Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 336
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Пришълец
Какви шемети са Керем и Ханде Sweat Smile

Още не съм изгледала 20еп., но това ми направи впечатление. Реакциите на Серкан. Докато минава Селин изражението му е сериозно и как иначе ще вземе го изтълкува погрешно малко ѝ трябва на нея... Подсмихва се чаровно на останалите и особено Мелек, симпатиите им са взаимни, нали ѝ е зет Sweat Smile

Но, като минава Еда направо забравя да диша, с какво обожание я гледа. Както Друон го определи - влюбен, чувствен и чувстващ мъж.Heart

# 631
  • София
Серкан каза, че Еда е неговият въздух, да не забравяме. Така че очавам още по-красиви думи и обяснения в любов от Робот Болат. Както вече отбелязахме... “роботите не са това, което бяха.” Heart Eyes
"Моят живот изгасна, когато те изгубих Зейнеп" каза Керем Сайер....Може ли  Серкан Болат да каже същото сега, когато Еда не е в живота му...

# 632
:. Да ви кажа, радвам се, че с Керем не са заедно. Керем ми изглежда по-дълбок и смислен човек, с по-голяма душевност. А тя ми изглежда повърхността. Лично мнение. Ни мъ убивайте! Wink

И аз да се наредя до стената за разстрела... Пробвала съм се да гледам сериали с нея, но нещо не ми вървят... Много ми е бозава, с конска челюст и според мен не стои добре до Керем... Като казах бозава, и като характер я определям такава, макар че не съм слушала интервюта с нея.. Еднотипна, безинтересна, неатрактивна.. Пък и още повече, че е изоставила Керем /доколкото разбирам тя първа е намерила "точния" човек за себе си../Ами то така е в живота... Като загубиш нещо или някой, тогава чак го оценяваш... Сега да върти опашка около Керем и компания... Sunglasses

# 633
  • София
Revolving HeartsCupid
Благодаря, систър, за превода! Аз вече им се чудя и мая на закачките. Не мога да преценя двойка ли са с особено чувство за хумор, защото много ще им се смея (и на тях, и на нас де), ако са двойка от известно време и го крият, само ни баламосват. Или са на ниво свалка още, като се закачат, подобно на гимназисти. Grinning Или пък са се сприятелили и са си като братче и сестриче, затова си говорят каквото им падне. Не мога да ги разгадая! Но пък важното е, че в сериала много добре им се получава химията и всичко. Двойка един път са! Heart
Бро, Керем казва, че обичал позите в колата, а Ханде му казва да си спазва обещанията, които е дал.
Нали се "захапваха" за нейните пози и че той ще ги прави същите.
Като видях тази, новата, се зачудих той как ще си разкрачи краката така 😂 Опитах се и аз, за да видя лесно ли е, но в първия момент почувствах, че ще ми се скъсат сухожилията 😂
Не знам на какво ниво са в действителност, но определено са много сладки.
В началото двамата бяха по-обрани и срамежливи, но сега вече, като че ли задръжките падат и стават все по-открити и смело си показват симпатиите. То са подмятания, то са закачки и сърчица. Житейският ми опит ми подсказва, че вече отдавна са минали периода на ученическата свалка, пък да видим колко съм права...
                         Cupid     Gift Heart      Revolving Hearts

# 634
От туитър докато Керем си е отварял подаръка

# 635
  • Пришълец
Както вече отбелязахме... “роботите не са това, което бяха.” Heart Eyes
+1, Бърборанке. Не са малко и доказателствата в подкрепа на това твърдение Heart Eyes

Мъри, така добре си описала собствените ми мисли. Аз въпросната избягвам да я коментирам точно по причина, че нищо хубаво не мога да кажа за нея. Иначе до Керем според мен не стоеше зле в рекламите.

# 636
  • София
Момичета, търся да купя такава чаша за Коледа, като подарък на моя мъж. Та да мога да го проверявам до колко все още ме обича. Без да му издавам вълшебните й чудеса. Ще му сипвам кафенцето и ще му гледам сеира.     

# 637
Момичета, търся да купя такава чаша за Коледа, като подарък на моя мъж. Та да мога да го проверявам до колко все още ме обича. Без да му издавам вълшебните й чудеса. Ще му сипвам кафенцето и ще му гледам сеира.    

От 7.12. в Лидл - Магически чаши с променящ се цвят - 7,99 лв.

# 638

И аз това се чудех и търсех , но не открих. Sad  Ако има някъде и намерите, бройте и мен да взема.

# 639
От Ханде:stuck_out_tongue:

# 640

Аз тази не съм я виждала 🤨

sani е, та нали в караваните си правеха едни паралели със списанията. Естествено, че ще си ги купят 🙃 Първа беше Ханде, която разглеждаше неговото, а после Керем. Ако не лъжа нещо де..

БлагаВест амииии не съм много сигурна, че е истинска тази чаша. Аз знам за онези другите, които като ги напълниш с топла вода и си сменят цвета. Тук, на тази "нашата" има нещо гнило, според мен. Както Селин, така и Еда я държаха по определен начин, едната ръка отдолу, а другата за дръжката. Може би я обработват екипа.
Само за пръстен на настроението съм виждала. Детски такива, но едва ли ще иска да носи такова нещо твоят мъж 😂

# 641

Тези двамата съвсем изплискаха легена и те като нас🤣🤣🤣🤣

# 642
От туитър докато Керем си е отварял подаръка

Тези от туитър са опасни. Няма скрито-покрито. Шапка им свалям. Smile

# 643
Прилича на някоя гимнастичка, взимала цял живот анаболи, че дори й е пораснала брада, но въпреки това ръцете са й все така женствени 😂😂😂😂

# 644
Прилича на някоя гимнастичка, взимала цял живот анаболи, че дори й е пораснала брада, но въпреки това ръцете са й все така женствени 😂😂😂😂
С глас се хиля в момента🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт