Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 75 346
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 165
  • Canada
Съни, одобрявам, с радост да си ги разхождаш Kissing Heart

Летящата фея е мн яка, прииска ми се да съм дете Grinning

Селесте, захващай бюрека, ще чакаме снимки Sunglasses

С нокти натюр ходя отдавна, че и дълги да са не ги търпя 🤷‍♀️

Мусака, упражнения, режима ми и СV-то ми се иска да подхващам аз, ще видим кое, какво, кога Joy

Чакам още добри новини от болните!

# 166
  • София
Успях да овършея Лидл от 8-8:30, но тъпото им приложение или по-скоро телефонът ми ме прецака мъничко. Имат нови правила за сигурност, но бутонче, с което да ги приема просто няма.
селесте, и аз използвам приложението, не виждам нови правила, разяснявай, да не се прецакам и аз.
съни, покупките ти са страхотни, със здраве да си ги носиш!
мид Flowers Four Leaf Clover

# 167
  • на Мелмак
Честито за придобивките! С кеф да си ги ползваш.
Леща чопля, кекс искат, аз правя един на баба с кисело мляко.

# 168
Ммм, Съни,  честити придобивки, супер са! Сините боти много ми лепнаха на сърцето 🤩

Токове и аз не нося вече. Едно, че ме боли кръста,  друго, че не мога да карам с тях и редовно си ги разхождам в колата...

Гладна съм, пък то ни за обяд ни закуска време.
Ще постискам още малко и направо ще си доизям гърдичките.

# 169
  • Бургас
Бъни, при мен излизаха нови условия/правила за поверителност. От тези, които даже не четеш, само цъкаш съгласен.

Бюрекът е много вкусен, Вики каза само така да правя баницата. Спазих времето в рецептата и остана суров, върнах го пак и аха да го изгоря Wink Снимката е на недопечения вариант.
Скрит текст:
Искам и моите подаръци вече да идват или поне да получа имейли за потвърждение/обработка. Така даже не знам дали ще пристигне всичко поръчано.

# 170
  • София
Ами няма ни вест ни кост от Рамус за сега.

# 171
Ще постискам още малко и направо ще си доизям гърдичките.
😂😂😂
Маре,заръката за чантата не беше ли бутилка вино 🤔?Или е кой каквото му се пие 😂.
Фонсе,"звучиш" по-добре,от колкото преди месец 🤗. Надявам се,че не е привидно.

# 172
Добър ден Simple Smile
Ботите са страхотни, особено тъмносините.
Нося високи обувки за разнообразие и когато няма да ходя дълго пеш, но не обичам да си го причинявам всеки ден.

Тези дни моите крака са лед. Стоплят се само, когато тренирам или съм под горещия душ. Нося само най-дебелите си чорапи и вече втора вечер спя с такива. Затова и шопингът ми е няколко чифта термо чорапи ... и една коледна играчка Веспа Grinning Grinning Grinning Grinning

Ети, ако направиш преордър за PS5, кога се очаква да пристигне?

Руми, много се радвам, че вече си добре!

Мари, надявам се и ти Simple Smile

Феята е прекрасна, но ми трябва във вариант за момче Grinning

Знаех си, че пропускам нещо и се върнах... не трябваше да виждам бюрека. Така да ми се яде, а да не мога... мрън. Grinning

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 12:59 от Linofrina

# 173
  • На брега на реката
Селесте, чудесно изглежда и така, но явно си зависи от това, как пече фурната. При мен на 170 градуса, не беше изпече за посоченото време и вдигнах градусите и допекох!  Извинявам се, че не казахно реших, че си е от моята фурна. Та, който реши да го прави, нека си го пече така, както е свикнал да пече такива неща!
Да ви е сладко!

# 174
Ренко, запомнила съм водка, но 100% има вероятност и да греша.
Тонът на Фонсе и на мен ми направи впечатление, въпреки инцидента с гърба.

# 175
Благодаря,  момичета.  И двата чифта са със стабилен ток и чудесен свод. А сините са и много мекички.

# 176
  • на Мелмак
Мари, новини?

Аз сготвих за всички в къщи, в смисъл, че всеки яде различно. Доволни са Grinning Само мен ме заболя гърба Sunglasses и аз съм от доволните, угощаваме се стабилно. Започнах да си се чудя как купувам толкова много храна? Така съм се запасила, че освен хляб, мляко и салфетки, друго не са ни купували, а и луканка. Но и на това съм доволна, не се налага да ангажирам хората с основни покупки Simple Smile
Мисля да взема още един човек при мен и аз да почивам малко повече! Харесва ми да си седя в къщи и да ги обгрижвам, липсвало ми е през годините.

# 177
  • На брега на реката
Ети, много ти се радвам! Успяваш, от всяка ситуация, да извлечеш позитивното на максимум! 

Още чакаме Мид, и Мари!  Hands Pray

# 178
  • София
Бубе,писах аз,нямаме резултати за теста още.
Но пък 23.12 ми е последен работен ден и после пак 04.01.
А дотогава и 4 дни отпуск,заради Ена,та да се не преработя нещо ,да не мислите.

# 179
  • На брега на реката
Да, Мид, видях и родължавам да стискам палци за "-"!

Сложих да пека кекса в силиконова форма /за първи път я ползвам/ и да видим как ще се отлепи после, да не се разкъса само, че ще е много яд!  Трябва ли да го изчакам да изстине, преди да го извадя или не?

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 15:22 от Бубoлина

Общи условия

Активация на акаунт