Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 841
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Canada
Чуден ден днес ☀️❤

Разходихме се и ние до Хотнишки водопад, мн е красиво 😍

# 1 876
  • Варна
Бубе, да е здрава и с много късмет Биляна!
Честита радост! Heart Eyes
Аз няма да чакам понеделник-още от днес ще огранича храната! Joy
Плавно да бъде Joy

# 1 877
Фонс, с това темпо ще обиколите България набързо 😁

2в1, мерси. Не съм гледала корейски все още. Не знам дали ще им дам шанс.

# 1 878
Руми, аз повече от 10 години гледам почти само азиатско. Свикнала съм им, но наистина са много различни от западните. Не само като език и визия, но и като манталитет. Сблъскваш се със съвсем различно мислене и начин на живот. Някои неща са непонятни, дори и неприемливи за нас. Но, не мога да отрека, че имат страхотни попадения като история, сюжет и изпълнение. Естествено, зависи кой какво обича да гледа Hands V.

# 1 879
Така е, различна култура, различни порядки, може да е много интересно 🙂

Защо си пуснах новините, защо?
Родители не искали децата да се върнат в училище! Някакви измислени сдружения, кой им дава трибуна. А за вредите нанесени на психичното здраве никой не говори. Пфу

# 1 880
  • Бургас
Посъбрахме два часа студ в парка, че като се прибрах, като метнах новогодишната украса, за нула време замина по кутиите. Изчистих след това и утре отново ще е мързел ден.

Аз мислех да задържа Вики една седмица вкъщи, за да видя как ще се отразят новогодишните сбирки, но тя няма търпение да тръгне на училище. Не искала дистанционно, не искала вкъщи аз да ѝ преподавам, и понеже още ме държи септемврийският ѝ плач и нежелание за училище, няма да я спирам.

Единственият азиатски сериал, който съм гледала, е „Ирис”. Помня, че беше много интересен, нещо с шпионаж имаше май.

# 1 881
Повечето деца около мен нямат търпение да тръгнат на училище. Смятам, че е по-добре да са в класните стаи. Спортът също искам да е в залата и басейна, а не онлайн.

# 1 882
  • Варна
Много искаме девойката да учи в университета, присъствено. И тя това иска.
Кандидат зетят я питал преди малко дали е готвила нещо, откакто се е прибрала. Пък тя още не е. Тези дни ще прави баница. Амаха, какво я разпитва. JoyОбаче шофират с баща ѝ постоянно. Вчера тя ни закара до Добрич от Варна да си видим най-свидния сурвакар.

# 1 883
Бубе,честита да бъде! Здрава,щастлива и да ви радва много!
За училищата не ми се говори. Яхнала съм метлата по този повод тези дни. Трети месец у дома дистанционно и много хора дори за момент не се замислиха за психичното здраве на тези деца и какво по-големи вреди им нанасяме.

# 1 884
  • Mediterraneo
Бубе, честита радост! Да е здрава Биляна!

При нас започнаха намаленията, някой да ми блокира картите, моля! За момента съм напред с пижама, два пуловера, две жилетки и не помня имаше ли още нещо. И парфюм.

Аз гледам испанския Elite и се чудя защо съм го отлагала. Shamless е един от любимите ми сериали изобщо!

# 1 885
Честито бебе! Да е здрава Биляна!

# 1 886
  • София
Бубе, да е добре дошла Биляна при нас!
Да е здрава, да ви радва и да се гордеете с нея! Двойна радост за теб, страхотно е!
Дъщеря ми пуснала клипче как внука кара тротинетка. Та той е само на 18 месеца, кога порасна това дете? Иначе е див за трима, трябва да го гледаме всяка секунда, че върви със 100 бели в час!
Приятна вечер, банда!

# 1 887
  • някъде ... тук ...
Бубе, бабо, честита Биляна! Здраво да расте детето! Голяма радост!

Ние днес качихме до Рилските езера с едни прители. 8 часа в планината, с 3 почивки за по 20-30 минути по хижите. Времето беше прекрасно! Ще видим дали са ми множко утре, че и в сняг. Тия със снегоходките бяха по-добре, но и моите обувки издържаха.
Не съм гледала още снимките, щото синковецът снима с фотоапарата и не ги е свалил още.
Фонс, Хотнишкият водопад е много красив!

# 1 888
Елит, благородно завиждам за Рилските езера Heart. И ние днес прекарахме 4-5 часа по баирите и после хапване с едни приятели на една поляна. Физически капнахме, но психически много ме зареждат такива преходи.
Скрит текст:

# 1 889
  • на Мелмак
И ние утре сме в планината, щерката иска ски Simple Smile
Днес се наспах, че тази седмица ми се събраха няколко дни със заспиване в малките часове и ставане рано. Wink

Общи условия

Активация на акаунт