Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 363
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Среднощен поздрав и от мен,
За съжаление, напоследък съм доста заета с работа и нямам време да пиша през деня и затова съм нощна смяна в темата...
Вашите коментари, че сериалът може да приключи с 26 епизода ме накараха да се размисля. Струва ми се, че, за да разкажат всички истории подобаващо има нужда от поне 35 епизода дори 40. Ако сериалът приключи с 26 епизода за мен той ще бъде много небалансиран и недовършен, особено след тази дълга раздяла... Образът на Еда също трябва да претърпи развитие, всички искаме да я видим като пораснала, помъдряла, намерила сили да прости и да загърби миналото, за да може да прегърне бъдещето. Аз много искам да я видя завършила университета и започнала кариерата, за която мечтаеше. Има толкова други сюжетни линии за развитие и с второстепенните герои: Мело мечтаеше да срещне богаташ и да бъде домакиня, ами време е да й дадат един подобаващ love interest, Джерен мечтае да бъде дизайнер на обувки, Пъръл до бъде певица и т.н., Айдан и Айфер могат да бъдат прекрасен тандем свати/приятелки, да не говорим за бабата, Айфер може да изгради кетъринг империя и да стане бизнес дама и т.н..
На мен дори ми трябват още епизоди за разгръщането на любовта на Серкан и Еда. Тяхната история е вълшебна и красива, но според мен й трябва още нещо за да бъде епична, както казват на английски. Искам нещо както в тази песен, Никога няма да се счупим. Тя ми напомня за Еда и Серкан.
Скрит текст:

We got a good thing, babe
Whenever life is hard
We'll never lose our way
'Cause we both know who we are
Who knows about tomorrow?
We don't know what's in the stars
I just know I'll always follow
The light in your heart

I'm not worried about us
And I've never been
We know how the story ends

We will never break
We will never break
Built on a foundation
Strong enough to stay
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

We will never
No, no, never
We will never
No, no, never

It's more than a good sensation
It's more than a passing fling
You are the explanation
Of what love really means
It's bigger than you and me
It's one plus one equals three
When we talk about forever
Then forever's what we mean

So I'm not worried about us
And I've never been
No matter what may come our way

We will never break
We will never break
Built on a foundation
Stronger than the pain
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

We will never
No, no, never
We will never
No, no, never
We will never
No, never
We will never
No

The world is dangerous
Throw it all at us
There's nothing we cannot take

We will never break
We will never break
Built on a foundation
Strong enough to stay
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

We will never
No, no, never
We will never
No, no, never
We will never
No, never
We will never
No

We will never
No, never
We will
No

Имаме нещо хубаво, скъпа
Винаги когато животът е труден
Никога няма да загубим пътя си
Защото и двамата знаем кои сме
Кой знае какво ще се случи утре?
Не знаем какво ни е писано
Просто знам, че винаги ще следвам
Светлината в сърцето ти

Не се притеснявам за нас
И никога не съм се притеснявал
Знаем как завършва историята

Никога няма да се счупим
Никога няма да се счупим
Изградени върху основа
Достатъчно силна, за да пребъде
Никога няма да се счупим
Докато водата се издига
И планините се тресат
Любовта ни ще остане
Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не, не, никога

Това е повече от добрo чувство
Това е повече от мимолетно увлечение
Ти си обяснението
На това, което всъщност означава любовта
По-голяма от теб и мен
Това е едно плюс едно е равно на три
Когато говорим за вечност
Тогава имаме предвид завинаги

Така че не се притеснявам за нас
Без значение какво ще застане на пътя ни

Никога няма да се счупим
Никога няма да се счупим
Изградени върху oснова
По-силна от болката
Никога няма да се счупим
Докато водата се издига
И планините се тресат
Любовта ни ще остане
Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не, не, никога

Никога няма
Не никога
Никога няма
Не

Светът е опасен
Ще хвърли всичко върху нас
Няма нищо, срещу което не можем да се изправим

Никога няма да се счупим
Никога няма да се счупим
Изградени върху основа
Никога няма да се счупим
Докато водата се издига
И планините се тресат
Любовта ни ще остане

Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не никога
Никога няма
Не

Никога няма
Не никога
Ние ще
Не
Относно Серкан, той претърпя до момента най-голямо развитие като герой. В първия епизод Еда го описа като лош, страшен човек и после привлекателен, безчувствен, безсъвестен и безсърдечен човек. Както каза Айфер, Еда прави нещо и това, което го е имало в човека излиза наяве... След 20 епизода, имаме един привлекателен (това е константа 😂), влюбен, чувствен и чувстващ герой, който предпочете да следва съвестта си и да се раздели с любимата, вместо да разбие сърцето й с жестоката истина.
Напоследък мисля и за нещо друго. Еда винаги го упреква, че той я контролира. Серкан е вманиачен в контрола, но не за да контролира хората, а развоя на събитията и ситуациите. Не е възможно да се задържиш професионално на върха, да бъдеш сред най-добрите в сферата си (особено ако имаш собствен бизнес, който си изградил), ако не си една стъпка напред пред другите, ако не разчиташ предварително ходовете на съперниците си, ако не предвиждаш какво следва, още преди то да се е случило. Серкан се е изградил и в личен и в професионален план сам. Той е можел да разчита само и единствено на себе си и това разбира се го прави толкова взискателен първо и най-вече към самия себе си. Цитирам няколко ключови фрази на Серкан:
🌻“Действай така, че да не се извиняваш после” (първи епизод) Това е много показателно за неговата философия: “Аз нямам право на грешка и да греша”. В последния епизод, Еда каза в речта си, че когато правим грешки ставаме по-добри. Аз винаги казвам и в живота и в работата си, че ако не правим грешки, нямаме какво да учим. Точно грешките ни правят хора и това което сме. Но Серкан едва сега откри тези дребни житейски истини.
🍀 “Обичам хаоса, той кара човек до бъде по-умен”, “ хаосът е добър, той ще ни направи по-силни” това са все думи на човек, който е готов да премине отвъд зоната си на конфорт, да премине границите си, да надмогне себе си. И точно когато има криза, когато хаосът настъпва ти трябва да дадеш най-доброто от себе си, да се надскочиш, да бъдеш най-хубавото си Аз. Затова контролиращият Серкан за мен е всъщност един човек, който чертае правилно професионалната си траектория и се опитва да прилага правилата от работата си и в живота.
Този път постът ми стана километричен... дано не съм ви досадила с моите среднощни размисли и страсти...
Включвам и награда и наслада за търпението:

Друон, не би могло да се каже по-добре! Прекрасно е, всичко което си написала и споделила!!! Heart

# 601
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден Hug

Да видим днес какъв ребус ще ни пуснат от екипа на сериала Wink

# 602
Добро утро дами💐
Нашичкият по нощите баклавичка е хапвал🤭

Явно е имал нужда от сладичко преди сън🤭😍

# 603
Добро утро Simple Smile
Цитат
БлагаВест:
Серенайката добре ли е?      
Може би наистина има нещо сериозно между Ханде и Керем и това да е предизвикало някаква ревност у нея. Защото в момента тя е сама, а Керем хвърчи от щастие. Типични женски номерца.
Как сама? Нали беше с един комик - Джем НезнамкойСИ. Smirk
druon, нощните ти писания са истинска наслада за душата. Blush Hands Plus1

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 08:43 от Katya_I

# 604
Ето и нещо сладичко за хубав ден😍
https://www.instagram.com/p/CIPHxa2JpHk/?igshid=ex787xsyyc07

# 605
# 606
Парти за развода на Айдан и Алптекин - нееее, ще ме убият от смях - много добре измислено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 607
😱Оказах се права🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Значи наистина имам гадачески способности🤣🤣 Приемните ми часове са от понеделник до петък от 00:00 до 23:59,  събота съм 00:00 до 18:59, после почивка от 19:00 до 23:59 часа и пак на работа неделя от 00:00 до 23:59🤣

# 608
Общото в  "Сезонът на черешите" и "Почукай на вратата ми" е, че Неслихан играе "майката" на главните герои и в двата сериала. В "Сезонът на черешите" нейния син играеше Серкан Чайолу, а неговата любима Йозге Гюрел

Скрит текст:

И другото общо е ,че по време на сериала “Сезонът на черешите”също ГГ ги спрягаха за двойка в реала ,а те отричаха,обявиха връзката си след края на сериала и са заедно и до днес.Феновете си мислят ,че при Керем и Ханде положението е същото.

# 609
  • Бургас
Среднощен поздрав и от мен,
За съжаление, напоследък съм доста заета с работа и нямам време да пиша през деня и затова съм нощна смяна в темата...
Вашите коментари, че сериалът може да приключи с 26 епизода ме накараха да се размисля. Струва ми се, че, за да разкажат всички истории подобаващо има нужда от поне 35 епизода дори 40. Ако сериалът приключи с 26 епизода за мен той ще бъде много небалансиран и недовършен, особено след тази дълга раздяла... Образът на Еда също трябва да претърпи развитие, всички искаме да я видим като пораснала, помъдряла, намерила сили да прости и да загърби миналото, за да може да прегърне бъдещето. Аз много искам да я видя завършила университета и започнала кариерата, за която мечтаеше. Има толкова други сюжетни линии за развитие и с второстепенните герои: Мело мечтаеше да срещне богаташ и да бъде домакиня, ами време е да й дадат един подобаващ love interest, Джерен мечтае да бъде дизайнер на обувки, Пъръл до бъде певица и т.н., Айдан и Айфер могат да бъдат прекрасен тандем свати/приятелки, да не говорим за бабата, Айфер може да изгради кетъринг империя и да стане бизнес дама и т.н..
На мен дори ми трябват още епизоди за разгръщането на любовта на Серкан и Еда. Тяхната история е вълшебна и красива, но според мен й трябва още нещо за да бъде епична, както казват на английски. Искам нещо както в тази песен, Никога няма да се счупим. Тя ми напомня за Еда и Серкан.
Скрит текст:

