Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 839
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро Simple Smile
Късала съм страници за грознопис и драскано от заплес.
Първият онлайн ден на дъщеря ми вчера
е минал нормално, даже са успели да направят майтапчийски колаж на класа Simple Smile Доволна е, че часовете започват в 8:30 и не й се налага да излиза рано в сняг и студ.
Момчето ми писал буквички с баба си... сякаш вчера беше бебе, а сега се учи да чете и иска да брои до 100 Heart

Тази нощ спах с термо чорапи. Вкъщи нормална температура, а ходилата ми лед.

Болните да се възстановяват все така добре и без нови попълнения в редиците им.

Хубав ден, банда Simple Smile

# 76
Добро утро!

Спах като буба аз. Толкова дълбоко, че си спрях алармата в 2 без да си изпия антибиотика... Събудих се със сърцетуп в 5, че броих хапчета, че пих... 😂 Бих дремнАла още, но Лио беше гладен и не разреши... 😂😂😂

# 77
  • sofia
Малии, как се е наострил! Направо ще те изяде, дето го държиш гладен. Satisfied

Изпратих ММ на работа, хич не му се ходи...
Чакам да стане 8 да отскоча до близкия магазин, че нямам мляко за кафето и от 9 да застъпвам на служба.

Днес май ще правя боб, отдавна не сме яли.

# 78
Лио изглежда много пораснал, Али. Или снимката ни лъже?

# 79
  • На брега на реката
Добро утро!

Първо да стисна палци, за Мари!

Надявам се, болните да са по-добре! Аз не смея да кажа нищо, че ту така, ту иначе!

Селесте, как е свекърва ти?

На кой ден всъщност, е добре да се тества човек? Дали не сме се тествали рано, та показа отрицателен?!

Али, прекрасен е котьо! Иска ми се, да го намачкам!

# 80
  • на Мелмак
Добро утро!

Да се похваля - почти нормално спахме Grinning
Даже сега пием кафе, от една седмица не бяхме.
Мид, дано не е корона Hug

Честито на всички усещащи храната си, много е готино Yum

Лин, нещо не ни показа грейката, да се поправиш, че и аз една да забърша, а маха!

Май ще копирам от вас и леща ще направя.

# 81
  • Бургас
Тази пухена топчица каква миличка беше на предните снимки, а тук дзвер. Глад, кво да правиш.

Лин, лист и аз съм късала, но те основно пишат в помагала. Освен предварително да щраквам празната страница за всеки случай и после да си я принтирам, колкото пъти се налага. Трябва да я стресна някак, през страница разписвам „Старай се/пиши чисто/помисли, преди да запишеш”.
Ти сигурно си на работа вече, но довечера си натопи краката в гореща вода със сол.
Баба ми, лека ѝ пръст, зимата държеше една тухла върху печката и се редувахме да си топлим краката на нея.

Бубе, възстановява се бавно. Не вдига вече Т, но още кашля. Няма сили, но пък апетитът ѝ се завръща и наваксва. Синът ѝ така и не се обади на ЛЛ, в събота ще го пращам пак на контролни изследвания, поне да знам има ли промяна в някаква посока.
ПСР мисля, че е ок да се прави след 4 ден от симптомите. Ако ти е любопитно дали не сте избързали и е било К, пусни след месец един за антитела.

Днес няма да готвя, ще дояждаме от вчера. Само един хляб ще заредя.

Браво, Ети!

# 82
  • На брега на реката
Браво, Ети! Това да се чува!

Селесте, щом ѝ се връща апетита, значи се подобрява.

Аз сложих да варя бобеца, че не знам от кога е и колко време ще се вари, а ММ е първа смяна  и към 13.30 обядваме!  Вчера направих един Добруджански бюрек и много го харесахме, а и ММ се радва, че има нещо за закуска, че нали тава в 4 часа и до 13,30 си е бая време. Лесен е и ако някой проявява интерес, ще пусна рецептата.

# 83
Ети, браво Simple Smile
Грейката я показах и после я изтрих.
Втори ден я нося върху суичър, топли, доволна.

Аз не съм късала листи от помагало, но от обикновена тетрадка със замах.

Али, този дребосък ако се дзвери срещу мен на събуждане, ще получа не сърцетуп, а припадък Simple Smile

Бубе, ТМ става преди мен, взе ми първенството по ранно ставане 😀😀😀

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 10:03 от Linofrina

# 84
Той се прозаваше на смимката, за това така е излязъл, иначе е много мила котчица, не е злобар. Сутрин като е гладен почва да ме гази и ме кълве, ама не хапе силно,  ами точно ковва 😂
Маре, пораснал е, да 😊

# 85
Сладур е, ама на снимката вярно е като дяволче.
Моят син има плуване. Тази година трябвало да научат перфектно един от стишовете в плуването. Сега се чудя дали това може да се случи на средата на хола?

# 86
Привет!
Лин,същата съм като тебе! Вечер лягам и обувам едни пухени чорапи,до като ми се стоплят крачката. После ги свалям и заспивам. 😂
А климатика от вчера нещо се бъгна. Уж размразява,а после не тръгва да духа. Ако тръгне,духа две мин и пак спира. Увеличих градуси,цъках,пусках,спирах,оправи се чак снощи. Дано не сдаде багажа точно сега,щотоо.. 🙄😣
За днес не знам какво ще готвя. Имаме боб от онзи ден,но трети пореден ден няма да го ям. 😁 Нещо друго ще мисля.
Много сладък Лио! Хванала си момента,Али. 😄🤗
Радвам се,че болните се подобряват.
Мари я стискам и аз. Да дойде с хубави новини.
И ние с малката пишем цифри и буквички. Тя изявява желание,не я натискам аз.
Хубава сряда! 🤗❤

# 87
  • На брега на реката
Съни, уби ме! Joy
Swimmer

# 88
Бубе, ако може,  и аз ще почна с него да правя упражнения и до лятото ще съм се научила. То лесно изглежда.

# 89
  • София
A моят трябва да скача на въже 100 пъти за една минута Innocent, аз трябваше да го запиша и да прати клип на госпожата. Той е висок 175 см и не може да скача на въже...на втория опит щях да се задавя от смях, а съседите сигурно са помислили, че има земетресение.
бубе, пусни рецептата.
ени, ако е имало мъгла при вас, вероятно е от нея. Климатиците среден клас при мъгла постоянно се размразяват, само хабят ток и полза никаква. Моят в офиса е така, два дена откачих от студ, днес духа като луд.
мари, стискам силно.
лино, ако си крещяла в резултат на ДО, пак може да ти драска на гърлото, от опит знам Sad
алечко, това е звяр бе, не е онова сладко котанче.

Общи условия

Активация на акаунт