Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 134
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 165
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте и аз да кажа една голяма МРЪН ... дано идната година бъде по-пълна, а късметът да бъде в здравето! И дано повече отганизатори затегнат мерките, така че да не се случват подобни “красоти” в кашони.

Някой по-нагоре търсеше игра за Плейстейшън. Снимката която пускам, мисля че дори от тук съм я копирала.

# 3 166
От играта на „LION Petrol 2020” някой да си е получил ваучера? Писах им, че другата седмица ще подам жалба до КЗП. Да видим дали ще има ефект. Тази е играта https://www.nestle.bg/bg/lion

# 3 167
От играта на „LION Petrol 2020” някой да си е получил ваучера? Писах им, че другата седмица ще подам жалба до КЗП. Да видим дали ще има ефект. Тази е играта https://www.nestle.bg/bg/lion
Не съм получила.

# 3 168
  • Sofia
Добро утро, честито за наградите на всички, с радост следя дори и игри в които не съм участвала, но видя че някой се похвали в темата, темата с кашоните е докато свят светува, няма да я коментирам, само да кажа че преди едни 10 години небременна ми отмъкна кашон ли беше торба ли беше с принадлежности козметика и др.( аз бременна участваща🤔), след седмица в групите за размяна.... Та от тогава мили хора, нищо не може да ме учуди, да си ги продават, човешка алчност няма граници.

Мен ме няма никъде, ама здраве да е, ще чакаме новият тираж...
И за да не съм само с размишления, дано някой се познае в последното теглене на 24 kitchen,
https://24iznenadi.woman.bg/печеливши/

# 3 169
# 3 170
Не съм получила.
И аз не съм го получила. Изложиха се много.

# 3 171
Една игра с гласуване и Инстаграм https://jagermeister.promo/

# 3 172
Естествено, че нарочно е сниман целия кашон - „вижте ме как печеля по много”. Може просто да снима по една бройка от награда и да разменя. Но не би.

Мен също ме няма никъде в последните тегления, но въпрос на късмет. Дразня се (на мен), когато съм забравила за някоя игра и изпусна срока. Така се случи с Коста кафе, бях купила килограм кафе на зърна за подарък. Имах някакъв спомен за игра, но същия ден не можах да проверя, а на другата сутрин. Еми точно предния ден бил последен за регистрация и аз съм го изпуснала. Smiling Imp

Сега и с играта на Престиж да не стане така. Събирах талони и ги регистрирах онзи ден накуп, но съм се объркала, че трябват 5 талона за лаптопа, а то било 6. Та днес трябва да купя бисквити, че ще забравя. То не че е голям шанса, даже е нищожен, но най-ме е яд като изпускам шансове. Вече нататък късмет, ама като ги ядем, да имам един шанс поне.

И последно да кажа наградите екскурзия/почивка не са фантастика. Много хора от темата има спечелили екскурзия/ваучер за екскурзия, включително и аз. Още не съм го ползвала и не знам дали ще успея предвид ситуацията, но това си е хубава награда! Дано през 2021 повече игри да има с такива награди!

# 3 173
Искаш ли няколко кода?

# 3 174
Имам 2 кода за играта на Престиж, ако на някой му трябват може да ми пише.(дадени)

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 11:24 от Ramona

# 3 175
Здравейте, от няколко месеца следя темата и благодарение на нея, спечелих няколко малки награди, за което съм ви много благодарна.Innocent

Онзи ден ми попаднаха тесте ваучери за магазини ССС, obuvki.bg и MODIVO и искам да ги споделя с вас, тъй като са до утре включително. Отстъпката е добра и иначе ще изгорят, така че ще се радвам, ако влязат в употреба на някого.

Прилагам ги като снимки:

този за obuvki.bg може да се използва 10 пъти, ако вече не изчерпан, ще снимам друг.
Ваучерът важи за 30% отстъпка за премиум стоки и 25% за останалите, като се приспада от оригиналната цена и не може да се използва за намаления.

тези за MODIVO се въвеждат 3 пъти, ако има нужда от още, ще добавя:

Надявам се да влязат в употреба

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 10:24 от Star_fish

# 3 176
Благодаря, момичета! Ако някой има един код, ще съм благодарна да ми го прати. evhen, пиша на лично. Hug

# 3 177
Имам 2 кода за играта на Престиж, ако на някой му трябват може да ми пише.
Здравейте! Може ли за мен, точно 2 бр. ми трябват. И аз си мислех, че са 5 и бях си купила 1 кутия още но в нея няма талон а е от промоционалните кутии. Ще съм ви много благодарна!

# 3 178
Тия с кашоните... Чудя се как им се занимава да играят в игри, чиито награди не им трябват. Не съм играла в нито една с колонки, часовници, слушалки... Не обичам да трупам излишни неща и не желани награди само биха ме натоварили. Да не говорим, че от алчност отмъкват нещо, което на някой примерно му трябва и би се зарадвал, ако го спечели. Аз в момента се радвам на спечелени пюрета и памперси и се дразня като видя спечелени и някой да ги продава. И 100% тия далавераджии са тук в групата.

# 3 179
Хората въртят бизнес. Wink Не играят да спечелят и да си ползват наградите, а за да ги продават.

Общи условия

Активация на акаунт