Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 769
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
На мен ми изглежда като изплезен език.

# 76
Ако Максима си скъси косата, съвсем  рошава ще е все. Така поне има дължина да я прибира на кок.

Матилде е съвсем лелка на последните снимки. Винаги е елегантна, но с безличен и лелински вид. Затова толкова беше заложила на маските като аксесоар.

Златисто-жълтата риза на Виктория е жестока! Веригата на врата ѝ доста груба за моя вкус.

# 77
  • Варна
Блу, тя бездруго рядко е перфектна. За Максима говоря. Нека да е рошава, ще й ходи на стила и държанието.

# 78
Фигура, височина и формата на лицето на Максима са за средно дълга коса, каквато си носи тя. Разбирам, че е с много тънък косъм, но предполагам, че има какво да се направи да изглежда малко по-добре. Но явно просто не ѝ пука. Къса и рошава коса оптически ще ѝ дадат още см във височина, а тя е достатъно висока жена.

# 79
  • София
Максима може да я скъси до или малко под раменете. Не е нужно да е съвсем къса. А друго решение е да се реши по-често. Понякога изглежда потресаващо зле в главата.

Съгласна за Матилде, много ми е неприятна напоследък заради маските, а и изведнъж се състари, амакр че яко е опъната и леко се е окотила, според мен.

Виктория е екстра, колието много ми харесва. Обеците как стоят на нея ми харесаха, но на снимка  - не. Ризата - не. Всичко е H&M.

https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0935192001.html?utm_source … G.kkIJwb8bQWTj2YA

Румънското бебче като кукличка изписано.

# 80
Елизабет със сем. Буш - старши.

# 81
Виктория много ми хареса. Не бих избрала такова колие за себе си, но нейното съчетание е сполучливо и интересно. Другите са ми 50/50.
Южени нали другия месец ще ражда? Предвид, че тя си е пухкавичка по принцип, изглежда добре.

# 82
Много ми е странно да видя кралска особа с бижута от НМ. До какви чудеса и скъпоценности имат достъп, а се барнала с джунджурии от ширпотребата. При дрехите не ги усещам така нещата, но относно бижутата ми е неудачно киченето с разни имитации от принцове и принцеси.

# 83
  • София
Летисия е открила изложба "Рафаел в двореца. Гоблени за Фелипе II" (Rafael at the Palace. Tapestries for Felipe II)

# 84
Много ми е странно да видя кралска особа с бижута от НМ. До какви чудеса и скъпоценности имат достъп, а се барнала с джунджурии от ширпотребата. При дрехите не ги усещам така нещата, но относно бижутата ми е неудачно киченето с разни имитации от принцове и принцеси.
Така е. Дори и дрехата да е от H&M, с подходящи по-елегантни или шик обувки, чанта, бижута и изобщо аксесоари, може много да облагородиш общата визия. Но H&M-ски бижута - не, не, не. Ако съзнателно с цел реклама държи да е нещо достъпно и шведски бранд, може да избере дребен местен производител.

# 85
Именно - и аз съм за комбинацията на нещо скъпо и марково с нещо евтино и ширпотреба, така могат да се получат страшно стилни и страхотни визии, но ако наистина иска да подкрепи местното производство на бижута, наистина по-добре да беше заложила на някой дребен и немного известен производител.

# 86
Матилде

Софи приготвя flapjacks- овесени барчета

# 87
  • София
Камила и Чарлс в театър Сохо - черната наметка хич не се връзва.

https://www.gettyimages.de/search/2/image?events=775597077&f … rt=newest#license

Матилде е потресаваща, изглежда двойна. Идеята не е лоша, но с този десен...абе не ми харесва, но пък ботите са хубави (бях решила да не поствам нейни снимки, но ще напрвя изключение)

# 88

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 16:15 от bubanka

# 89
Матилде е съвсем лелка на последните снимки. Винаги е елегантна, но с безличен и лелински вид. Затова толкова беше заложила на маските като аксесоар.

Така е, да. И двете с Максима са на една и съща възраст, но каква разлика в излъчването.
Иначе тези рокли на Натан на мен много ми харесват, барабар с джуфката.

Общи условия

Активация на акаунт