Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 840
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Euskal Herria
Тук е дадена снимка на уреда, за който говори съфорумката:
Скрит текст:
пост № 2630  https://www.bg-mamma.com/?topic=1275797.2625

# 1 831
Този пост съм го изпуснала. Благодаря, Янче, че и аз бях любопитна и заинтригувана.
Добро утро.

# 1 832
  • Бургас
Добро утро, сложих един хляб в пекарната, леща на котлона и след малко яхам прахосмукачката. Стига мързелуване. Пообрахме хладилника, сърми и кисело зеле да не видя поне месец. Вчера една хубава вечерна разходка, то времето беше пролетно направо. Града пълен, в морската като през лятото. Сложили светофар на входа й, не знам от кога, но доста хора като мен не знаеха.

# 1 833
  • на Мелмак
Добро утро!

Отново е слънчево Simple Smile
Снощи много добре изкарахме, не успяхме да се приберем рано, както планирахме. След малко тръгваме към Банско, свеки има РД, иска там да го празнуваме Simple Smile Добре ни тръгна тази година, на маса, до късно, аху - иху. При нас се получава точно 3 дни яли, пили и се веселили.
Снощи пихме много приятно вино Four Friends. Само дето не мога да се наспя като хората. Относно уреди и упражнения - ММ ми вика да не моря Kissing Heart екстра съм му Wink
Хубав ви ден, девойки!

# 1 834
Добро утро!

Спах 10 часа като буба и се събудих с неистовото желание да прибера украсата и да изчистя.  Възползвам се, защото иначе отидЕ къде март месец 😂

За днес планирам да взема детето да поиграе с чаветата на кумицата, а довечера парти с кифлите.

# 1 835
Аз вчера махнах украсата (до сега винаги я държа до Йорданов ден, каквато е традицията), а до днес никое от децата не се усетило, че я няма.

# 1 836
  • На брега на реката
Добро утро!

И аз друга година, няма търпение да махна украсата, но тази година ми се иска да я пооставя. Някак имам чувството, че ще ми опустее къщата и празниците ще си отидат, та ще я задържа.
Снощи съм заспала към 9 часа, на едно от любимите ми филмчета "Снежни кучета" и тая заран в 5 се ококорих.
И при нас е слънчево и се чудя какво да правя, че ми омръзна да лежа?!

# 1 837
  • Germany
Добро утро!
Не се наспах и сега съм кисела. Легнах рано, защото ми се спеше цял ден и се въртях до 24,00. Сега ме боли главата и продължава да ми се спи. Трябва да дигна децата по рано и да почват да учат, че имат една седмица да се подготвят за класните, които останаха. На 5ти ще решават дали да отварят училищата от 11ти, но се говори, че ще върнат поне децата до 7ми клас и малкото ще трябва да ходи. Честно казано хич не ми се иска, много ще му треперя, но май ще го пуснем. Ако ги разделят на групи ще ми е доста по спокойно.
Украсата ще оставя за сега, може само елхата да развалим, че май утре ще минават да ги събират.
Хубав да ви е уикенда!

# 1 838
  • Бургас
Добро утро!
И аз вчера махнах украсата.
Оставих само тази на терасите.

Пия кафе и за днес съм замислила да направя пици,децата си пожелаха и солени питки. Май и една спаначена супичка ще сложа.

# 1 839
Добро утро Simple Smile
Four Friends е много хубаво винце. Някога две мацки изпихме две бутилки за една вечер. На следващия ден заменихме фитнеса с обикаляне в софийски мол, щот нямахме сили за друго.

Украсата ми тази година е семпла, но създава уют и много си я харесвам, особено един малък свещник на прозореца. Няма да бързам да я прибирам.

# 1 840
  • Бургас
Добър ви ден!

Утре ще махам украсата аз, днес ме мързи.

Бел, на въпросния светофар щяха да ме сгазят тези дни, защото и аз не подозирах за него. Вървим с една приятелка, виждам с периферното зрение спряла кола, мислейки, че ми дава път, и си продължавам, но започват клаксони, от чакащ автобус ми крещи шофьор, абе ужас някакъв.
Днес мислехме разходка в морската, но има мъгла, студено ми се вижда, нищо общо с вчерашната пролет.

Чудя се дали да не оставя Вики вкъщи тази седмица, че като гледам снимки на познати от НГ с по 30 човека на маса и страх да те хване.

# 1 841
И аз прибрах украсата, а даже не ми е рекорд.
Правила съм го на 1-ви сутринта 😁

Останаха ни 3 епизода от филмовия маратон. Горките производители на сериали не могат да ни смогнат 😂

# 1 842
Привет и от мен!

Изчистих, пуснах пералня и седнах да пия кафе. Второ, сутринта пих. После ще направя само един кекс, че ще ходим при едни приятели и понеже става най-бързо и лесно, ще направя кекс. А и вкусно. Вчера правих мусака, има и за днес. Много беше студено сутринта, бързо се прибрахме с Арчи. Малко да поомекне и ще направим дълга разходка.

Новинка, да ти е живо и здраво момчето!

# 1 843
  • На брега на реката
Влизам с хубавата новина!

Преди около 2 часа, отново станах баба на прекрасна госпожица, с перфектните размери - 3050 гр. и 48 см.! Heart
Ще носи името Биляна, почти като моето, та мога с радост и гордост да кажа, че е кръстено на мен. Heart Eyes  Много се вълнувам!  Да ни е жива и здрава, много дълъг и щастлив живот да има, изпълнен много любов и късмет! Flowers Four Leaf Clover

Сина каза, че всичко е минало добре. Раждането е било нормално. Ще чакам още новини, че и сина е още зашеметен! Blush

# 1 844
Еха, Бубе, честито! Жива и здрава да е малката Биляна! Да ви носи много радост! Колко хубаво ви започва годината! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт