Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 023
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Лясковец
Ми то като се зачетох,тя момата от Пеневата чета.Публикувала е в профила си спомен с Кондафил фамилия.Те там бяха Хафисе Наим ,Хафисе Кондафил,явно играят с разновидности на имената си.

# 3 226
И моята формичка от София Мел не дойде,споко,ще дойдат

# 3 227
  • София
Госпожата с кашона е същата, която на всяка страница търсеше Полароид, милата как от толкова награди не е целнала поне 1.

# 3 228
  • при късмета
https://www.facebook.com/groups/422645101251223/permalink/1723844144464639
Много сте лоши момичета,сега заради вашите коментари на наградите в кашон,жената си е изтрила поста и е пуснала нов с вече разделени награди.Как може да я затруднявате така по празниците,което ме навежда на мисълта,че дамата е една от нас или най малкото чете тук.Весели празници ви желая и много награди през Новата година. Таня докато се намотам да публикувам и ти си ме изпреварила с информацията.
Съдейки по името не ѝ разваляме празниците, защото за нея не са празници.
Иначе, затруднихте я, наистина Joy Аз мисля, че те са различен клан и не съм сигурна, че имат общо с Пеневи. Но може и да са вързани, знае ли човек

И аз не играя за награди, които няма да ползвам, ама се случва да се паднат. Да играя за едно, а да спечеля друго. Но от ротманс и лафка спечелих цели 3 уреда грижа за въздуха, какво друго да правя излишните, освен да ги продам. Имам фитнес гривна запечатана в опаковката, няма да я ползвам, съответно и нея смятам да продам, в този вид. Не за друго, а защото няма с какво равностойно да разменя. Дори да им намаля цената, пак няма за какво да ги разменя. Дребните награди, обичайно ги подарявам, ако са ми в повече. Спомням си възглавниците от Милка, едни малки, всички се оплакваха, че няма за какво да ги използват, а едно приятелско дете се влюби в нея. После им спечелих още 1, че да си има една в колата, една за вкъщи.
Със слушалки по едно време се бях затрупала, после не стигаха, после пак затрупана, с тях е ужас. Детето им разказва играта за норматив. Сега съм затрупана с раници, имам поне 5 които си стоят в пликовете нови.

# 3 229
Имам 2 кода на Престиж. Пращам на първия на ЛС.

# 3 230
Комемтарите ни ( смятам че и другите ще потвърдят) бяха насочени към тези,които играят с цел като баба Габи и прочие. А не към тези,които играят за едно , а печелят друг. Ясно е че никой от нас не е дал и 2 лв за вафли, за да удари мешка Simple Smile

# 3 231
  • Лясковец
Ма ко аз най се радвам на топки за децата и за тениски за мъжа.Наскоро ми вика да му спечеля,че почнали да му се изтъркват.От като сме се вземали май тениски не си е купувал.А децата късат топки на поразия,особено лятото на село.За почивки не играя,веднъж играх на Якобс за кафе,но спечелих почивка и не можах да отида,моя не го пуснаха от работа.

# 3 232
Нямаме нищо против всеки да продава това което е преценил , че му е излишно 😊
Изключително нагло е да снимаш толкова много награди на куп и да им искаш пазарната цена сякаш пазаруваш от Технополис 🤭, както конкретната дама е направила.
Защо трябва да дразни хората с подобна снимка ? Да си ги снима по единично както сега й казахме 🤣🤣🤣😆
Поне си взима поука 👍

# 3 233
Кауфланд са качили вече печелившите от коледния календар  до 24 декември.

# 3 234
  • София
Аз също се подразних на снимката с целия кашон награди. Може би завиждам, защото много исках да ми се паднат клавиатурата или колонката, но уви. Убедена съм, че толкова награди ( на килограм ) са уцелени в правилното време. Мое мнение, че да са толкова много трябва да е напипан механизма на играта.

# 3 235
И на мен ми направи впечатление кашона с награди, затова и качих снимката. В групата има още няколко които продават, но са качили снимки на един комплект награди, може да имат и няколко ама не го афишират като тази въпросната.

# 3 236
  • София
Между това да спечелиш излишна награда и това да впрегнеш всичко живо около теб с няколко номера има огромна разлика. Огромна!!!
Въпросната дама, както и други такива, играят с цел да продават наградите и така да прибират кеша. То това е ясно и от космоса.
То в Интернет какво ли не се продава вече. Тъпото е, че такива като нас не само наливат средства и мечти, ами накрая едно голямо нищо.
У нас играем само с каквото консумираме и дори наградите не могат да ни привлекат, ако не е нашето. Например не сме се включвали в Рошен, в Коста Кафе, в някои игри на Лидл+партньор, в цигари, в уискита. Сега защото взехме за празниците сме с по 1 бележка. Но цяла година тези игри сме ги пропускали. В ДМ не сме играли, защото купуваме от Лили. Цяла година пропускам игри с шампоани, защото все дават сешоари, а на мен не ми трябва. Сега ако има сигурно ще си взема, но не заради наградата, а защото искам да сменя самите шампоани. И пак зависи.
Хайдееее формичката ми дойде!!! 😁

# 3 237
  • Пловдив
Подарявам код за Rakuten TV, ако някой иска на лс.

# 3 238
От телефона пиша и не мога да намеря в търсачката за игра на ядки. Знам, че някой беше постнал линк. Бихте ли ми помогнали. Оказа се , че сме пропуснали ядките в списъка за утре вечер.

# 3 239
Здравейте,имам 4 кода на Престиж,ако някой търси!           Подарени на 3ма!!!

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 17:53 от az sum

Общи условия

Активация на акаунт