Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Това не беше ли оператора на сериала?

# 497
  • In the light side of the Moon!
Здравейте момичета🤗
Хубавко резюменце! Според мен в него наблегнаха на това, че Серкан няма да се откаже, защото нали в предния еп, каза на Еда, че ако не дойде на вечерята той повече няма да я преследва 🥳

Какво ли вижда Айфер?
Айдан ще е изпаднала в някаква криза, ама каква?

Слънчев ден момичета 🥰

# 498
  • София
След озета и двата фрага мисля, че ни очаква много хубав 21-ви епизод, изпълнен с много любов и много #ЕдСер моменти. Според мен ще завърши хубаво и ще имаме целувка в асансьора.

Мисля си, след като очакваме 4 нови героя - две жени и двама мъже, дали единият няма да е първата любов на Айдан? Замислих се, след като видях мъничката подсказка от нея, на която имаше кон. Simple Smile

А публикацията на този Исмаил не знам как да я тълкувам. Какво ще рече "време е да си признаем, че сме ХАНКЕР"?? Интересно... Коментарите отдолу са на турски и нищо не разбирам, но виждам, че е отговарял на някои от тях. Ако може Алекс да погледне и преведе, ще е супер. Hug

# 499
Много се надявам и аз епизодът да бъде забавен и най-вече да не завърши със сцената от края на втория фраг.

Снимка от ФБ GrinningGrinning

# 500
Ох да ни краси къщичката❤🔥

# 501
# 502
  • София
Юхууу, ама те и като подмладени много си подхождат. Каква сладка тийн двойка са, ах! Heart Не знам защо, но ми приличат на Хари Потър и Хърмаяни на снимката. Grinning

# 503
# 504
  • Кърджали
След озета и двата фрага мисля, че ни очаква много хубав 21-ви епизод, изпълнен с много любов и много #ЕдСер моменти. Според мен ще завърши хубаво и ще имаме целувка в асансьора.

Мисля си, след като очакваме 4 нови героя - две жени и двама мъже, дали единият няма да е първата любов на Айдан? Замислих се, след като видях мъничката подсказка от нея, на която имаше кон. Simple Smile

А публикацията на този Исмаил не знам как да я тълкувам. Какво ще рече "време е да си признаем, че сме ХАНКЕР"?? Интересно... Коментарите отдолу са на турски и нищо не разбирам, но виждам, че е отговарял на някои от тях. Ако може Алекс да погледне и преведе, ще е супер. Hug
Коня в посказказа мисля че е че Серкан този път ще и предложи брак някъде из конюшнята, може би до онзи кон,  който още нямаше име. И Еда там ще приеме. Най-накрая ще имаме истинско предложение.
Първата любов на Айдан... Не знам, но след като видяхме, че Алптекин за нищо не става ми се иска да се появи и нейната първа, голяма любов. След всичко и след всичките промени, и Айдан заслужава да е щастлива, обичана и ценена.

За публикацията. Аз я разбирам като че и той е почитател на двойката ХанКер, нали и той иска да има такава двойка явно /то енергията между тях сляп ще я види/, но не и като  знак че има такава двойка. Никой в екипа няма и да намекне нещо такова, докато двамата не го кажат/покажат. Те направят ли го, имам чувството че национални и международни тържества ще има...

Едит. Видях му публикацията. Питат го какво е имал предвид - отговора му е - що, вие сте почитатеи на тази двойка, не може ли и аз.

По-хващащо око е друго.
Един от коментарите е : Искаме да видим любов вече в този сериал
Отговора е : Изчакайте една седмица и да знаете колко любов ще видите...

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 15:49 от Aлекcандрa

# 505
Е ще изчакаме още една седмица... Толкова време чакахме, обаче ако няма както той казва "колко любов ще видите"... да му мисли, паля колата и Истанбул тесен ще му се види🤬

# 506
  • Кърджали
Аз съм навита и на любов по малки дози да гледам..Само да не ги разделят пак за нещо набързо...
Тая събота не ще да идва ...

# 507
  • Пришълец
Еха, музиката от първата ми тиха лудост Sweat Smile

Намеците на някой от екипа няма да са коректни, но има такива примери. Дали по невнимание, дали предумишлено със знанието на главните заподозрени не знам, но съм виждала един такъв случай, пак с актьори в турски сериал. Но пък има и много такива сигурно, където всичко започва и свършва на снимачната площадка, а феновете си остават само с догадките...

# 508

И той си чака събота🤭

# 509
Моите теории..
Двама мъже и две жени.
Баба на Еда и тази новата, която вече видяхме, но каква е, що е - ще разберем може би тази събота?
Двама мъже - единия ще е на Айдан първата любов, а втория..? , може би така мечтания мъж за Мело или защо не и за Айфер някой ухажор?

Общи условия

Активация на акаунт