Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 846
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 105
Але,чистихме го скоро,сега си бачка идеално. Явно от мъглата. Тук е чист въздуха,но мъгли да искаш.
Позачистих,изкъпах се и полегвам,че ми е кофти,първи ден МЦ..

# 106
Тит, честит да е рожденикът! Да се обичате и слушате!
Али, щом и до боядисване на косата стигна, ще те броим за излекувана. И другите болни да се похвалят в скоро време.
Мид, стискам палци всичко да е наред!
Мари, и за тебе продължавам да стискам.
Аз все още усещам единствено парфюм и то поднесен под носа. Много, много рядко усещам други миризми и то трябва са много силни. Свиквам вече с идеята, че няма да има подобрение и занапред ще съм така.
Синът ми днес закъснял с 10 минути за първия час. А уж стана навреме. Много е завеян милият. И толкова доволен от ДО. Приема го като ваканция. Добре, че класната им е сериозна и ги следи изкъсо за написани домашни и ги изпитва всеки час.

# 107
  • на Мелмак
Фонс, не се Идосвай за глупости! Wink

Бубе, как е кашлицата?

# 108
  • дядовата ръкавичка
Рей, в темата за Короната имаше някакви упражнения за възстановяване на обонянието с вдъхване на етерични масла. Не мога да ги намеря, но сигурно ги има в нета.

Моят син твърди, че нямал обоняние от 2 месеца, ама дали е така, той си е малко хипохондрик .... Ще го пробвам като се прибере с някой кофти аромат.

Щерката е много доволна от онлайн-а, хич не е социална и принудителната изолация изобщо не й пречи.

# 109
  • На брега на реката
Добре съм, Ети, ама то не смея да се похваля!  От вчера почнах онова с ракията, меда и зехтина и пия чай от дюли, вместо вода и АЦЦ акут. Мисля, че помага, но не знам кое от всичките или всички заедно. Все тая, важното е да има ефект, че утре става месец! Пу, пу, пу!

# 110
Благодаря за пожеланията дами. Сам си поиска супа топчета, а и в събота ще се събираме заради РД с приятели.
Калин не харесва ДО, щото майка му му диша във врата ( да кажа ли колко е неорганизирано това дете)

Мид, мисля, че посочената температура си е съвсем нормална. Но за негово успокоение да отиде на лекар

Али, отбялезахме те като излекувана. Айде да видим, кой ще е следващият дето ще си боядисва косата.

# 111
Имайте милост с тази супа топчета, една от любимите ми е.
Боята за коса от 2 месеца си чака реда, дано тези дни успея.

Фонс, дано проблемът е нещо дребно на местно ниво, а не заради политиката на банката.

# 112
  • Germany
Честит да е мъжът ти, Титина!
Това със скачането на въже и ние го имахме като задача с малкият пролетта. Сега има да тича, когато може навън, когато е кофти времето на място вкъщи. Добре, че от плуване е освободен Simple Smile

# 113
Сега питах дъщеря ми как минават онлайн часовете им по физическо и каза, че правят  упражнения, като тези, при груповите тренировки. Отделно треньорът по баскетбол също им изпраща подобни упражнения.
Скука, не е като плуване в хола и бягане на място. Simple Smile С последното човек може да си прецака коленете, това сериозно.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 14:32 от Linofrina

# 114
  • София
Титина, да е честит мъжът ти! Дълги години да имате любов и разбирателство!
Сега се сетих, че на времето като ни учеха да плуваме първо на сухо научавахме движенията и едва след това във водата ни пускаха. Но пак е смешно, де.
Вече не знам какво да готвя. За днес съм взела гърдички да пекна, но това означава, че утре пак ще трябва да го мисля!

# 115
  • София
Бъни, записваш един скок, даваш repeat 100 пъти и готово.
Знаеш ли как ме заинтригува? Можеш ли да ми го обясниш това нещо как става, ама подробно като за технически неграмотен човек, моля.
fonce, не посмях вчера да ти кажа, да не те дразня предварително. Клиент съм им и лично и служебно и в двете ситуации са кошмарни, но пък иначе по телефона са любезни, дори и когато с нищо не ти помагат.
мид, дано няма нищо.
титина, жив и здрав да е мъжа ти!

# 116
Бъни, никаква идея нямам! Знам, че е възможно, но как става не знам. Би трябвало с програма за направа на клипове, но...

# 117
Бъни, младежът има стимул да намери решение на задачата Grinning
Тит, честит да е мъжът ти.

# 118
  • На брега на реката
Момичета, дойде ми робота!  Много съм щастлива! Сега  ще трябва да измисля, какво да забъркам в него, докато го чакам да се климатизира?! Имам много идеи, но няма как да направя всичко, че няма кой да го изяде! Blush

Онзи ден, ми дойде и "Good girl"  и се радвам, че мога да му усетя аромата!

# 119
Буб, освен един козунак да спретнеш, а?

Общи условия

Активация на акаунт