Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 115
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 195
Кулинарен конкурс на тема: „Моята коледно-новогодишна рецепта“. Конкурс за авторски рецепти и фотокулинарен конкурс.
https://www.mandja.com/read-blog/45_uchastvajte-v-prviya-kulinar … fCop42QTRnvkQBMl4

# 3 196
Имаше нещо като анкета на ОМВ  за ваучери за 100лв..с нея пък какво стана, не я откривам на сайта?

Резултатите очакваме на 05.01.2020 г.

# 3 197
За мен това е алчност и изкарване на пари...
А масово във фб се пълнят със фалшиви профили който оплюват хора които играят честно...
А относто одеялата от Стелата вървят по 200лв което за мен е абсурдно

# 3 198
  • София
Аз също не играя в игри, за които не ми трабват наградите. Но разни хора, разни идеали.... честно казано също мисля, че наградите са ми късмет и не ги продавам, ами подарявам, ако не са ми нужни.
Но.... случи ми се голямо нещастие в личен план и преосмислих някои мои разбирания за живота. Преди се дразнех на такива неща, някой взел, отмъкнал награда нечестно и т.н., щото виждам, че не е справедливо. Сега мисля, че няма смисъл, който каквото иска да прави. Света аз няма да оправя!

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 13:21 от insane

# 3 199
Зайците са променили условията за ползване на ваучера от 5 лв за фууд панда. Преди ставаше за магазини и ресторанти, а сега е само за ресторанти.
Аз също играя само за нещо, което ще се ползва, но съм включила в ползвателите близките си и играя и за тях. След това подарявам, не продавам нищо, дори неща, които съм закупила също подарявам.

# 3 200
  • Велико Търново
Всеки сам си решава за кое, колко и как да играе. От доста време насам, участвам само в томболи продукти които ползвам и за награди които бих искала. Понякога се "напъвам" за определена сума да бъде достигната или брой продукти, но поне си ползвам нещата.
Не виждам нищо лошо да се продават награди. Напр, ако има 5 вида награди, и аз съм изтеглена  с непотребна за мен, да им я откажа ли? Ще я взема, това ми е бил късмета, а ако на никой не му е нужна от близките ще отиде в олх.
Разбира се, кашони с награди е премината граница и нередно наистина. Но и доста от темата се хвалят с по десетки еднакви награди, също не е за аплодиране. Важното е всеки да се чувства ок с това което прави, съдници все ще се намерят Simple Smile

# 3 201
Купих 2 пакета пуфис тя пък играта била до вчера...
Мен много ме дразнят тези които играят в фейса и си тагват целия френд лист. Играй с 2,3 комендара  ок ама като сложат 50 и накрая обират всичко.

# 3 202
Имам 2 кода за играта на Престиж, ако на някой му трябват може да ми пише.
Здравейте! Може ли за мен, точно 2 бр. ми трябват. И аз си мислех, че са 5 и бях си купила 1 кутия още но в нея няма талон а е от промоционалните кутии. Ще съм ви много благодарна!
Payla_82,писах ти на лично😊
Ramona благодаря ти от сърце! ☺️

# 3 203
Подарявам код за Rakuten TV, ако някой иска на лс.

# 3 204
Кауфланд кога трябваше да теглят последните от календара? Пише 28.12., но няма обявени. Някой с телевизор, тротинетка, кухня? Бабо Руске, Пенчо, да не сте валат, че ви мисля...
Според сайта им вчера са ги теглили, след това до 3 работни дни ще пробват да се свържат с печелившите и чак тогава ще ги обявят на сайта.

За Виза - на сайта обявяват печелившите, но само като банка https://www.visabg.com/promocii/winterpromo2020/pechelivshi.html и брой награди. От моя опит - нито са ми звънели, нито са ми пращали имейли, просто ми преведоха парите, не мога да кажа колко време след спечелването, но не е било чак месеци.

# 3 205
  • София
Пристигна наградата от коледния календар на Golden rose, спечелена малко преди Коледа Simple Smile
Скрит текст:

# 3 206
Някой да си е получил мешката от престиж ...какво трябваше да пише на бележката преди малко разчиствах и май хвърлих всичко ..

# 3 207
Някой да си е получил мешката от престиж ...какво трябваше да пише на бележката преди малко разчиствах и май хвърлих всичко ..
Не трябва, нали е снимана.

# 3 208
Оххх благодаря .проверих на сайта и там не е отбелязано коя бележка печели ,но все пак извадих от кола 3 бележки с бисквити Траяна .

# 3 209
Здравейте някой получил ли е смс от играта на милка, в условието пише че трябва да се свържем с тях до 5 дни за потвърждение на наградата, има номер като моя но все още нямам смс

Общи условия

Активация на акаунт