Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 888
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 120
Вчера братовчедка ми ми прати 2 вида хляб с квас. Бяха Уау.
Та прави квас и замеси един хляб.

# 121
  • На брега на реката
Тит, преди години, съм правила квас и правех хляб, само с него, но сега все по-рядко ядем, та не си струва занимавката. Иначе хубавия квас става с времето, докато е млад, печивата стават кисели, но когато е узрял вече, всичко е много по-вкусно!

Мари, и това ми беше хрумвало и ще го направя тези дни!

Вече направих един дунапренен блат, за проба само, ами супер е!  Ама, че вълнение си докарах! Blush

# 122
Колко време трябва да се чака да узрее кваса - за да не е кисел хляба?
Преди години си играх да правя отвара от хмел и т.н. Стана кисел - нали съм сама няма кой яде толкова хляб и ми мина бързо мерака.
Та ако реша пак да се занимавам ще се радвам да споделите съвет

# 123
  • На брега на реката
Саня, не мога да си спомня точно,  но може би няколко седмици го подхранвах, докато ми се получиха хубави, некисели печива.  За сам човек, едва ли си струва занимавката, но ако решиш да направиш, ето ти тема за това:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1202275

# 124
  • Бургас
Рязко ми премина желанието за разкрасителни процедури. При първото затваряне на салоните се наложи сама да си свалям гел -лак.Уж пусна клип маникюристката стъпка по стъпка, аз успях да си сваля и ноктите почти.Още са в рехабилитационен режим, израстват. Но нямам никакво желание да подновявам.
С боядисването като че ли знак получих да спра-от години съм с една и съща боя, последния път такъв обрив ми се получи, че не можах да спя. Отидох на дерматолог, тя ми изписа скъпи шампоани, които свалят боята за време просто. И втори месец си сребрея, дори взех да се възприемам. Едно такова палаво проблясвам....

# 125
Махането на гел лак в домашни условия е най-омразното ми нещо, а не винаги имам време и желание да отида до салон. Затова си ходя предимно без лак на ръцете. Тези дни, ако не ме домързи, може да сложа нещо тъмно.

# 126
Синеочка от вчера ме врънка да се лакирам,че й се играело с нещата от кутията. 🤣 Но мен ме мързи.. Аз слагам каре и после пада на люспа целия,без поражения. Но при маникюрист не знам дали ще е опция да поискате.

# 127
Тук си работят фризьори , козметици и маникюристки .
Поне моята работи .

# 128
  • София
Къде е това тук?Да идваме на гости Grinning

# 129
Че те май навсякъде работят. Не бяха включени в заповедта.
Лоши жени, лоши - козунаци, блатове, хляб с квас...

Ени, лакирай я да ѝ мине меракът;)

# 130
И аз съм лоша.....тортено лоша, ама поне свърши тортата.

# 131
  • Бургас
Всички маникюристки и фризьорки си работят, извинявам се, ако с поста си съм подвела някого.Говорих за март, когато затвориха от днес за утре и си пропуснах часа за сваляне на гел лак.

# 132
  • Бургас
Имах инфарктно сваляне на гел лак в деня, в който родих Марти. 20 дни преди термин започват контракции, хукваме за болница, майка ми по пътя ме увива в напоени с лакочистител тампони, то не шупва, тя ръчка с един инструмент, абе не е за разправяне. И това, защото знам аз, че е добре родилките да са без лак. Грънци, всички момичета с едни хубави маникюри, само моят един дран, надран.

# 133
Мен преди секцио ме искаха без лак на ръцете и краката.
Но за сметка на това бях добре парфюмирана.

При вас фитнесите работят ли?

# 134
Тути,тя си има детски лакове,брокат,пиличка и лампа,да ги пече. 😄 Обаче й се играе с моите джунджурийки от кутията за лакове. Ще видим,може утре да сложа едно брокатено коледно червено. 🥰

Общи условия

Активация на акаунт