Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 327
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Пришълец
Какво искаш да гледаш?
Еда, останала домакиня след като е родила две малки Болатчета (Иванчо и Марийка, ест.), която готви боб яхния с люти чушки, пекани филии и туршия, а Серкан се прибира от работа и си сваля чорапите до масата в хола  😂 Това ли ти се гледа, Марги
Или неща от типа на... Еда, сервирай вечерята, Еда, налей ми ракийка... Ама наша Еда е инатлива сърна и най-много да му удари един тиган в главА 😂
Иначе не си спомням сериал, който да е продължиш след сватбата на ГГ 🤔
Joy Joy Joy
Налбантова и аз не се сещам за такъв сериал, ама не знам защо съм се подготвила за една такава серия от нашите (1-2, не повече). Мисля си, че ще е забавно, я как се развълнува Серкан около непотвърдената бременност, някакви такива ситуации, ама то пък как и да го финализират в нищото. Тц, не става и така, нямам угодия Joy

# 586
Ново(не знам доколко вярно и се извинявам ако сте го коментирали вече Grin ).Серенай била последвала страница за ХанКер в Инстаграм и феновете бяха луднали. 3 часа по- късно я е отпоследвала. Момичето, което отговаря за профила писа, че било вярно и кутията ѝ със съобщения била пълна, но вече не я следва.

# 587
  • София
Вие представяте ли си всъщност Серенай да гледа сериала с интерес като нас и да се кефи на Еда и Серкан?? Да е ЕдСер шипър. Joy

# 588

Историята се повтаряла....

# 589
  • Пришълец

Керем да е склонна съм да повярвам, че ще се зарадва на успеха ѝ, но отнася ли се за СС без да съм нападелна, но да си кажа, че при нея винаги всичко поставям под съмнение - прилича ми малко на хората, които едно мислят, друго казват, трето правят... противоречива личност. Личното ми мнение Peace Laughing

# 590
  • София
Серенайката добре ли е?      

Може би наистина има нещо сериозно между Ханде и Керем и това да е предизвикало някаква ревност у нея. Защото в момента тя е сама, а Керем хвърчи от щастие. Типични женски номерца.

# 591

На втората снимка са герои от Kiraz mivsimi "Сезонът на черешите" . Гледала съм го и беше приятно сериалче, но нямам идея какво се повтаря Joy Даже не помнех, че Неслихан е участвала Joy

Аз имам чудесна новина за себе си Joy оставам без деца утре вечер и цялата събота Hands Punch вече имам план - утре вечер 19еп с бг суб, събота спане до обяд, после 20еп с бг суб и вечерта с вас на кино Hands Ok Hand
Скрит текст:
Champagne

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 23:50 от mikipoli

# 592

На втората снимка са герои от Kiraz mivsimi "Сезонът на черешите" . Гледала съм го и беше приятно сериалче, но нямам идея какво се повтаря Joy Даже не помнех, че Неслихан е участвала Joy
Главните герой е “сезонa на черешите”са дваойка и в реалния живот,правят парале ,че и Керем и Ханде това ги очаква😊

# 593
  • Пришълец
Скрит текст:

Главните герой е “сезонa на черешите”са дваойка и в реалния живот,правят парале ,че и Керем и Ханде това ги очаква😊
Гледам, гледам и се чудя кое е общото при двете снимки с изключение на Неслихан Sweat Smile Не се сетих кои са на долната снимка, чувала съм за сериала иначе...

# 594
Леле , за първи път чувам Joy  хем следя турските клюки, това съм го проспала Joy и двамата ги харесвам много , радвам се за тях Heart Eyes

# 595
Добър вечер, момичета, много хубави епизоди се очакват, много романтични, точно такива, каквото искаме и чакаме.
Neorum права си, тук сме се събрали все себеподобни, то едни романтички, то едни едни фантазьорки, книгите не ги четем, ами с кориците ги ядем! 😜
Благодаря на всички момичета, които спаделяте книги, записвам си и купувам😍😍😍
И аз да споделя една книга, коята много ме грабна Палми в снега на Лус Габас. Има и филм по книгата с Марио Касас. Тук ви оставям един цитат от един друг филм с него Три метра над небето, има го във vbox.
" В живота на всеки се появява такъв човек, след който се променяш завинаги... И изобщо не е важно дали времето, прекарано с него е било безгранично щастие или безумна болка. Ти просто разбираш, че никога няма да си отново такъв, какъвто си бил, преди да се срещнете! Винаги ще има неща, които няма да можем да забравим, и когато се сетим за тях, ще се издигнем високо на три метра над небето! Може би само един е човекът, който би те накарал да полетиш толкова високо и любовта с него би била щастие, което животът няма да ти предложи втори път! Затова всеки един миг трябва да бъде единствен, незабравим и неповторим. Миг, който бихме помнили дълго след това, който ще остави отпечатъка на времето. Не е нужно да си птица, за да полетиш, необходимо е само да намериш човека, който да те накара да полетиш на крилете на любовта! Усещането ще бъде сякаш си на три метра над небето... "

