Кралски работи и клюки - декември 2020

• 66 056
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 350
Уилям може да не е красавец, но има осанка, има и присъствие. Далеч повече от смачкания си баща. Добре, че е била Даяна, че двамата й сина да не приличат съвсем на баща си.
На Уилям само коса му липсва ,за да стане момчето по което всички жени се прехласваха.
По бащина линия е взел здравия разум и придържане към традицията ,а това никак не е малко.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 15:02 от dochy

# 1 351
Снимки от друг ъгъл на Южени. Голям корем,  сякаш скоро може да има ново Йорки

# 1 352
  • Пловдив
По-голямата част от земята в Англия все още е собственост на около 600 рода, потомци на благородниците, на които Уилям Завоевателя я е раздал. Та едва ли ще им се наложи да ходят да копаят.

# 1 353
По-голямата част от земята в Англия все още е собственост на около 600 рода, потомци на благородниците, на които Уилям Завоевателя я е раздал. Та едва ли ще им се наложи да ходят да копаят.

Така, така.

# 1 354
Виктория прочете историята на Рождество от Евангелието на Свети Лука по време на Коледната молитва в Кралския дворец

# 1 355
Не ми харесва картичката на Съсекс. Като идея може би бива, но самото изпълнение и композицията не ми харесва. Всичко се слива, Арчи наистина прилича на Джордж. Иначе поне има елхичка, че в повечето няма нищо коледно.

# 1 356
# 1 357
Променили са се за 12 години. Нормално де.
Коледа 2008.

# 1 358
У още тогава е започнал да оплешивява. И никак не му ходи брада.

# 1 359
  • Варна
И на двамата не им ходи брада, но брадясал Уили изглежда по-зле от брадясал Хари. Поне е спрял да си я пуска.

# 1 360
  • София
Според мен пък Хенри изглежда по узрял и улегнал от както е с брада.

# 1 361
Не знам дали имат осанка и присъствие за крале, но знам че не искам Елизабет да умира по време на пандемия. Да изчака още няколко годинки, моля! Тя заслужава грандиозно изпращане с тълпи от хора по улиците. Последния традиционен монарх от най-старото поколение. Чарлз си заслужава истинска церемония по коронация. А ние... ние заслужаваме океан от крале, кралици, херцози и принцеси от цял свят, които да обсъждаме по време на коронацията. Някой трябва да мисли и за нас. Грандиозността не може да се случи в условия на пандемия.
Коронация в днешни дни - епископа на Уестминстърското абатство праща емотикони-коронки по месинджър на Чарлз III? Не, мерси!
Та... да чакат! Grin
Всъщност мисля, че коронацията е от Архиепископа на Кентърбъри, така че на епископа на Уестминстър може да са му свободни ръцете. С другото съм съгласна.

# 1 362
  • София
Определено на Хари му отива повече брадата, на Уили му издължава още повече лицето.
Но не мисля, че косата ще му върне вида от младежките години. Чертите му с годините стават все по-уиндзорски.

# 1 363
  • Варна
Така е. Уили си погрознява с годините. Но мен ме кефи. Някак стилно го прави. Докато баща му не ме кефи. С годините изглежда все по-малък, все по-смачкан и все по-невзрачен.

# 1 364
Коледната картичка на нидерландците

Общи условия

Активация на акаунт