Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 327
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен / София
Момичета, търся да купя такава чаша за Коледа, като подарък на моя мъж. Та да мога да го проверявам до колко все още ме обича. Без да му издавам вълшебните й чудеса. Ще му сипвам кафенцето и ще му гледам сеира.     

Аз не искам да си развалям семейното спокойствие.... Stuck Out Tongue Winking Eye Без такива подаръци

# 646
  • София

Аз тази не съм я виждала 🤨

sani е, та нали в караваните си правеха едни паралели със списанията. Естествено, че ще си ги купят 🙃 Първа беше Ханде, която разглеждаше неговото, а после Керем. Ако не лъжа нещо де..

БлагаВест амииии не съм много сигурна, че е истинска тази чаша. Аз знам за онези другите, които като ги напълниш с топла вода и си сменят цвета. Тук, на тази "нашата" има нещо гнило, според мен. Както Селин, така и Еда я държаха по определен начин, едната ръка отдолу, а другата за дръжката. Може би я обработват екипа.
Само за пръстен на настроението съм виждала. Детски такива, но едва ли ще иска да носи такова нещо твоят мъж 😂
Детска няма да иска. Ще ми се смее че нещо съм се повредила.  Laughing

# 647
  • София

Тези двамата съвсем изплискаха легена и те като нас🤣🤣🤣🤣
С огромно нетърпение очаквам обратната реакция       

# 648
Прилича на някоя гимнастичка, взимала цял живот анаболи, че дори й е пораснала брада, но въпреки това ръцете са й все така женствени 😂😂😂😂

Сестро Nalbantova, признах те! Благодаря за усмивките! Hug

# 649
  • Кърджали

Тези двамата съвсем изплискаха легена и те като нас🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 Съвсем спря да ги слуша главата...
Ама и Ханде е права. Ако чакаме Керем да направи тези снимки... Охооо, ще има да си чакаме..

# 650
Прилича на някоя гимнастичка, взимала цял живот анаболи, че дори й е пораснала брада, но въпреки това ръцете са й все така женствени 😂😂😂😂
Налбантоваааа.....😂😂😂😂😂 Имаш невероятно чувство за хумор, с глас се смея 😂😂

# 651
Вчера като споделихте снимки от поредния ковид тест, който са им правили, се замислих, че сега Керем и Ханде и да искат не могат да се загаджат с някой извън сета, защото не дай, Боже, да се разболеят, тях не могат като Мело да ги пратят за две седмици на сватба Wink И нищо не намеквам, само констатирам Kissing Smiling Eyes Наистина!

Иначе феновете в туитър са минали на следващото ниво на разследване, шапка им свалям Sunglasses Аз ако можех да ида на сета, щях веднага да проведа едно теренно проучване - има ли някъде в района подскачащи каравани Stuck Out Tongue Winking Eye

Айде, момичета, малко остана до утре Kissing Heart

# 652
Алекс Керемчо има нужда от лек тласък за тези снимки🤭 И Хандето реши да му помогне🤣😇🤣 Колко ли време снимат 1 сцена тези двамата... сигурно се спукват да се хилят през цялото време

# 653
  • София
Добре... кажете ми нормално ли е от 15 минути да не мога да спра да се смея!!! 🤣

Сега чакаме да видим реакцията на Керем! И друго забелязах. В това стори от вчера тя го нарича “пинки бой” и той прави една такава многозначителна физиономия, хем е леко смутен, хем й казва с поглед “ха, ха, много смешно”. Дали това “пинки бой” не е заради розовата шапка. 🤔 Линк към въпросното стори > https://instagram.com/stories/handemiyy/2456061194973412200?utm_ … hid=1w1sa98co56lr

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 14:21 от Бърборанка с розови очила

# 654
Ето го отговора

# 655
Алекс , моля те преведи какво и е отговорил Керем

# 656
Казвам ви аз, че в легена няма никаква вода🤣🤣🤣 Щури хора

# 657
Бамби е № 1 и според DigiLUP Gift Heart

# 658
Казвам ви аз, че в легена няма никаква вода🤣🤣🤣 Щури хора

Бурсинче, смятай какви щуротии ще измислят до довечера .... както са тръгнали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 659
"Който го е направил, здраве на ръцете му... Много успешно."
Така го превежда чичо Джи.

Дето казва Бро за това "Пинки бой"... Забравила е да каже само "My" отпред 🙃

Общи условия

Активация на акаунт