Кралски работи и клюки - декември 2020

• 66 005
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там
Ха, такова палто имах в гимназията. Същото, ама черно. Спомняте ли си? Някъде между 95-2000 бяха много модерни и всички имахме, включително и аз.
Но беше късо моето и бе катарама.

Версай е разкошен..На мен ми дойде прекалено натруфен обаче, но пък градините му са фантастични и с кеф бих го посетила пак.
Харесах повече един друг по семпъл но с много грасиви градини. Замъка на виконта.

# 151
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9031785
Имало книга за Арчи и даже българска следа. Снимах статията, но била голяма снимката и не знам как да я намаля като мегабайти. Това излиза в нета.

Иначе, дано скоро отмине пандемията, че ми се ходи във Версай ☺️

# 152
Ха, такова палто имах в гимназията. Същото, ама черно. Спомняте ли си? Някъде между 95-2000 бяха много модерни и всички имахме, включително и аз.
По ваше време може да е било модерно, но по мое слагаха такива кожи който не можеше да си купи кожух. Тва 70-80-те години.

# 153
  • Варна
Вярно ли е, че Чарлз бил много недоволен от последния сезон на Короната? Клюкарите тръбят, че бил бесен от това в каква светлина го показвал сериала, а и особено заради негативни коментари, които се сипели в медиите по адрес на Камила.

# 154
Тъкмо бяхме позабравили историята с Камила и сега ни я припомнят.

# 155
  • Варна
Разправят, че филма за нула време съсипал години старание да я реабилитират, един вид да загладят миналото и тя да не изглежда толкова зле.

# 156

5 декември 2003 г .: Четири години преди да спечели Оскар за „Кралицата“, актрисата Хелън Мирън е назначена за командир на Ордена на Британската империя от Негово Кралско Височество Принцът на Уелс на церемония в Бъкингамския дворец. Отличието бе присъдено за нейните заслуги към драмата. „Въпреки че майката и бащата на Хелън бяха починали по времето, когато тя беше поканена в Бъкингамския дворец, за да получи отличието, звездата на„ Жената в злато “реши, че трябва да го приеме, въпреки че има резерви, защото това би накарало родителите й да се гордеят. В интервю за вестник Metro тя разкри: „Да станеш дама беше съвсем различно нещо. Това беше свързано със семейството ми, с майка ми и баща ми и със света, в който израснах. И двамата бяха мъртви по това време ... но аз го приех за родителите си. " Основната грижа на Хелън относно приемането на кралската чест беше, че тя ще загуби позицията си на художник. Тя добави: „Това беше големият ми страх. Не искам да бъда част от заведението. Това не е моята роля като художник. Трябва да се държите настрана, защото нашата работа - като художници - е да имаме смелостта да засилим и атакуваме заведението. Но с напредването на възрастта животът неизбежно те дърпа в него, защото ти ставаш заведение, само защото си установен. “ Хелън е изобразявала кралица Елизабет II на няколко пъти, включително в сцената на Бродуей „Публиката“ и през 2006 г. във филма „Кралицата“ - представление, което й донесе Оскар за най-добра актриса. "- azcentral.com „Туиги, Мик Джагър и всички знаменитости, посветени от британското кралско семейство“ - чрез VOGUE: https://www.vogue.com/article/celebrities-knighted-queen-elizabeth-royal-family

# 157
  • Пловдив
Но беше късо моето и бе катарама.
Моето досущ показанато, черно с пухчета и по-хубава катарама.

# 158
Моцьо обича да го снимат, птица.
Я виж как се радва на камерите😉
Е, той нали затова се ожени..🤣

Ужасно е палтенцето на Беа.
Кити и тя ме ослепи, кич и еклектика при нея.
За сметка на това пък Летисия в сивия сет е разкош, много стилна. Напоследък няма пропуск тази жена, поне според мен.😍
Готин Хари:

Норвежкият принц Свер Магнус е имал РД онзи ден на 3-ти и са му пуснали снимка:

Одрал е кожата на Мете тоз младеж.
Сладка коледна снимка 2018 на Карл-Филип и големия му син:

Ама защо все с тая мазна, напомадена коса е значи..🤭

# 159

Александра е дала интервю. Снимката със сина й е включена в него.
Добре изглеждат заедно.
Но мен пък ми изглежда ужасно Николай. От толкова фотошоп и обработка прилича на възрастна жена. Иначе го харесвам и много прилича на майка си, но на тази конкретна снимка изглежда зле.

# 160
# 161
# 162
  • Sydney
В сериала Чарлито е пълен ..., с кеф да го пребиеш, а вината на Камила е била, че не си е седнала, а е продължила да се занимава с него... епизодът, в който Даяна се среща с Камила, Камила се държи просто ужасно, показвайки че го познава много добре, отделно гривната и копчетата за ръкавели... абе много неща... и Чарли крещи в лицето на законната си жена, която му е родила две деца - щом нараняваш нея, нараняваш мен, едва ли не й казва, ти може да си жена, но Камила е по-важна за мен... отклоних се...

Ето я Камила на корица на списание:

https://www.instagram.com/p/CIbwAOjh-R0/?igshid=892ljh4ycg7k

И от Кенсингтън за влаковия  трип:

https://www.instagram.com/p/CIbtH8FFoCs/?igshid=tnc2getfjf9y

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 11:35 от bubanka

# 163
Имаше една приказка, че ако кучето не си вдигне опашката.... та и Камила така.

# 164
Какъв е смисъла на този влак?

А за Камила...пълна въртиопашка.  Щастие...по-скоро слава и пари 🤣🤣🤣
Като се замисля и аз на нейни място не бих постъпила различно. Грозница, на която да й се кланя принц. Как ли пък не ще бяга.

Общи условия

Активация на акаунт