Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 916
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 150
  • на Мелмак
Добро утро!

Добре сме и ние.
Мисля да направя питка слънце със сирене. Много я харесват децата.
Коледния подарък ще е ПС5. Пре ордер е, онзи ден дойде джойстик, камера и още нещо!
В Лидъл гледам, че ще има квадрикоптер, може да си вземем и това чудо. Аз не знам какво да си подаря Grinning
Гел лак слагах много дълго време, но последните пъти падаше на втория ден и аз се дразних и го белих, така си съсипах ноктите. От 2г сигурно съм без и не ми липсва.
Мари, чакаме!

# 151
Мари, със сигурност. Дори онази скъпарската я дават да лети 8 мин на зареждане 😆
Колкото, толкова!

Няма да забравя едва Коледа, моите малки 4-5-6 годишни, нашите на гости. Под елхата купчина подаръци. След като отвориха всичките, викаха и подскачаха, после кротко си играха 4 (четири) часа с празните буркани от шкафа Mr. Green hahaha

За моите се очертава парична Коледа. Тъкмо ще има какво да харчат в МОЛ-а, когато го отворят 😂

# 152
С играчките гаранция няма- скъпи, евтини, все може да не стават.
Моят син си играе и се радва на подаръците.
Гел лак слагах,  но не държи повече от седмица.  Три маникюристки снених, все това е резултатът.  Накрая се отказах, защото си записвах час всяка седмица и пак не издържах до часа, ами сама го махах, че беше грозно. Имам ужасни нолти, а така да харесвам хубав маникюр.
Боядисването оставям за събота.
Вчера получих пратка от Манго с чудни боти, много съм доволна.
Мари, дано всичко е наред с изследванията.

# 153
Съни, покажи ги де 🙂

# 154
  • На брега на реката
Честито, Съни, със здраве да си ги носиш!

Намерих рецептата, за обикновения кекс на Янчето, който Руми често хвали и следобяда ще го направя. Руми, ти май слагаше и орехи, нали?

# 155
Вчера получих пратка от Манго с чудни боти, много съм доволна.
Подобен пост, който не е придружен със снимка ще го приема за дразнещ спам. Kissing Heart

Благодаря за стиснатите палци, момичета. Heart

# 156
Да, Бубе, ситно натрошени 🙂

# 157
Давам снимки веднага.
Първите са тъмносини.

Вторите са черни.

Нямам търпение да тръгна на работа и да си нося високите обувки и панталони, а не дънки и пижами.

# 158
Страхотни са 😍

# 159
И с чанта ще се похваля, но ми трябва органайзер за нея.

# 160
  • На брега на реката
Страхотни са, Съни! Още веднъж, със здраве и кеф да си ги разносваш!

Руми, благодаря! Flowers Hibiscus

Ети, това да се чува, момиче! Blush

# 161
  • Бургас
Съни, много са готини. Боже как ви завиждам за обувките с токчета. Такъв спънат кон да съм, че няма накъде. Вдървявам се цялата като обуя нещо по-различно от равна подметка.
Сега ти видях и чантата, чуден сет с черните боти. С кеф да си ги носиш.

Викчето и тя иска кукли, та поръчах две от желаните три. Хем изпълнено желание, хем да не прекалявам много с глупави /за мен, разбира се/ подаръци. Тази фея направо на мен ми се дощя да я поръчам Joy

В 6:30 ме събуди тъпият индиец с поредната си безумна питанка и докато решим какво да правим, Викчето стана, а аз бях изключила съвсем за задачката от джуджето. Сигурно вика ни е сърдито, че вчера не си закачихме снежинките, а само ги направихме. Хем се усеща, че съм аз, хем рови и се радва.

Успях да овършея Лидл от 8-8:30, но тъпото им приложение или по-скоро телефонът ми ме прецака мъничко. Имат нови правила за сигурност, но бутонче, с което да ги приема просто няма. Прибирам се и пробвам пак, и виждам някакво суууупер бледо „напред”, което даже ми бяга някъде извън екрана. Не че не напълних две торби, но можех и още Simple Smile Не че щях и да спестя кой знае колко, въпросът е принципен Simple Smile

Радвам се за всички оздравяващи. Чакаме днес Мид и Марѝ да се похвалят с добри новини.

Бубе, захващам Добруджанския бюрек.

# 162
  • На брега на реката
А така, Селесте!  Да кажеш резултата после!

# 163
O, Съни, разкошни боти, а чантата я приемам за бонус извинение. И тя е много хубава и точно по правилата на Янтра- да побира хляб, бутилка водка и кисело мляко.

# 164
O, Съни, разкошни боти, а чантата я приемам за бонус извинение. И тя е много хубава и точно по правилата на Янтра- да побира хляб, бутилка водка и кисело мляко.
Чета ви уж нямам какво да казвам, обаче не мога да не се включа и да кажа, че чувството за хумор на Мари много ме радва  и редовно ме усмихва Grinning Мари, много ти се радвам Kissing Heart
Съни, много хубави боти. Обожавам токове и тази година напук на повечето стоене вкъщи си бях поръчвала доста, голямата ме гледа един ден като ги прибирах и вика "Е, за какво са ти толкова токове, като не ги носиш...??!!"Flushed
Честито на всички с новите придобивки! Тази кукла изглежда наистина интересна и сигурно дребната и племенницата ще й се зарадват, но приключих вече с подаръците. Днес очаквам една пратка от Комсед и една от Озон и мисля, че тази година рано-рано съм готова.

Общи условия

Активация на акаунт