Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 826
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Според Somera, класацията за най-обсъждани актьор/актриса за месец ноември

Бурсинче, имай едно на ум, те и за миналата седмица твърдяха, че ще е 20% драма и 80% любов, нещо не познаха Wink ... Докато не видя не вярвам Heart Eyes

# 511
Бюрсинче, както казва mi_si по-добре да не се надяваме и да го получим, отколкото обратното. В миналия лайф Ханде каза, че ще има шамар, но шамар йок. Поне аз така бях разбрала де. Отделно и 80-20..малко ни пуснаха по пързалката.
Аз това с коня се надявам да е друго. Еда в началото нали прояви мераци към тях, но Серкан я скастри набързо. Колко му е сега да й предложи да отидат да пояздят из природата. Да останат само двамата, защото все някой се появява и разваля онези хубави мигове, в които те се взират в очите си, все едно си разглеждат очните дъна и дали някой от тях няма пердета 😂

Аз се чудя защо Керем ми се вижда напълнял, то тя Ханде само го храни..

eeLz - Книгата е "Открита пред теб" на Силвия Дей (те са поредици, а щом те впечатли тази част, значи и поредицата ще ти хареса)

# 512
Според DigiLup, нашият е на 2-ро място за най-обсъждан актьор за изминалата седмица

Heartbeat

Нашите сладури - да си признаят, да се вземат и всички да мирясаме .... Sparkling Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/i/status/1334504333698797577

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 16:35 от mi_si

# 513
Nalbantova, благодаря за разясненито коя е кигата и авторката . СЛЕД Бакман ЩЕ ми се отрази добре нещо леко и разтоварващо в унисон с прекрасният ни сериал.
в този ред на мисли докъде стигнахме със сценария , въодушевих се искам и аз да се включа

# 514
# 515
# 516
Да си признават вече, хич не могат да заблудят никого...
Прави сте, че не трябва да им се вярва на тези с 80/20... Ама този път наистина ще ме ядосат и ще се разправят с мен🤬
https://www.instagram.com/p/CIVREskJNj9/?igshid=1anpcfso8hcoa
Щастливият татко😍

# 517
От Керем

# 518
Днес снимат в дома на Болат. При конете, Бамби ме разсея и сега не мога да си намеря снимките от конюшнята Wink

# 519
  • Пришълец
Налбантова, много ти е хубава идеята за езда сред природата, далеч от всичко и всички Heart Eyes Признавам това е което би ми се харесало повече и на мен отколкото вълненията на Айдан около завръщането на любимия в живота ѝ.

Еда мен ме грабна от самото начало с това, че обича животните и цветята, разговаря с тях. Хич няма да ми е излишна една такава сцена на коне и двамата, със Сириус също много обичах да ги гледам.

# 520
Ауу много сладко клипче са качили Heart Eyes
Изненадаха ме с озета, очаквах го утре , звучи много добре , явно и годежа ще е някакво недоразумение  като бебето Joy ако серията е забавна колкото бебешката ще е страхотно Hug
Минавам да ви оставя нещо от фейсбук , което ме докосна
Тя го помоли: "Кажи ми нещо хубаво!"
Той ѝ отговори: "(∂ + m) ψ = 0"
Това е уравнението на Дирак, най-красивото уравнение във физиката. То описва феноменът на квантовата връзка, в която се твърди, че ако две отделни системи взаимодействат една с друга в продължение на определен период от време и след това се разделят, можем да ги опишем като две различни системи, но те вече ще съществуват като една уникална система. Това, което се случва на едната ще продължава да влияе на другата, независимо от разстоянието помежду им. Това се нарича квантово преплитане или квантова връзка. Две частици, които в някакъв момент са били свързани, остават свързани завинаги, дори и да се намират на светлинни години една от друга. Това се случва и с двама човека, когато ги свързва това, което ние хората наричаме Любов.

# 521
# 522
# 523
Браво браво, със сигурност поне ако се съберат децата им ще са хубави Heart Eyes Joy А този Исмаил ли беше не запомних, няколко пъти стана пуска някакви такива постове и сторита за ХанКер и после ги трие Joy Какво става всъщност само те си знаят, ама и ние искаме да знаем Cry

# 524
  • Пришълец
Мики, липсваха ми цитатите ти Heart Eyes Красиво написано, последната част особено
”...
Две частици, които в някакъв момент са били свързани, остават свързани завинаги, дори и да се намират на светлинни години една от друга. Това се случва и с двама човека, когато ги свързва това, което ние хората наричаме Любов.”

Общи условия

Активация на акаунт