Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 349
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен / София
Честит развод 😂😂😂😂😂
Е да празнува развода си с онова мекотело само на Андан би ѝ хрумнало.
Добро утро!
Те някои разводи са си направо за празник....

# 616
  • Кърджали
Нашето девойче Handemiyy

# 617
Снощи май са снимали до късно, щом в 11 ч си пие кафето... Coffee
Може би отива на снимки.
Керем нали и той обеща да се снима в подобна поза, обеща, ама още не е качил такава разкрачена снимка да покаже пластичност.

# 618
Да снощи са снимали до късно

# 619
Тази седмица на почит са шапките Simple Smile
Скоро и Керем се беше снимал с подобна шапка, може да е подарил една и на Бамби... Sparkling Heart

# 620
  • Кърджали
И Керем се е включил с коментар "Хандемии, обичаме позите в кола" Хандемии да вземе пак да му напомни, че и той е обещава нещо..
.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 12:04 от Aлекcандрa

# 621
Подхвърлят си "топката" ..., да видим кой ще вкара първи гол ... Sunglasses
Нещо от Туитър Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1334798217041518596

И Керем се е включил с коментар "Хандемии, обичаме ползите позите в кола" Хандемии да вземе пак да му напомни, че и той е обещава нещо..
.

# 622
Кой ли пък я снима в колата🤭🤭🤭

# 623
  • София
Кой ли пък я снима в колата🤭🤭🤭
И аз се чудя ...   

# 624
  • София
Flowers Hibiscus Добро утро, момичета-кокичета (не знам защо кокичета, така ми дойде)! Flowers Hibiscus

Днес да мине и утре е съботааа. Което значи две неща - превод на 20 еп. и нов епизод!!! Ухааа, чакам си утрешния ден с нетърпение. Simple Smile

Дотогава - druon, страхотно си писала, съгласна съм с всичко. Дано си права и имаме 35-40 епизода. Simple Smile Относно Серенай, аз също я харесах много в Квартала на богатите. Харесвах ги много с Чаатай, не знам дали имаха връзка, но имаше такива слухове. Та след това затова не харесвах Керем, за мен тя си беше за Чачо. Grinning Но... гледайте как се променят вкусове, мнения, нагласи. Simple Smile След връзката й с въпросния Джем Йълмаз си промених отношението към нея. Ако до преди това я смятах за различна, оригинална, със свободен дух и доста ексцентрична, то след като видях новата й половинка, се погнусих. Може би, звучи грубо. Но не приемам, че едно младо и хубаво момиче може да има връзка с толкова по-възрастен и неугледен мъж. Не ми харесва просто и не го разбирам! Затова и някак си престанах да я харесвам. Не мога да го обясня, странно е. Гледах последния й сериал Fi и според мен като актриса е супер. Аз я харесвам. Но след това четох едно интервю, че тази роля много й е подхождала, защото я олицетворява напълно. Едва ли не, че е високомерна, свръхамбициозна и залита към по-възрастни мъже. Да ви кажа, радвам се, че с Керем не са заедно. Керем ми изглежда по-дълбок и смислен човек, с по-голяма душевност. А тя ми изглежда повърхността. Лично мнение. Ни мъ убивайте! Wink И последно - партито на Айдан по случай развода. Ама това снимка от сета ли е? Вярно ли ще има такова?? Ах, тази жена ще ме умори!!! Евала! Grinning Довечера ще пия една чаша вино за нея. Simple Smile

Flowers Four Leaf Clover Усмихнат ден на вас! Flowers Four Leaf Clover

# 625
# 626
# 627
Бро, Керем казва, че обичал позите в колата, а Ханде му казва да си спазва обещанията, които е дал.
Нали се "захапваха" за нейните пози и че той ще ги прави същите.
Като видях тази, новата, се зачудих той как ще си разкрачи краката така 😂 Опитах се и аз, за да видя лесно ли е, но в първия момент почувствах, че ще ми се скъсат сухожилията 😂

# 628
  • София
Благодаря, систър, за превода! Аз вече им се чудя и мая на закачките. Не мога да преценя двойка ли са с особено чувство за хумор, защото много ще им се смея (и на тях, и на нас де), ако са двойка от известно време и го крият, само ни баламосват. Или са на ниво свалка още, като се закачат, подобно на гимназисти. Grinning Или пък са се сприятелили и са си като братче и сестриче, затова си говорят каквото им падне. Не мога да ги разгадая! Но пък важното е, че в сериала много добре им се получава химията и всичко. Двойка един път са! Heart
Бро, Керем казва, че обичал позите в колата, а Ханде му казва да си спазва обещанията, които е дал.
Нали се "захапваха" за нейните пози и че той ще ги прави същите.
Като видях тази, новата, се зачудих той как ще си разкрачи краката така 😂 Опитах се и аз, за да видя лесно ли е, но в първия момент почувствах, че ще ми се скъсат сухожилията 😂

# 629
  • Плевен / София
"Моят живот изгасна, когато те изгубих Зейнеп" каза Керем Сайер....Може ли  Серкан Болат да каже същото сега, когато Еда не е в живота му...

Общи условия

Активация на акаунт