Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 834
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 845
Честита госпожица! Здрава, щастлива и всичко с лекота да и се удава bouquet

# 1 846
  • югозапад, под "Марков камък"
Бубе, честито, здрава, послушна и орисана с много любов да е Биляна!

# 1 847
  • София
Честито, Бубе, какъв страхотен старт на годината!! Heart

# 1 848
  • Canada
Честито, Бубе! Здрава, усмихната, щастлива да расте Биляна! Мн радост да ви носи! ❤

# 1 849
Честита да е,  Биляна. Здрава, щастлива и успешна!

# 1 850
Честито, Бубе! Каква страхотна новина! Да е жива и здрава Биляна, много да ви радва и да ви кара да се гордеете с нея!
Моите деца днес се сетиха, че имат още ненаписани домашни и сега пишат и рисуват. Следобед ще се качим за час на Витоша.
Хубав ден!

# 1 851
  • Euskal Herria
Честито, Бубе! Да расте здрава и силна!

# 1 852
Ех, Буб, очите ми се напълниха със сълзи! Да е жива и здрава малката принцеса и майка ѝ бързо да се възстанови! А и името е много хубаво! Сега ние чичовци ли сме или дядовци? Днес отидох до магазина да си купя шампанско, но нямаше.....Казвам Наздраве с домашно бяло вино.( Добре, че не е понеделник и ще се възползвам на макс още ден- два.)
Румка, кой сериал си загледала?

# 1 853
  • Бургас
Честито, бабо! Да расте здрава, щастлива и обичана Биляна! Бързо възстановяване на мама!

# 1 854
  • На брега на реката
Благодаря ви, мили момичета!

Мари, ами чичовци сте си, щот за другото ви е рано, на повечето от вас!  Blush

# 1 855
Честита радост, Бубе! Да расте здрава и щастлива!

# 1 856
  • дядовата ръкавичка
Еха, страхотен подарък за новата година! Да е здрава, весела и спокойна малката Биляна!

Да ви е честита Новата година! Здрава, щастлива, благодатна,  изпълнена само с прекрасни емоции! Simple Smile
От питката ми се падна "Мързелът ти куфарът си стяга и от теб далече ще избяга". Ми не съм доволна, искам си го при мен Simple Smile
И моята година започна с разходка на Витоша вчера. Добре че щерката ме изстреля рано, че следобяд се изсипа цяла София.

Синът още не се е прибрал, но поне знам, че е жив и даже  не е махмурлия Smirk.

# 1 857
Мари, по това време сме на Безсрамници (Shameless) В момента върви 11-ти сезон, а ние гледахме 10-ти - от началото на миналата година.
Ако решиш да го пробваш никакви деца покрай теб. Брутален е, особено първите сезони. Ежедневието на семейство от покрайнините на Чикаго, така наречения уайт траш.
Иначе оригиналният сериал е английски от седемдесетте, мисля.

# 1 858
Честита да е Биляна!Здрава,хапваща,спинкаща! Бързо възстановяване на майка ѝ! Бубе,чудно празнуване на новогодишните празници ще имате от тук насетне 🤩!
И аз настръхнах от кеф,че явно ми е още прясно 😁

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 14:32 от Ренко

# 1 859
  • София
Честито, бубе, много здраве, любов и усмивки да донесе Биляна!
селесте, аз мисля първата седмица да не пускам дъщеря ми на училище, и в моя фейсбук е пълно със снимки на големи компании.

Общи условия

Активация на акаунт