Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 140
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 180
Имам 2 кода за играта на Престиж, ако на някой му трябват може да ми пише.
Здравейте! Може ли за мен, точно 2 бр. ми трябват. И аз си мислех, че са 5 и бях си купила 1 кутия още но в нея няма талон а е от промоционалните кутии. Ще съм ви много благодарна!
Съжалявам, подарих ги преди малко. Дано някой друг да има останали.

# 3 181
Благодаря на Star-fish. Използвах кода за obuvki.bg и си направих коледен подарък. Blush

# 3 182
По повод продаването на някои награди /не всички/, аз си имам принципи, може да дам повече пари, но НЕ купувам от печелившите. Нека им стоят за спомен! Например: спечелила таблетки за съдомиялна, а няма такава, или както преди няколко поста някой каза за памперсите или имаше един тийн, който продаваше някакви добавки и козметика за бременни, ами извинявай, каква работа имаш да играеш там?! За такива награди говоря.

# 3 183
За мен това са странни хора, без да се обуждат, но са си направо смешни. Добавки за бременни и да играе тинейджър, но както се казва човек не вижда по- далеч от носа си. Тоест аз имам други разбирания и смятам,че всичкк трябва да са акива ,но не са. Не се включвам в игри, в които наградата ще стои самотна в някой ъгъл. Тези хора имат други принципи и участват навсякъде. Забелязвам ги във фейса ами всеки се ръга където види. Защо ?- питам аз. Да седи да мухляса там ама ей тъй да спечели.
П.с имам и аз талони за Престиж,които няма да ползвам Simple Smile

# 3 184
Да ви споделя моя опит с наградите миналата година спечелих конзола Нинтендо от една игра на Спрайт, ако си я спомняте, даже незнаех че съм спечелила, нямаше ме в никакви списъци, след което спечелих смарт часовник от Колата на който много се зарадвах и ползвах известно време.
След което реших да продам и 2те награди, за да си закупя много по-потребната ми прахосмукачка робот, за която иначе не бих могла да отделя пари.

# 3 185
Имам 2 кода за играта на Престиж, ако на някой му трябват може да ми пише.
Здравейте! Може ли за мен, точно 2 бр. ми трябват. И аз си мислех, че са 5 и бях си купила 1 кутия още но в нея няма талон а е от промоционалните кутии. Ще съм ви много благодарна!
Payla_82,писах ти на лично😊

# 3 186
Имаше една игра на Лидл и Нескафе. Някой може ли да даде линк?

# 3 187
  • Пеликания
Никога не съм участвала в игри с награди, които няма да ползвам
Дори тук във форума много пъти не съм се включвала, защото просто не ми е нужна награда и се надявам да спечели някой, на който ще му влезе в полза.
Например в КК играх само за клавиатура с над 20 кода , защото ми трябва, на уви видя се кой ги е взел и сега ги продава.
Най-голямата ми награда е фитнес гривна от форума през пролетта и още си я ползвам с кеф. Не мога да се сравнявам с Вас с по големи награди като телефони, но това ми е късмета и не завиждам. Предпочитам здравето пред всичко.

# 3 188

https://www.nestle.bg/bg/nescafe

# 3 189

https://www.nestle.bg/bg/nescafe
Благодаря

# 3 190
Аз наградите си никога НЕ ГИ ПРОДАВАМ!!! Ако съм спечелила две неща- примерно на мен и мъжа ми, подарявам. Ако спечеля нещо, което не ми трябва- например мешката от Траяна, а играх, защото исках PS4, но уви- пак подарявам. Наградите ми са късметчета и дано носят късмет и на хората, на които подарявам. А тези, дето въртят бизнес с тях- повярвайте, такива пари на никого няма да донесат добро...

# 3 191
  • Русе
Имаше нещо като анкета на ОМВ  за ваучери за 100лв..с нея пък какво стана, не я откривам на сайта?

# 3 192
Кауфланд кога трябваше да теглят последните от календара? Пише 28.12., но няма обявени. Някой с телевизор, тротинетка, кухня? Бабо Руске, Пенчо, да не сте валат, че ви мисля...

# 3 193
код : CV772SDV  - 10% отстъпка,  от  новогодишната томбола организирана от Ann Mari Kids - онлайн магазин за детски и бебешки дрешки- който може да използвате до 31.03.2021г.

# 3 194
И Аз нямам големи награди , но съм доволна и от малките, много радост ми носи всяка награда.
Играя за удоволствие и само за нужни неща , дразня се на такива “тарикати на едро” , но щом е позволено намират начин как да се възползват.

Виза обявяват ли някъде печеливши? Не открих.
Или ако сте спечелили , как разбирате ?
Четох за преведени пари след месеци 🙄
Не че се надявам де..

Дано Новата Година е по-ползотворна и Успешна Simple Smile
Желая Много Здраве на всички 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт