Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 166 964
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 285
  • София
Добре, че подсетихте, че Престиж е до днес да си регистрим 2та кода. Бях останала с впечатление, че е до 06.01, а те тогава теглели. Не, че очаквам от "толкова много" награди да ме изтеглят. А не знам и с колко участия съм, защото не изписва.. Или 2 или 3х6..
Последната ми награда за годината е от вчера, на Гарниер от Инстаграм. Казаха срок от 90 дни.. 😄 Чакам и други награди! Киндер кога ли ще започнат да носят?

# 3 286
Загорка са раздали всички награди макар играта да е до края на деня.

Ех, как ги изпуснах!
Имах 10-тина кода и ги регнах сега, но нищо😂
На някой да му се намира един изостанал код?
Поне две участия да запиша.

# 3 287
Брей, и аз съм с ваучер от Куинс от последното теглене, но нямам обаждане, защото ми е пълен адресът. Днес получавах неща по Спиди, но не и ваучера. Тези, които получихте вече ваучерите, от кои градове сте, ако не е тайна?

# 3 288
  • Пловдив
Аз днес получих ваучера на Милде и с това приключвам тази година.Отивам да празнувам,а на всички желая весело посрещане на новата година.Бъдете здрави и щастливи,сбъдвайте всичките си мечти!

# 3 289
Имам един код за играта на Престиж. Ако някой има желание, ще му го пратя. Подарен!!!

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 15:53 от Анонимен

# 3 290
И аз имам 1 код на Престиж.Ако някой го иска да пише.

Подарен.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 16:09 от krotik

# 3 291
Брей, и аз съм с ваучер от Куинс от последното теглене, но нямам обаждане, защото ми е пълен адресът. Днес получавах неща по Спиди, но не и ваучера. Тези, които получихте вече ваучерите, от кои градове сте, ако не е тайна?
Аз го получих във вторник, от гр.Дупница съм.
Весело посрещане на НГ!

# 3 292
Днес си получих часовника от Кока-кола!:))
Доволна съм от 2020г.във всякакъв аспект!☄🔝В очакване съм да видим Новата 2021г. какви изненади и предизвикателства ни е подготвила...Весела Новогодишна нощ на  всички и до скоро!🍷☄🌟🍷☄🌟

# 3 293
Ако някой си търси приятел в coca cola app може да ми пише да му пратя QR code на л.с.

# 3 294
Весело посрещане на Новата Година на всички. Дано през 2021г да имаме здраве, късмет и много щастие.
Аз очаквам тофифи с последното си теглене. Да видим дали няма там да ми е късмета, че съм с доста участия за по над 6лв.

# 3 295
Подарявам 2 талончета с код от Престиж

# 3 296
Ако някой иска код за Златна Рибка, да пише на лични.

# 3 297

Весело посрещане на новата година на всички, бъдете здрави, щастливи, усмихнати, успешни и много награди пожелавам на всички през 2021г 🙂

# 3 298
Весело посрещане на новата година, бъдете много здрави!
Ако някой очаква бебче през месец януари може да се включи: https://www.babycrema.bg/c/bg/semeyno-vreme/dete-na-baby-crema-2 … nPJ1brAu2Zzn87vrM

# 3 299

Общи условия

Активация на акаунт