Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 805
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 440
Напротив, защото според техните закони престолонаследник може да бъде само такъв роден в законен брак.

# 1 441
Да, но е било вече ясно, че си е плодовит.

# 1 442
  • Някъде там
Как са си правили планове да няма наследник, като той вече е имал няколко, явно проблем там е нямал.
Извънбрачните не се броят. Шарлийн и Алберт нямат много време деца, това им дава основание да я притискат...
Нали се говори че близнаците са инвитро.

# 1 443
Да, но е било вече ясно, че си е плодовит.
Плодовит и безотговорен.

# 1 444
  • Sydney
За мен всичко стана ясно за Алберт когато разбрах кога е роден... от там нататък повече не го коментирам Joy

Липсва ми Коледната служба с появата на всички... само някакви размазани снимки от коли и то даже не на всички... друго си е да се обсъди на Уили шала, кой как гледал и какво си казали или не.

# 1 445
# 1 446
Дейли Мейл се извиняват на Хари, за онази статия, която твърди, че вече не подкрепя Кралските пехотинци след оттеглянето си през март:

https://www.dailymail.co.uk/home/article-9089899/Clarifications-corrections.html

# 1 447
  • Варна
Не знам дали е плакала или не на сватбата си ама и да е, явно е имало защо. И сега двамата ще сърбат попарата на това, което той сам е творил.

# 1 448
  • Майничка
Грималди имат прецедент с извънбрачни престолонаследници - майката на принц Рение е родена от връзка на принц Луи и френска актриса и чак на 21 години е официално призната и обявена за престолонаследница. Така и не стига до трона, защото се отказва от позицията в полза на сина си през 1944, докато баща й все още е управляващ монарх, но при друго стечение на обстоятелствата, Монако би могло да се окаже с родена извън брак и разведена принцеса на трона.
От сегашния "втори ешалон" наследници, освен близнаците, само децата на Каролина са родени в брак, тези на Стефани не са, макар че впоследствие се омъжи за бащата на Луи и Полин.

# 1 449
  • София
Днес ми попадна една снимка на кралското семейство на Малайзия.
Странно ми е с корона върху кърпата, а и на неговата шапка пак вид корона.

# 1 450
Дейли Мейл се извиняват на Хари, за онази статия, която твърди, че вече не подкрепя Кралските пехотинци след оттеглянето си през март:

https://www.dailymail.co.uk/home/article-9089899/Clarifications-corrections.html
Хаха, вярно, то е по-скоро опровержение на глупостите им, а извинението сбутано най-накрая Grinning Чак и дарили за Инвиктус, ще ме уморят тез фейлита JoyJoy

# 1 451
  • Варна
Наистина странно стоят така поставени короните на малайзийците, но пък дрехите им са в разкошен цвят.

# 1 452
  • Някъде там
Дейлиту дарили на игрите 😀🤐

То за това е прецедент, едва ли щеше да се превърне в практика.

Докато сме на Монако Любимата ми тиара.

# 1 453
Ами те ако трябва да даряват всеки път, когато пишат измислици, ще се разорят душиците Joy То де ще му излезе края Joy

# 1 454

Хаха, вярно, то е по-скоро опровержение на глупостите им, а извинението сбутано най-накрая Grinning Чак и дарили за Инвиктус, ще ме уморят тез фейлита JoyJoy
Само дето вече са направили щети върху имиджа на Хари и това извинение е малко след дъжд качулка.
А Хари продължава да помага, това е най- важното Wink

Общи условия

Активация на акаунт