We got a good thing, babe
Whenever life is hard
We'll never lose our way
'Cause we both know who we are
Who knows about tomorrow?
We don't know what's in the stars
I just know I'll always follow
The light in your heart

I'm not worried about us
And I've never been
We know how the story ends

We will never break
We will never break
Built on a foundation
Strong enough to stay
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

We will never
No, no, never
We will never
No, no, never

It's more than a good sensation
It's more than a passing fling
You are the explanation
Of what love really means
It's bigger than you and me
It's one plus one equals three
When we talk about forever
Then forever's what we mean

So I'm not worried about us
And I've never been
No matter what may come our way

We will never break
We will never break
Built on a foundation
Stronger than the pain
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

We will never
No, no, never
We will never
No, no, never
We will never
No, never
We will never
No

The world is dangerous
Throw it all at us
There's nothing we cannot take

We will never break
We will never break
Built on a foundation
Strong enough to stay
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

We will never
No, no, never
We will never
No, no, never
We will never
No, never
We will never
No

We will never
No, never
We will
No

Имаме нещо хубаво, скъпа
Винаги когато животът е труден
Никога няма да загубим пътя си
Защото и двамата знаем кои сме
Кой знае какво ще се случи утре?
Не знаем какво ни е писано
Просто знам, че винаги ще следвам
Светлината в сърцето ти

Не се притеснявам за нас
Знаем как завършва историята

Никога няма да се счупим
Никога няма да се счупим
Изградени върху основа
Никога няма да се счупим
Докато водата се издига
И планините се тресат
Любовта ни ще остане
Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не, не, никога

Това е повече от добрo чувство
Това е повече от мимолетно увлечение
Ти си обяснението
На това, което всъщност означава любовта
По-голяма от теб и мен
Това е едно плюс едно е равно на три
Когато говорим за вечност
Тогава имаме предвид завинаги

Така че не се притеснявам за нас
Без значение какво ще застане на пътя ни

Никога няма да се счупим
Никога няма да се счупим
Изградени върху oснова
По-силна от болката
Никога няма да се счупим
Докато водата се издига
И планините се тресат
Любовта ни ще остане
Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не, не, никога

Никога няма
Не никога
Никога няма
Не

Светът е опасен
Ще хвърли всичко върху нас
Няма нищо, срещу което не можем да се изправим

Никога няма да се счупим
Никога няма да се счупим
Изградени върху основа
Никога няма да се счупим
Докато водата се издига
И планините се тресат
Любовта ни ще остане

Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не, не, никога
Никога няма
Не никога
Никога няма
Не

Никога няма
Не никога
Ние ще
Не
Относно Серкан, той претърпя до момента най-голямо развитие като герой. В първия епизод Еда го описа като лош, страшен човек и после привлекателен, безчувствен, безсъвестен и безсърдечен човек. Както каза Айфер, Еда прави нещо и това, което го е имало в човека излиза наяве... След 20 епизода, имаме един привлекателен (това е константа 😂), влюбен, чувствен и чувстващ герой, който предпочете да следва съвестта си и да се раздели с любимата, вместо да разбие сърцето й с жестоката истина.
Напоследък мисля и за нещо друго. Еда винаги го упреква, че той я контролира. Серкан е вманиачен в контрола, но не за да контролира хората, а развоя на събитията и ситуациите. Не е възможно да се задържиш професионално на върха, да бъдеш сред най-добрите в сферата си (особено ако имаш собствен бизнес, който си изградил), ако не си една стъпка напред пред другите, ако не разчиташ предварително ходовете на съперниците си, ако не предвиждаш какво следва, още преди то да се е случило. Серкан се е изградил и в личен и в професионален план сам. Той е можел да разчита само и единствено на себе си и това разбира се го прави толкова взискателен първо и най-вече към самия себе си. Цитирам няколко ключови фрази на Серкан:
🌻“Действай така, че да не се извиняваш после” (първи епизод) Това е много показателно за неговата философия: “Аз нямам право на грешка и да греша”. В последния епизод, Еда каза в речта си, че когато правим грешки ставаме по-добри. Аз винаги казвам и в живота и в работата си, че ако не правим грешки, нямаме какво да учим. Точно грешките ни правят хора и това което сме. Но Серкан едва сега откри тези дребни житейски истини.
🍀 “Обичам хаоса, той кара човек до бъде по-умен”, “ хаосът е добър, той ще ни направи по-силни” това са все думи на човек, който е готов да премине отвъд зоната си на конфорт, да премине границите си, да надмогне себе си. И точно когато има криза, когато хаосът настъпва ти трябва да дадеш най-доброто от себе си, да се надскочиш, да бъдеш най-хубавото си Аз. Затова контролиращият Серкан за мен е всъщност един човек, който чертае правилно професионалната си траектория и се опитва да прилага правилата от работата си и в живота.
Този път постът ми стана километричен... дано не съм ви досадила с моите среднощни размисли и страсти...
Включвам и награда и наслада за търпението:

