Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 182
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 150
Някой е голям късметлия.

Да е жива и здрава жената , но така не оставя шанс за останалите участници. Явно , че прави търговия с наградите .
Успех й желая и ако чете тук , по-добре да се пробва в ОЛХ 😆

# 3 151
  • София

В Куйнс отново ме няма ,но не е драма без това си го харесваме и пием.Най-после в Толк панел са ми начислили 700 точки от анкетите ,който попълвах в началото на месеца даже си мислех ,че са ги забравили.

И на мен са ми начислили 700 точки и си заявих ваучер Идън ред
Благодаря  за инфото бях ги забравила.

# 3 152
Забравих да сложа кавичките на късметлия... Така като гледам кашона ако съдя от височината на клавиатурата и кутиите с мишките има поне още един ред, дори бих казала два, с колонки отдолу

# 3 153
Руска Номер 2. Ех, тез лелички как се оправят бе? Или някой им използва имената? Не ми приличат на хакерки. Smile

# 3 154
  • София
На ММ така и не му се обадиха от Престиж за гиричките. Имаше едно пропуснато обаждане, когато звъняха и на другите, и дотам. Ама здраве да е, дано 2021 да ми се отприщи пак късмета, че последните две, та даже и три години е голяма каръщина.
Благодаря на Дени за доброто ѝ сърце! Gift Heart

И аз чакам гирички от Престиж , но ми казаха 45 работни дни е срока
нямам пропуснато обаждане
гледам, че днес носят постелките от Престиж
кой куриер ги носи?

# 3 155
  • София
Записах се и аз този месец с пуловер от Нутела и ваучер от Куинс, звъняха ми преди обяд, защото явно съм пропуснала града в адреса Joy

Да си пожелаем за догодина много здраве и късмет, и интересни игри с хубави награди Sunglasses

# 3 156
Някой е голям късметлия...

Скрит текст:

Човека може да е включил семейството си,кой знае, едва ли всички да ги е спечелил той при положение че може само по една награда, дори и да има други профили те ще видят че 1 човек взима няколко награди... И едва ли да го допуснат това

# 3 157
Видях реклама по тв. за една интересна ( според мен ) кампания  -регистриране на заченати през тази година бебчета , награди : пакет за отглеждане на бебе за една година  https://www.napravigo.bg/index.php

# 3 158
  • София
Тази снимка я пратете на Колата. Мен вече не ме отразяват.
Ей затова се тюхкам като нямам късмет. Защото играя, за да си ползвам наградите. Или пък както тук много желаят някоя награда да я подаря, което е още по - смислено. А други въртят здрав бизнес. Чудя се само успяват ли да продадат наистина всичко това?
Пак се разминах с куриера от Лео. Вече се вбесявам.
Искам игра на Кубети🤣Не че съм печелила от тях. Но децата ги откриха и сега са луднали да ги хрупат. Не е много ок, но по Коледа стават чудеса и съм отпуснала хранителните мерки.
А какво стана с играта на Туикс?! Някой спомена, че имало промо опаковки, но аз днес не видях в Кауфланд.

# 3 159
Тази снимка я пратете на Колата. Мен вече не ме отразяват.
Ей затова се тюхкам като нямам късмет. Защото играя, за да си ползвам наградите. Или пък както тук много желаят някоя награда да я подаря, което е още по - смислено. А други въртят здрав бизнес. Чудя се само успяват ли да продадат наистина всичко това?
Пак се разминах с куриера от Лео. Вече се вбесявам.
Искам игра на Кубети🤣Не че съм печелила от тях. Но децата ги откриха и сега са луднали да ги хрупат. Не е много ок, но по Коледа стават чудеса и съм отпуснала хранителните мерки.
А какво стана с играта на Туикс?! Някой спомена, че имало промо опаковки, но аз днес не видях в Кауфланд.
Игра на Туикс няма да има, човека който каза че е видял промо опаковка се е объркал, и какво като им пишем на Кока Кола за този случай, те първо ги пратили сега и да им пишем какво, нищо не могат да направят, както казах едва ли да ги е спечелил само един човек, включвал е цялото семейство сигурно, то цял кашон пълен 😄

# 3 160
За тази снимка с кашона, мога да кажа само 2 думи.,........
Алчност
Наглост

Благодаря!!!...

# 3 161
Ние спечелихме пакет от миналогодишната им кампания. ♥️

Видях реклама по тв. за една интересна ( според мен ) кампания  -регистриране на заченати през тази година бебчета , награди : пакет за отглеждане на бебе за една година  https://www.napravigo.bg/index.php

# 3 162
Denyil, за Rozali ти препоръчвам да си направиш регистрация. За всеки случай.
Имам от много години и преди като правеха игри имам спомен, че пишеха, че за участие трябва да си регистриран, макар да може да пращаш рецепти и без да си логната в сайта.
Участвала съм с различен мейл, никнейм, с имената си и когато спечеля ми пишат или на ЛС в сайта, или на посочения мейл, с който не съм регистрирана в сайта, но аз от години участвам в конкурсите им ( на sbb media- към кулинарен журнал са) и ми знаят имена, никове, мейли, адрес и т.н., та при участие пиша ту никнейм, ту имената- както дойде, но не се логвам.
И все пак- направи регистрация и участвай с никнейма и мейла от регистрацията.

# 3 163
Грозна работа. Защо трябва да се качват снимки с кашони? Така беше и с игра на Сникърс преди 1-2 години - кашони с топки и на всяко теглене едни и същи имена. Явно се надяват някой да ги купи на едро.

# 3 164
Здравейте, да попитам за open push когато имаше промоция да се пратят пратки със Спиди, пратих две, едната на 10.12, където беше с 10лв бонус уж, пратиха ми edenred карта, която получих след първото изпращане и активирах, но до момента баланса си е 0.00лв. Някой получил ли е пари, да не би да пропускам нещо някоя стъпка?

Пишете им, като им изпратите и номера от гърба на картата. И при мен имаше забавяне, но реагираха бързо след като им писах. Използвах този имейл openpush-bg@edenred.com

Общи условия

Активация на акаунт