Revolving HeartsФилмът е точно усещането да бъдеш три метра над небето!!!

# 596
  • София
Общото в  "Сезонът на черешите" и "Почукай на вратата ми" е, че Неслихан играе "майката" на главните герои и в двата сериала. В "Сезонът на черешите" нейния син играеше Серкан Чайолу, а неговата любима Йозге Гюрел

Скрит текст:

# 597
  • Пришълец
БлагаВест, сега ми се изясни, благодаря Kissing Heart

Неорум, така красиво ни преразказваш приказката, предоставяш ни увлекателно четиво и едновременно с това зареждащо с положителна емоция.Heart Eyes По въпроса

Цитат
Wear Ring Как мислите, дали ще бъде пръстена цвете, или друг?
и аз не се наемам много да гадая, но този пръстен за тях е със символично значение, по-добре да попадне пак на пръста на Еда, отколкото в Босфора примерно Stuck Out Tongue Winking Eye Но, от друга страна след като започват начисто с нов пръстен е по-приемливо...

А тук така се вълнувах заедно с тях, че пръстена си е вече на мястото, на моменти забравям, че е просто филм Flushed Joy

ПП ох, бе, Мики Joy Joy И вие, мамите сте хора и имате нужда от малко време за себе си.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 00:59 от Маргарита Н.

# 598
Нямате изчитане бе момичета но много съм изморена и утре,ще ви дочета,а до тогава ние с ЕДА ви казваме

# 599
Среднощен поздрав и от мен,
За съжаление, напоследък съм доста заета с работа и нямам време да пиша през деня и затова съм нощна смяна в темата...
Вашите коментари, че сериалът може да приключи с 26 епизода ме накараха да се размисля. Струва ми се, че, за да разкажат всички истории подобаващо има нужда от поне 35 епизода дори 40. Ако сериалът приключи с 26 епизода за мен той ще бъде много небалансиран и недовършен, особено след тази дълга раздяла... Образът на Еда също трябва да претърпи развитие, всички искаме да я видим като пораснала, помъдряла, намерила сили да прости и да загърби миналото, за да може да прегърне бъдещето. Аз много искам да я видя завършила университета и започнала кариерата, за която мечтаеше. Има толкова други сюжетни линии за развитие и с второстепенните герои: Мело мечтаеше да срещне богаташ и да бъде домакиня, ами време е да й дадат един подобаващ love interest, Джерен мечтае да бъде дизайнер на обувки, Пъръл до бъде певица и т.н., Айдан и Айфер могат да бъдат прекрасен тандем свати/приятелки, да не говорим за бабата, Айфер може да изгради кетъринг империя и да стане бизнес дама и т.н..
На мен дори ми трябват още епизоди за разгръщането на любовта на Серкан и Еда. Тяхната история е вълшебна и красива, но според мен й трябва още нещо за да бъде епична, както казват на английски. Искам нещо както в тази песен, Никога няма да се счупим. Тя ми напомня за Еда и Серкан.
Скрит текст:

We got a good thing, babe
Whenever life is hard
We'll never lose our way
'Cause we both know who we are
Who knows about tomorrow?
We don't know what's in the stars
I just know I'll always follow
The light in your heart

I'm not worried about us
And I've never been
We know how the story ends

We will never break
We will never break
Built on a foundation
Strong enough to stay
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

We will never
No, no, never
We will never
No, no, never

It's more than a good sensation
It's more than a passing fling
You are the explanation
Of what love really means
It's bigger than you and me
It's one plus one equals three
When we talk about forever
Then forever's what we mean

So I'm not worried about us
And I've never been
No matter what may come our way

We will never break
We will never break
Built on a foundation
Stronger than the pain
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