Добро утро!
Миличка, ако знаех, че ще пишеш, щях да съм будна в 03,30, за да те чета! Grinning
Толкова е добро написаното, че ще се върна да го прочета пак.....

Усмихнат ден, момичета и мнооого се пазете!

# 610
  • Пришълец

ДобрЮтруу Kissing Heart

# 611
  • София
Добро утро Simple Smile
Цитат
БлагаВест:
Серенайката добре ли е?      
Може би наистина има нещо сериозно между Ханде и Керем и това да е предизвикало някаква ревност у нея. Защото в момента тя е сама, а Керем хвърчи от щастие. Типични женски номерца.
Катя, с този Джем Йълмаз, се разделиха още през лятото. Той е 48-годишен известен актьор и ....женкар. Тя получи предложение за брак, но малко след това се разделиха. Плейбоят е имал връзки и с други известни актриси, познати от малкия екран - Джансу Дере ("Майка", "Завръщане", "Езел") и Аху Яту ("Една жена", "Твоят мой живот), а също така и с популярната актриса и певица Дефне Самейли (Сирен от "Завинаги") Турският комедиант и режисьор и Дефне изживяха двугодишен романс, който завърши с раздяла. Според турските медии причината за разпада в отношенията им е  именно Серенай Саръкая, която е започнала връзка с Джем Йълмаз преди повече от половин година. Серенай и Джем се запознали, благодарение на Озан Гювен (Джан от "Божествено"), който е близък приятел и с двамата.
Репортерите в южната ни съседка веднага са потърсили Дефне Самейли, а тя от своя страна изтъкнала, че на този етап не желае да коментира случая. За връзката на Джем и Серенай се говореше месеци наред, докато самите те не потвърдиха, че са заедно през февруари 2020 г. Разликата във възрастта им е цели 18 години.

# 612
Добро утро Simple Smile
Цитат
БлагаВест:
Серенайката добре ли е?      
Катя, с този Джем Йълмаз, се разделиха още през лятото. Той е 48-годишен известен актьор и ....женкар. Тя получи предложение за брак, но малко след това се разделиха. Плейбоят е имал връзки и с други известни актриси, познати от малкия екран - Джансу Дере ("Майка", "Завръщане", "Езел") и Аху Яту ("Една жена", "Твоят мой живот), а също така и с популярната актриса и певица Дефне Самейли (Сирен от "Завинаги") Турският комедиант и режисьор и Дефне изживяха двугодишен романс, който завърши с раздяла. Според турските медии причината за разпада в отношенията им е  именно Серенай Саръкая, която е започнала връзка с Джем Йълмаз преди повече от половин година. Серенай и Джем се запознали, благодарение на Озан Гювен (Джан от "Божествено"), който е близък приятел и с двамата.
Репортерите в южната ни съседка веднага са потърсили Дефне Самейли, а тя от своя страна изтъкнала, че на този етап не желае да коментира случая. За връзката на Джем и Серенай се говореше месеци наред, докато самите те не потвърдиха, че са заедно през февруари 2020 г. Разликата във възрастта им е цели 18 години.

Тоя Джем е отврат ,незнам как си е лягала с него след мъж като Керем.
Ако трябва да съм чесна преси Серенай я харесвах от “Квартала на богатите”,но с годините се убеждавам ,че тази актриса е много непостоянна ,превзета и дори неестествена ,определено добре че Керем се е отървал от нея.
Извинявам се на феновете и ,но това е мое мнение.

# 613
  • Кърджали
Честит развод 😂😂😂😂😂
Е да празнува развода си с онова мекотело само на Андан би ѝ хрумнало.
Добро утро!

# 614
Нямам търпение утре да гледам новото епизодче. Heart

Сега да си помрънкам относно турското СЕМ, което явно работи избирателно. В новият тиин сериал "Моята лява страна", главният герои (около 25г примерно) има връзка с жена на възрастта на майка му и на това отгоре го дават как си се целуват отблизо, а нашите хич не ги дават, или ги дават от 100км замъглени. Ами не е честно. Обожавам целувките в турските сериали. Изпълнени са с много любов, нежност и страст.

Общи условия

Активация на акаунт