Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 890
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 135
Лин, не работят. Те са в заповедта;)

# 136
Тути, ясно. Не знаех, че разкрасителните услуги не са в заповедта, затова се учудих. Не е честно пък.

# 137
Ми не знам . За утре имам час за козметик .

# 138
Тути, не са затворени фризьорскити и козметичните салони. Освен, ако не се намират в МОЛ-а.
Другата седмица мисля и аз да се приведа в ред. Днес вече съм на работа 🙂
Добро утро.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 07:30 от rummi_pl

# 139
Добро утро.
Срам- не срам, но никога не съм ползвала гел лак. Щерката отива да я правят, у дома има лакове и лампа, но предпочитам натюр. Като има повод- слагам лак и после трия. Е, ако бях работна- със сигурност щях да се барна, но да имам изпилени нокти и върху тях сложено и изградено нещо и после лак, който да стои месец, сигурно щях да пукна.

# 140
Добро утро!

Руми,  добре завърнала се към нормалното ежедневие!

И гел съм слагала и гел лак, обаче не е за мен тази работа. Много е красиво, но планирането на поддръжката и самата процедура ме докарва до нервна криза 😂 Хич не обичам да седя и да ме чоплят толкова време.  Първата ми мамикюристка беше много старателна, но толкова бавна,  че ме пускаше да пуша поне два пъти,  за да не я набия 😂 Освен това ноктите ми растат толкова бързо, че на втората седмица вече е грозно. Прост лак също не слагам,  защото пада бързо и ме мързи да се занимавам.  А едно време имах огромна кутия с неща, па мажех, па рисувах... Сега просто почииствам кожички и оформям средна дължина. 

При мен всичко е шест, само носът ми продължава да се запушва безобразно. И нощес ми свършиха капките за нос, та днес вече ще изляза да пазарувам. 

Спорен ден, банда!

# 141
Али, вижда му се края вече 🙂

Правих гел лак няколко пъти, но спрях. Дразни ме, изнервям се от дългата процедурата и не на последно място съсипа ми ноктите, а аз имам здрави нокти. Карам като Мари, самолакирам се за повод и после го трия 😁

Снощи поръчах летяща кукла фея за малката племеница. Като пристигне, ако е хубава ще кажа. Мисля, че ще се зарадва, а не е скъпа - 20 кинта.

# 142
  • дядовата ръкавичка
И аз мислех да поръчвам феята за моята племеница Smirk Сподели отзиви, Руми. Колко е голяма девойчицата?

# 143
Добро утро.
Криво ми започва деня, дано слънцето навън помогне да се оправи.
Хубав да е денят ви.

# 144
На 3 и половина.
Ще кажа, само да дойде. Най-хубавата беше на Хиполенд, но за 80 лева. Затова взех по-обикновените за 20 (след консултация с майка й) И без друго щяла да й види сметката бързо 😆

# 145
Руми, я дай да видя тая фея! Имам спомени за една хеликоперна играчка за моето момче с дистанционно. Още първия ден се блъсна в стената и умря.

# 146
# 147
  • На брега на реката
Добро утро!

До тук виждм Руми и Али, отчели се, с добри новини. Включвам се и аз към тях - добре съм! Сега чакаме Ети да се отбележи, а на Мид стискам палци да не е това! Броим на Селесте мъжа за излекуван, ама ако нещо те съмнява, наритай го да ходи на изследвания!  Аз, ще ме прщавате, че така, ама като една от най-възрастните, ви мисля и да преброя, че всички са добре, та да съм спокойна!

Съни, да се изправи пожелавам!

Мари, стискам още!

За боядисване съм и аз и понеже още съм "крехка", не ми се ходи в салона, защото фризьорката пуши и аз трябва да стоя 40 мин. с мокра глава на студено. Имам още малко боя у дома и ще се ракрася, ама може и в неделя.
На ръцете съм с гел и съм много доволна, защото моите нокти са меки и цепещи се. Трябваше да съм на поддръжка в средата на ноември, но ѝ се обадих, че кашлям и няма да отида /тя е с 3 малки деца и заради това не исках/. Израстнали са доста, но още са си на мястото. Ще видим и там кога ще ходя, че е тегаво със записването на часове.

# 148
  • дядовата ръкавичка
На 3 и половина.
Ще кажа, само да дойде. Най-хубавата беше на Хиполенд, но за 80 лева. Затова взех по-обикновените за 20 (след консултация с майка й) И без друго щяла да й види сметката бързо 😆

Simple Smile И моята е на толкова Simple Smile

# 149
Стискай, Буб, след обяд ще взимам изследванията.
Руми, дано да е читава, щото радостта от подаръка ще се кратка, ако е подобно на нашето.

Общи условия

Активация на акаунт