Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 821
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 410
Еее, Монако и те сгазиха лука, значи. Само не знам това как оправдава Кеймбридж. Хвани едните, удари другите, както се казва. Истинските лидери се познават във времена на криза и дават пример, а не нарушават правилата при първа възможност.
Симпатична инициатива на Съсекс.
Като се сетя как таблоидите спекулираха, че ще си идват през ноември, после за Коледа, после през януари за делото. В някакъв момент се предполагаше, че само Хари ще си идва, за да му се кара баба за изявите покрай изборите. Е, нищо от това не стана, а към момента те не само са сплотени, но са и едни от най-стриктно спазващите правилата за Ковид-19. Ами няма как да не им се възхитя.

Честита Коледа с една свежа бабет от 2015 на службата в Сандригам:

# 1 411
Vrabcho, като четях сега последните публикации, и аз се замислих, че Съсекс са едни от малкото, които за сега не ни разочароваха относно спазването на Ковид правилата. А и противно на твърденията, явно не забравят хората, на които са помогнали преди и ето, че пак им помагат. Това с шапчиците е симпатична инициатива Hands Clap

# 1 412
Съсекс не разнасяха ли преди време храна без маски и ръкавици или ги бъркам с други?

# 1 413
Коледна Виктория и семейството от предишна година

# 1 414
Съсекс не разнасяха ли преди време храна без маски и ръкавици или ги бъркам с други?
Да не би да ги бъркаш с Кеймбридж, които си пуснаха децата без маски и ръкавици?
Надявам се, само за снимката... Simple Smile

# 1 415
  • Варна
В Щатите не знам какви мерки има, но не забравяйте и друго. Кеймбридж и прочие европейски рояли са непрекъснато под прожекторите. Съсекс вече не са рояли и не ги виждаме чак толкова често. Идеята ми е, че дори и да нарушават, шансът да ги изловят е значително по-малък, а и от тях не се очаква да дават пример. Вече.

# 1 416
A в Швеция по време на цялата пандемия никъде не се носят маски. Затова няма и една снимка на Виктория или някой друг от шведското кралско семейство с маски на разни обществени събития. Сега от 7 януари 2021 год. има препоръка за маски само в градския транспорт и то сама в час пик, а не през цялото време.  Данните на Швеция са сходни с редица държави, които ходят маскирани от март и се побъркаха от затваряне и отваряне.

# 1 417
  • Някъде там
Съсекс без маски никога не са били.
Меган беше без една ръкавица при предаване на храна.После май пак без ръкавици.
Но, без маски и ръкавици едновременно, не сме ги виждали.
Не мога да кажа грешали ли са или не, сигурно са, но това не оправдава грешките на останалите.

Това обаче няма общо с това, че все пак даряват и лично, който и да го прави е едновременно добър пи-ар и добро дело.
Жените от общността са щастливи, че ще имат работа.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 19:32 от daviz

# 1 418
  • Варна
Пък и то оставаше да се залетят баш сега да ходят в Англия, когато на ден откриват поне по един нов щам на ковид. Чак толкова загубени не са.

# 1 419
Май се разбра защо Шарлийн е изперкала и си е обръснала главата.

Принц Алберт II ще се яви в съда през новата година, за да се бори с взривоопасни твърдения, че той има трето извънбрачно дете с тайна приятелка.

"Твърди се, че Алберт, който вече издържа две незаконни деца, е имал връзка с 34-годишна бразилка, в резултат на която на 4 юли 2005 г. се появява дъщеря.
Искът, който адвокатите му отхвърлиха като „измама“, е особено болезнен, тъй като по това време той се срещаше с Шарлийн, след като се срещна с бившата олимпийска плувкиня през 2000 г.
Алберт получи на ръка писмо от детето, което сега е на 15, през септември тази година, в което пише: „Не разбирам защо съм израснала без баща и сега, след като те намерих, не искаш да ме виждаш . "

Повече информация тук: https://www.dailymail.co.uk/femail/article-9088687/Princess-Char … bands-family.html

# 1 420
Олеле, Албърт още едно извънбрачно ли има? Че те колко станаха? 2те признати и още 2 май непризнати, сега още едно. Какви ги върши тоя човек Joy Аз като ви казвах, че трябва да си направим специална тема само за извънбрачните му...даже имам идея как да я кръстим - ''Всички мои деца'' JoyJoyJoy
А иначе ми е абсурдно, че си била обръснала косата затова - вижда се, че всички монакци са си били ексцентрични и преди Шарлийн.
ПП: за темата бях сериозна.

# 1 421
Смаяна съм....

# 1 422
Май се разбра защо Шарлийн е изперкала и си е обръснала главата.
Принц Алберт II ще се яви в съда през новата година, за да се бори с взривоопасни твърдения, че той има трето извънбрачно дете с тайна приятелка.
Само трето?Този мъж за кондоми не е ли чувал.
Ами освен да спре да й пука на Шарлийн,друг съвет не може да й се даде.
Пък за хубавите спортисти около нея в ЮАР и др. тя си решава....

# 1 423
# 1 424
Не трето - по-скоро пето, щото имаше още две които отказва да признае.
Прекрасна Кити Спенсър.

Общи условия

Активация на акаунт