Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 812
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Пловдив
А тия деца никъде ги няма по коледните снимки... Да му се ненадяваш на Албер, с тоя вид на плешив чичко....

# 1 426
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е то на коледните снимки са само официалните Wink
Аз пък се чудя защо въпросните майки тръгват след години да търсят признаване...

# 1 427
  • Някъде там
Това търсене  след години ми е много нелепо и на мен.
А Алберт за предпазни средства не е ли чувал,сигурно си е мислил че принцовете са застраховани. 😀

Първия ваксиниран публично в кралските среди е престолонаследника на СА.
Браво за примера му.

Софи в колата ми се видя много хубава и различна.
 Имаше обем в косата и някак по красива и стилна изглежда.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 22:24 от daviz

# 1 428
Албер преди 15 години  още е хващал окото.

Как ли му треперят ръчичките на този, дето слага ваксината...

# 1 429
  • Варна
Албер вършал, че вършал. Как не се е пазил... Особено като знае, че е престолонаследник и един ден децата му ще имат претенции.

# 1 430
Лошото е, че това дете е родено 5 години след запознанството му с Шарлийн.
Ако се докаже, че той е бащата, значи ѝ е изневерил.
Аз не разбирам защо се омъжи за мъж, който не обича, иначе защо да се опитва да бяга от сватбата...

# 1 431
  • Истински се вижда само със сърцето.
Абе той не ползвал концетраптиви,  жените дето са си лягали с него и те, сама че едната страна сега търси изгода от цялата работа.
Шарлийн явно знае защо седи, интереса клати феса.

# 1 432
  • София
Ами нали се носеха слухове, че тя е тръгнала да бяга от него непосредствено преди сватбата и едва ли не насила са я върнали от летището.

# 1 433
Да, говореше се, че точно тогава се е разбрало за негово незаконно дете и тя е тръгнала да бяга, но са я върнали насила. И затова беше тъжна на сватбата

# 1 434
Вече стана ясно, че това е градски фолклор. Нищо такова не е имало всъщност.

# 1 435
Вече стана ясно, че това е градски фолклор. Нищо такова не е имало всъщност.
Тя жената даже се усмихваше, докато плаче...но една лъжа като се повтори 100 пъти Simple Smile

# 1 436
Именно. Но доста умело беше измислено, че дори и аз отначало му повярвах Joy

# 1 437
  • Някъде там
От двореца и самия Албер бяха отрекли, даже Алберт беше казал че ще ги съди.

И на мен не ми изглежда тъжна. Просто чувствителна. Едва ли е първата и последна  кралска булка която плаче на сватба и не само на кралска.
Отношението на сестрите му към нея е било кофти. Те са си правили планове че ако Алберт няма наследник някое от техните деца ще го наследи.

# 1 438
То даже и за отношението на сестрите не се знае дали не е поредната таблоидна измислица...А не знаех, че е плакала на сватбата, просто физиономията й си беше...ами Шарлийнска, тя май така си изглежда Grinning Но и да е плакала,  няма да е първата както каза и това не е свързано с някакви велики драми.

# 1 439
Как са си правили планове да няма наследник, като той вече е имал няколко, явно проблем там е нямал.

Общи условия

Активация на акаунт