Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 842
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря, момичета. Утре след обяд ще имам повече инфо.
Плуването и скачането на въже ме накараха да се хиля с глас, а бюрека на Буб- да огладнея по- рано от нормалното.
У дома има свинско със зелен боб за обяд, а за вечеря пека месо в слоукукъра с пържени картофки и салата.
Радвам се за добрите новини на болния фронт!

# 91
  • Бургас
Със сълзи се смях на плувеца в средата на хола, просто си го представих. Дали ще има и скок от трамплин?!
А, още една тренировка е имало, скачане на въже.
При нас имаше опит за споделяне на клип за зумба, не се получи и хванахме помагалото по БЕЛ Wink

Марѝ, продължаваме да стискаме тогава.

Мид, как е мъжът?

# 92
За обяд има ребра, задушени с барбекю сос. Като допълнение зелена салата.
За вечеря ще правя супа топчета.

Калин така в тениса го бяха изкарали да показва на децата как се скача на въже. Той само дето не си върза краката с въжето. Голям смях. Та след това 2 месеца скачахме в къщи на въже. Скачахме аз и той, оказа се че ММ не може въобще да скача на въже.

Днес си имам рожденник. Да ми е жив и здрав мъжа.

# 93
Бъни, записваш един скок, даваш repeat 100 пъти и готово.
Съни, може да измислите нов стил - киснене. Идеалното му овладяване няма нужда от много тренировки.
Щерката издирва класната стая по Технологии и предприемачество. Няма я при музиката и рисуването.

Марѝ, продължавам да те мисля!

Картофи яхния с пиле в плик готвя аз.

Здраве и късмет за рожденника на Титина!
Болните да оздравяват!

# 94
Бъни, не съм, но знам какво е да ти пресъхне гърлото от викане Simple Smile

Скокът от трамплин трябва да се изпълнява на двор, тераса, в краен случай на междуетажните площадки, понеже таваните са по-високи Simple Smile Simple Smile

Титина, да ти е жив и здрав!

# 95
  • Бургас
Тит, здрав и щастлив да е мъжът ти!

Вики имат екип 3 клас, в който си стоят постоянно, не обикалят по стаи. Днес сменят 4 госпожи, не е като да са само с една.

# 96
Бъни,възможно е,имаше мъгла и тук. Не го знаех това. Ми значи да се моля да няма мъгли поне до април-май. 😆
Големи забавления си имате с тези спортуващи деца. Моето сега ме кара да трАнираме заедно. 😁 Ще пропусна.
Тит,здрав да е и да те слуша мъжа!

# 97
Титина, да е здрав ТМ. Да те слуша, да те глези, да те обича! И каква е тая супа топчета за вечеря на рожден ден? Сменяй концепцията, че не съм свикнала да се отбелязваш вяло и мързеливо.

# 98
  • На брега на реката
Тит, здрав да е ТМ и много послушен!

Бъни, заповядай :
https://inthebeniskitchen.com/2020/10/23/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%8 … 1%80%D0%B5%D0%BA/

Да знаете, за нас, които вече сме си отгледали децата, е голям смях с това, което споделяте за ДО. Надявам се да не се сърдите и да продължите да споделяте, но и здрави нерви ви желая!

# 99
  • на Мелмак
Тит, жив и здрав да е ТМ! Да те слуша много!

Лин, пусни ми на ЛС Hug

Моят, малкия прави упражнения с бутилки дезинфектант, поради липсата на пластмасови такива с вода, които пък заместваха гирите. Grinning Ами нямаме пластмасови бутилки с вода в къщи и гири нямаме.
Освен леща, ще направя и сьомга в тесто и боб на салата с праз Grinning

# 100
  • София
Благодаря,че питате.
Той от понеделник е така реално.Държи си 37,1:37,2.
Чака екип да му вземат проба от вкъщи,че е с децата,аз съм на работа.Ужас е.
Утре ще излезе резултат предполагам

# 101
Тит, честит да ти в рожденика!

Мид, дано всичко е наред с ТМ!

Ени, моят климатик правеше така като иска да му изчистя филтрите...

Боядисах си косата. Ми друго си е... Че и бяха станали почти два месеца,  няма да ви шепна на какво мязах.

# 102
  • Canada
Детето скоро ми намекна, че трябва да започна пак да се боядисвам, налазили са ме бели нишки Expressionless

Тит, честит рожденик! Здрав и щастлив да е!

Етти, чудесни новини!

Мид, всичко да е наред!

Булбанк вече успяха да ме ядосат, бързи са Joy

Моята девойка от началото на учебната година е на ДО, оплаква се, че нищо не научава Confused

# 103
  • Бургас
Замълчах си за супата топчета на Тит, щото си знам, че Марѝ няма да я пропусне Simple Smile

Бубе, как можа с този бюрек? Как да си преглъщам сега копривената супа?

Мид, може и късно вечерта да качат резултат, зависи от натовареността. Всичко да е наред!

# 104
  • На брега на реката
Мид, и аз стискам палци, всичко да е наред!

Селесте, много е лесен и вкусен, а пък и има време, може да го спретнеш за вечеря!

Аз не можах да изържа, докато си дойде ММ и вече апнах.  Така се нядох с запържена боб чорба с кисел чесън, че не само в блока, ама и в квартала, няма да припарят вампири. Joy

Общи условия

Активация на акаунт