We will never
No, no, never
We will never
No, no, never
We will never
No, never
We will never
No

The world is dangerous
Throw it all at us
There's nothing we cannot take

We will never break
We will never break
Built on a foundation
Strong enough to stay
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

We will never
No, no, never
We will never
No, no, never
We will never
No, never
We will never
No

We will never
No, never
We will
No

Имаме нещо хубаво, скъпа
Винаги когато животът е труден
Никога няма да загубим пътя си
Защото и двамата знаем кои сме
Кой знае какво ще се случи утре?
Не знаем какво ни е писано
Просто знам, че винаги ще следвам
Светлината в сърцето ти

Не се притеснявам за нас
И никога не съм се притеснявал
Знаем как завършва историята

Никога няма да се счупим
Никога няма да се счупим
Изградени върху основа
Достатъчно силна, за да пребъде
Никога няма да се счупим
Докато водата се издига
И планините се тресат
Любовта ни ще остане
Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не, не, никога

Това е повече от добрo чувство
Това е повече от мимолетно увлечение
Ти си обяснението
На това, което всъщност означава любовта
По-голяма от теб и мен
Това е едно плюс едно е равно на три
Когато говорим за вечност
Тогава имаме предвид завинаги

Така че не се притеснявам за нас
И никога не съм се притеснявал
Без значение какво ще застане на пътя ни

Никога няма да се счупим
Никога няма да се счупим
Изградени върху oснова
По-силна от болката
Никога няма да се счупим
Докато водата се издига
И планините се тресат
Любовта ни ще остане
Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не, не, никога

Никога няма
Не никога
Никога няма
Не

Светът е опасен
Ще хвърли всичко върху нас
Няма нищо, срещу което не можем да се изправим

Никога няма да се счупим
Никога няма да се счупим
Изградени върху основа
Достатъчно силна, за да пребъде
Никога няма да се счупим
Докато водата се издига
И планините се тресат
Любовта ни ще остане

Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не никога
Никога няма
Не

Никога няма
Не никога
Ние ще
Не
Относно Серкан, той претърпя до момента най-голямо развитие като герой. В първия епизод Еда го описа като лош, страшен човек и после привлекателен, безчувствен, безсъвестен и безсърдечен човек. Както каза Айфер, Еда прави нещо и това, което го е имало в човека излиза наяве... След 20 епизода, имаме един привлекателен (това е константа 😂), влюбен, чувствен и чувстващ герой, който предпочете да следва съвестта си и да се раздели с любимата, вместо да разбие сърцето й с жестоката истина.
Напоследък мисля и за нещо друго. Еда винаги го упреква, че той я контролира. Серкан е вманиачен в контрола, но не за да контролира хората, а развоя на събитията и ситуациите. Не е възможно да се задържиш професионално на върха, да бъдеш сред най-добрите в сферата си (особено ако имаш собствен бизнес, който си изградил), ако не си една стъпка напред пред другите, ако не разчиташ предварително ходовете на съперниците си, ако не предвиждаш какво следва, още преди то да се е случило. Серкан се е изградил и в личен и в професионален план сам. Той е можел да разчита само и единствено на себе си и това разбира се го прави толкова взискателен първо и най-вече към самия себе си. Цитирам няколко ключови фрази на Серкан:
🌻“Действай така, че да не се извиняваш после” (първи епизод) Това е много показателно за неговата философия: “Аз нямам право на грешка и да греша”. В последния епизод, Еда каза в речта си, че когато правим грешки ставаме по-добри. Аз винаги казвам и в живота и в работата си, че ако не правим грешки, нямаме какво да учим. Точно грешките ни правят хора и това което сме. Но Серкан едва сега откри тези дребни житейски истини.
🍀 “Обичам хаоса, той кара човек до бъде по-умен”, “ хаосът е добър, той ще ни направи по-силни” това са все думи на човек, който е готов да премине отвъд зоната си на конфорт, да премине границите си, да надмогне себе си. И точно когато има криза, когато хаосът настъпва ти трябва да дадеш най-доброто от себе си, да се надскочиш, да бъдеш най-хубавото си Аз. Затова контролиращият Серкан за мен е всъщност един човек, който чертае правилно професионалната си траектория и се опитва да прилага правилата от работата си и в живота.
Този път постът ми стана километричен... дано не съм ви досадила с моите среднощни размисли и страсти...
Включвам и награда и наслада за търпението:

Общи условия

Активация на акаунт