Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 851
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
За много години, момичета! Дано 2021 е по добра от старата!
Честит имен ден на празнуващите!
От баницата ми се падна здравето.
Суровакани сме вече, дано сме здрави и успешни!

# 1 801
  • Canada
Мари, наздраве! Речено-сторено е при мен, закъсня Joy Липсваха ми железата.

От баницата ми се падна точния късмет - нова къща 💃

Детето замина с племенника на вила, мой ред е да я мисля Grinning

# 1 802
  • Бургас
Моите късмети са работа (както всяка година),пари и кадже - да се чете ,,гадже,,. Този късмет го подарих на големият,че на малчо се падна любов.

# 1 803
Да не се чудите, ако през тази година почна да качвам снимки по мускули;)
Абстрахирайте се от почерка на детето, хич не ѝ се удава;)

# 1 804
Ха-ха, Тути 😁

За мене са здравето и късмета, любовта и нова кола 🙂
Явно и килограмите ще са за мен, защото две парчета изядох и част от това на голямата щерка, защото там беше екскурзията до Малдивите Whistling

# 1 805
  • на Мелмак
Честита да е новата година! Здрава , щастлива  и безаварийна, изпълнена с обич и красиви пътешествия, добри срещи, приятни изненади!

Гледам всички сме прекарали добре, не можах да се наспя, че ММ ме събуди към 9,но после се разходихме на Витоша, сега отмаряме, че и на имен ден, на кума сме!

Честито на всички празнуващи днес! Здрави и щастливи да са!

Много хубави орисници сте Heart

# 1 806
  • Бургас
На мен щастието и парата ми се паднаха.

Рир, страхотни ми станаха пържолките в плик, благодарско, че сподели рецептата.

Пореден слънчев ден, досега бяхме навън.

Тути, много забавни вашите късмети. Вики уж щеше да пише нашите и накрая с готовите от Лидл.

# 1 807
Мерси момичета за хвалбите. Радвам се, че ви е харесало. Аз понеже друг начин не знам, ще пробвам на Руми предложението, да обогатя домашното меню.

Мързелът ми се падна за късмет. На щерката- нова работа. Казвам ѝ "новата ти работа е да готвиш, докато аз мързелувам". Аууу, веднага се превърна в професионален протестър. Та сега ще търсим варианти как да ги реализираме тез късмети Grinning

# 1 808
Рир, ако ти се спортува, да си сменим късметите;)

# 1 809
Тути, отношението ми към спорта е много искам но нямам желание Joy Виж с Фонсе или Лин да се трампиш Hug

# 1 810
Тути и Рир, нова година, нови навици Simple Smile Simple Smile

# 1 811
  • Euskal Herria
А дали има ефикасни упражнения, дето да стегнат шкембето? Вярно, че при мен е комплект с бутове и задник, ма викам отнякъде да почна сепак... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 812
Янче, в лидълската тема похвалиха един арбалет за коремни преси. Почти нищо не правиш и след месец си се обзавел с плочки.

# 1 813
Ихаа, това като магическа пръчка направо.

# 1 814
Мари, зависи от изходната позиция. Аз за месец, не мога да махна любовните дръжки, камо ли плочки да заформя. И нон стоп да се ползва какъвто и да е уред.

Общи условия

Активация на акаунт