Морално ли е?

• 8 465
  • 116
  •   1
Отговори
# 60
Съжалявам, че минаваш през това.
 В любовта единствения морал е да си откровен и смел в решенията си. Да не мотаеш и лъжеш човека до себе си, когато си срещнал друг.
Така мисля аз.
Иначе дали във форума, дали служебно или най-добрата ти приятелка.Случва се.
Не е твоя човек.Радвай се на предстоящото и знай, че
 "И това ще мине"

# 61
Вселената ако може малко по-експедитивно да ги прави тия работи...

# 62
Що, закъде сте се разбързали?
Една дама от съседна тема много искала промяна и осъзнаване, отвътре, от самата нея да дойдат. Пусто, не идвали. Защо ли.

# 63
Щото от много размотаване се забременява.

# 64
Все от правилния, нали? Вселенска мъдрост!

# 65
Ем, за Вселената нашето човешко време е незначително и невалидно. Нашите години, часове, минути, векове ние се си ги измислили. Така че кой кога ще го удари по главата просветлението или урока, си е жив късмет. Simple Smile
Жената се е объркала, забременяла от тоз хубавец, ами да не губи повече време, случва се, не сме безгрешни. Да затваря страницата и да продължава живота.
Може би е било добре, че този мъж е намерил по-рано изкушението си, а не когато примерно тя наистина има нужда от него с дете в болницата, останала без работа и нещо подобно тегаво, а той да тича по парка с приятели и приятелки. Тогава щеше не само да е съкрушена, а смачкана и погубена.

# 66
И що да се е объркала....въпрос на гледна точка?
От къде пък на къде. Това си е живо клише. Аз също съм от объркалите се, че и за по-сигурно се обърках два пъти. Много съм доволна от резултата. Получило ми се е чудесно.
Да няма да и е лесно, еле пък в България. Тук за родител гледащ детето си сам, даже няма подходяща дума.  Всичко са убедени, че страдаш много и едвам се справяш. Пълни щуротии!
Да ви кажа честно, имам толкова съученички и състудентки на прага на 40 без деца, слава на бога и вселенската скорост, колко чудесно се обърках 🙏

# 67
Преди години във форума две потребителки се хванаха за косите..
Едната пратили снимки на мъжа на другата....
Тук няма такава драма.

.

# 68
И какво се оказва..... Не ясно форумът някакви проблеми може ли да реши, но колко качествено ги създава понякога ...😂

# 69
Тоя форум колкото пуканки е продал...

# 70
Объркала се е с човека, мъжа, бащата, едно дете никога не е грешка. То си идва с чудото на живота. Маща бащата грубо казано или го праща на разходка в парка елегантно казано и тя си гледа детенцето. Повърхностен и лековат характер, не е нито първият, нито последният такъв.

# 71
Що пък някоя трябва да се чувства объркана?  Срещаш, чувстваш, даваш,получаваш..градите..
С кое да си се объркал?!
Пожелал си, разминало се е..
За тези неща трябват двама..
Пък авторката е в плюс ..И тепърва ще бере радостите.

# 72
Не разбирам защо се чудите винаги когато някоя споделя че мъжът до нея е идиот, но тя е забременяла.
Пресен случай - имам приятелка на 28 - всичките ѝ сестри, лели и майка ѝ повтарят, че е стара вече, да ражда, какво чака... В момента до нея има един ревнив тип, който иска дете от нея и тя е готова да го изтърпи за да роди мечтаното дете и да не е стара мома. Продължавайте да си мислите, как всяка тема е пързалка, да упреквате момичетата, че са родили деца от неподходящ и т.н.
До авторката - не, не е морално, не е нормално, но мъже има всякакви. Гледай да го хванеш за издръжка и бащинство. Ако трябва бъди сладка като мед - парите са важни. Пък какво ще правиш с бременността си - това е твоя работа.

# 73
... Пък какво ще правиш с бременността си - това е твоя работа.
В смисъл да махне бебето ли? Fearful

# 74
Едтествено, че не е морално, нито нормално. Не му е дошла сляпата неделя, а целенасочено е търсил контакт с други жени. Новата да му бере гайлето.

тя е готова да го изтърпи за да роди мечтаното дете и да не е стара мома.
Какво мечтано дете я гони пък тая, от кого мечтано? Явно трябва да има и такива патици, но не виждам защо да ги разбираме и жалим.

Общи условия

Активация на акаунт