Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 314
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Тук ще има една конска доза романтика май 🤨 от далеко ни подготвят за нещо.

# 571
  • Кърджали
То си личи че радостта им е истинска. Сарп е трогнат, че тези които не са са били на снимки са откарали 15 часа с него в болницата, другите са му звъня ли постоянно да го проверяват как е, как върви. Не е само за пред камерата и за пред лайфове....
Събрали са се страхотни хора на едно място. А повечето май както споделят не са се познавали преди това..

# 572
Снимат в дома на сем. Болат. Опънали са червения килим от годежа. Или е накакъв прием по работа или е пак годеж. Wear Ring

# 573
Браво, особено в тези тежки врема с този ужасен вирус имаме нужда от хора около себе си...
А така като гледам снимката с кристалната топка и червения килим е от къщата на Айдан.. Да не би там да е сватбата🤭

# 574

Ееее, нека пуснат всичко на един път, като някаква развалена станция съм 😂
А така като гледам снимката с кристалната топка и червения килим е от къщата на Айдан.. Да не би там да е сватбата🤭
Това е пред на Серкан къщичката, старата...

# 575
Аз предполагам, че Айдан е организирала парти по повод това, че се е утървала от Алптекин🤣 И докато другите ядат и пият, Серкан и Еда ще пояздат малко🤭 С цел лечение на нейните заспивания като е под стрес

# 576
  • София
Ама че поддържани, фенси старчета! Heart Eyes

Баба Ханде е красива и нежна, както винаги. А дядо Керем е чок секси и очарователен, както на младини. Ех... така им пожелавам да остареят - заедно и все с усмивка на лице. Revolving Hearts

# 577
Аз предполагам, че Айдан е организирала парти по повод това, че се е утървала от Алптекин🤣 И докато другите ядат и пият, Серкан и Еда ще пояздат малко🤭 С цел лечение на нейните заспивания като е под стрес
Или да направят малката Айданка в тъмното, до газовите лампи 😂

# 578
Цитат
Или да направят малката Айданка в тъмното, до газовите лампи 😂
БРО направо ме разби с тази снимка🤣Дай Боже да остареят заедно и да са щастливи
Систър и това става... Ама нали си знаеш, че ще гледаш гледки от градината, а не правенето на миник Айдан🤦‍♀️

# 579
  • София

Страхотни са Ханде и Керем, очаквам с нетърпение новия епизод какво ли ще се случи ще има ли нов годеж , ще има ли целувка?. Тая Селин ще я разкрият ли какви ги върши че е подменила бележката?

Ново от Керем дали е от новия епизод?

Добър вечер, прекрасни и цветни момичета! Flowers Hibiscus

Определено не трябва човек да откъсва поглед за дълго от темата, иначе нямате изчитане! Тичате през страниците и като гледам скоро май ще имаме нужда от нова тема! Уникални сте в намирането на теми за обсъждане и дискусии!

azisiq , видях въпроса ти и веднага ти отговарям, не е нова снимката! Това е още от 09 юли 2020 год. и можеш да видиш клипчето тук:
https://twitter.com/inWinterfell__/status/1334557042460282880

Това е една от първите закачки между Ханде Ерчел и Керем Бурсин по повод използваните филтри!
Надявам се следващите дни да имам повече свободно време, за да ви изчета!
Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 580
  • Пришълец
Браво, особено в тези тежки врема с този ужасен вирус имаме нужда от хора около себе си...
+1. Като едно голямо семейство са, стоплиха ми сърцето направо Heart
Не е за пред камерите, отношенията им изглеждат много истински, радостта на всички е искрена.

Цитат
Бюрсинче, как така сватбата, чия сватба?! Пропуснах ли нещо Joy То всъщност Серкан в един от епизодите се пошегува с Еда, че толкова бързо се случвали нещата, че като нищо един ден щял да се събуди женен за нея с две деца Joy

# 581
Марги, така се шегуваме, че нашичкия бързо бързо и сватба ще вдига след годежа🤣Да не се откаже момата ни

Кефи се нашичкия

# 582
  • Пришълец
Абе шегуваме се тука, ама то човек покрай майтапа понякога си казва истината (визирам себе си) tooth Иска ми се да им погледам сеира малко и докато са женени, голяма скука е това да завършат със сватба ииии заживели щастливо. Нека за разнообразие ни покажат и семейния им живот, ще пада смях.
Само не искам да вдигат сватба, да се разведат по някаква причина, разбират, че не могат да дишат един без друг и 'айде нова сватба. Това вече ще е клише в клишето Flushed Joy

# 583
Какво искаш да гледаш?
Еда, останала домакиня след като е родила две малки Болатчета (Иванчо и Марийка, ест.), която готви боб яхния с люти чушки, пекани филии и туршия, а Серкан се прибира от работа и си сваля чорапите до масата в хола  😂 Това ли ти се гледа, Марги
Или неща от типа на... Еда, сервирай вечерята, Еда, налей ми ракийка... Ама наша Еда е инатлива сърна и най-много да му удари един тиган в главА 😂
Иначе не си спомням сериал, който да е продължиш след сватбата на ГГ 🤔

# 584
Добър вечер, момичета, много хубави епизоди се очакват, много романтични, точно такива, каквото искаме и чакаме.
Neorum права си, тук сме се събрали все себеподобни, то едни романтички, то едни едни фантазьорки, книгите не ги четем, ами с кориците ги ядем! 😜
Благодаря на всички момичета, които спаделяте книги, записвам си и купувам😍😍😍
И аз да споделя една книга, коята много ме грабна Палми в снега на Лус Габас. Има и филм по книгата с Марио Касас. Тук ви оставям един цитат от един друг филм с него Три метра над небето, има го във vbox.
" В живота на всеки се появява такъв човек, след който се променяш завинаги... И изобщо не е важно дали времето, прекарано с него е било безгранично щастие или безумна болка. Ти просто разбираш, че никога няма да си отново такъв, какъвто си бил, преди да се срещнете! Винаги ще има неща, които няма да можем да забравим, и когато се сетим за тях, ще се издигнем високо на три метра над небето! Може би само един е човекът, който би те накарал да полетиш толкова високо и любовта с него би била щастие, което животът няма да ти предложи втори път! Затова всеки един миг трябва да бъде единствен, незабравим и неповторим. Миг, който бихме помнили дълго след това, който ще остави отпечатъка на времето. Не е нужно да си птица, за да полетиш, необходимо е само да намериш човека, който да те накара да полетиш на крилете на любовта! Усещането ще бъде сякаш си на три метра над небето... "

Общи условия

Активация на акаунт