Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 076
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 210
Някой да си е получил мешката от престиж ...какво трябваше да пише на бележката преди малко разчиствах и май хвърлих всичко ..
не са ми искали бележка

# 3 211
Сега като ви чета се сетих, че и аз имам код на Престиж за регистрация. Вкарвам го и ми дава, че едно или повече полета са не попълнени, пробвам втори път и кодът вече е използван. Та сега нямам време да се обаждам и да се разправям, ще отида и ще взема още една кутия. Весело посрещане на новата година и бъдете здрави!

# 3 212
И моята формичка от софия мел дойде

# 3 213
Хвърлих и талоните от престиж Imp.  Мислех ,че е свършила ...
Относно продаването на награди също съм против ,но продадох 2 късмета  едното беше PS , детето беше малко да играе ,а имах нужда от сушилня .
И кафе машина която не ми беше нужна
Дреболиите ги подарявам

# 3 214
Някой да си е получил мешката от престиж ...какво трябваше да пише на бележката преди малко разчиствах и май хвърлих всичко ..

Аз я получих. Много е смешна. Не са ми искали бележка.

# 3 215
А талоните трябва да ги пазим ли? Не помня вече. А и нямам време сега да чета. Не че ще спечеля.
И аз вече много се дразня на тия с кашоните. То бива бива.... ама то наглост....
Пожелявям ви здраве. И много награди.

# 3 216
Обадиха ми се от Коста за кафеварката. Добре е че печеля, въпреки че не съм ползвала кафеварка до сега.

# 3 217
  • София
На ММ така и не му се обадиха от Престиж за гиричките. Имаше едно пропуснато обаждане, когато звъняха и на другите, и дотам. Ама здраве да е, дано 2021 да ми се отприщи пак късмета, че последните две, та даже и три години е голяма каръщина.
Благодаря на Дени за доброто ѝ сърце! Gift Heart

И аз чакам гирички от Престиж , но ми казаха 45 работни дни е срока
нямам пропуснато обаждане
гледам, че днес носят постелките от Престиж
кой куриер ги носи?
Еконт ги носи.

# 3 218
  • Враца
Здравейте някой получил ли е смс от играта на милка, в условието пише че трябва да се свържем с тях до 5 дни за потвърждение на наградата, има номер като моя но все още нямам смс

Вчера едно момиче се похвали, че е получила. И аз мислех, че има номер като моя, но нямах смс, затова им звъннах да проверя и много мило момиче ми каза, че не съм аз. Каза също, че победителите са получили смси вече. Много е гадно така като половината номер съвпада с твоя. Sad

# 3 219
Здравейте някой получил ли е смс от играта на милка, в условието пише че трябва да се свържем с тях до 5 дни за потвърждение на наградата, има номер като моя но все още нямам смс

Вчера едно момиче се похвали, че е получила. И аз мислех, че има номер като моя, но нямах смс, затова им звъннах да проверя и много мило момиче ми каза, че не съм аз. Каза също, че победителите са получили смси вече. Много е гадно така като половината номер съвпада с твоя. Sad

# 3 220
Найме явно чете тук , защото е премахнала снимката с кашона и сега са снимани само по отделно всяка награда 😆😆😆😆😆😆
Като гледам удара е поне 10 броя ! Евала ! 🤣🤣🤣

# 3 221

благодаря и аз се обадих и при мен не съвпадат последните цифри ☹️

# 3 222
  • Лясковец
https://www.facebook.com/groups/422645101251223/permalink/1723844144464639
Много сте лоши момичета,сега заради вашите коментари на наградите в кашон,жената си е изтрила поста и е пуснала нов с вече разделени награди.Как може да я затруднявате така по празниците,което ме навежда на мисълта,че дамата е една от нас или най малкото чете тук.Весели празници ви желая и много награди през Новата година. Таня докато се намотам да публикувам и ти си ме изпреварила с информацията.

# 3 223
Моята формичка така и не дойде. Мина и Коледа, дойде и посрещането на нг. Исках да направя нещо за празника с нея, поне за единия, така и не пристигна.  Някои хора забравиха, че им е дошло, на мен нищо не идва, а бях около 400 и някоя

# 3 224
И моята не дойде.

Общи условия

Активация на акаунт