са му пренаредили чакрите, осъзнал е, че щом иска Еда, ще трябва да и го покаже.
Еда в началото нямаше понятие какво се върти в главата му, не знаеше какво мисли, какво чувства... Преди годежа, дори се страхуваше от него.

Тази негова откритост сега, няма как да не я впечатли, няма как да не й вдъхне увереност и сигурност в чувствата му. В крайна сметка, той ще и покаже не само с действия, но и с думи, че я обича.

Еда най после ще започне да чува от устата на Серкан, това което иска да чуе, а няма да се чуди, наистина ли е това, което мисли или на нея просто много й се иска да е така...

И това дано да и вдъхне кураж и тя да му признае, че го обича.

# 492
  • София
Снимки с Ханде от дамската марка "Nocturne"

Малеее, то това баджак ли е, чудо ли е?     

# 493
Шапките на нашия Sunglasses

Sparkling Heart

# 494
neorum , кояне тази книга

" ... вдигнах глава да го видя. Шитият по поръчка костюм от три части задейства голяма част от сензорите ми за сексапил, но онова, което правеше гледката истински пир, бе високото стройно и силно тяло в костюма. И все пак, въпреки цялата разкошна мъжественост, бях сразена едва когато погледът ми се спря на лицето му.
Леле ! Просто ... леле!
Мъжът се приведе елегантно над мен. Замръзнах, напълно зашеметена от мъжкарското му излъчване. А после нещо премина във въздуха между нас ... Чертите на лицето му биха накарали всеки скулптор да се разплаче от щастие, а изсечените му устни, ясно очертаният прав нос и наситеносините очи го превръщаха в олицетворение на свирепото съвършенство ... Очите му бяха проницателни и погледът му оценящо се впи в моя... докосването му бе като токов удар... Не беше просто красив, беше ... омаг*осващ ... "

Нали в темата ни има вълнения и въздишки за очи, погледи, докосване без целувка, та за това реших да споделя ...

Общи условия

Активация на акаунт