Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 75 347
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Съни, честити покупки, на мен черните повече ми харесаха!
Летяща фея получи внучката за миналата Коледа. Май отдавна не й обръща внимание вече.
Чакам добри новини от Мид и Мари!
Аз пък днес получих лоши-съученик е починал от рак.
Видях се със сестра ми племенницата, то си е вече събитие да се видиш с някого!
Дек ден, момичета!

# 181
  • Euskal Herria
Добре звучите, момичета! Дано скоро да се похвалите, че сте здрави!
Съни, честито!
Трябва да вадя коледната украса, ама още се мотам. И разни рецепти гледам... Да видим кога ще преборя мързела и кое по-напред ще свърша.
Последно правих едни сладки кошнички и италианска черно-бяла торта. За кошничките съм на кантар, не знам дали ще ги правя друг път, не бяха лоши, но като че ли не са "нашите". Тортата - да, ще се прави. Щом аз я ядох... Simple Smile

# 182
  • дядовата ръкавичка
Този бюрек .... не беше честно. Има ли го в готварската?

# 183
  • На брега на реката
Едва ли, Лаленцето го е сложила. Аз го пуснах линк вчера, към блога на съфорумка. Потърси назад ако искаш, че на мен не ми работи търсачката /изкарва ми всичко на маймуница/.

Често се  сещам за Лаленцето, какво ли прави?

# 184
  • дядовата ръкавичка
Ок, изпуснала съм го. Ще потърся Hug

# 185
За силиконова форма - изчакваш да изстине .
Не ми допадат твърде - имам за мъфини - които са във форма на кексчета с дупка . Трудно се мие . Лошото е , че имам само една с 6 гнезда и сместа обикновено е двойна . Ако бързам да ги извадя са се разкъсвали или връхчето остава по формата.
Аз щурмувах Лидл и си имам чудна малка коледна звездичка с красива кашпичка .

# 186
  • Бургас
Айяла, заповядай:От няколко дни се чудя дали да изпера пердето в хола, преди да сложим коледната украса. Тъкмо се бях разубедила и децата днес го смъкнаха барабар с металното въже, на което се закача. А, грешка, то само паднало, никой не бил виновен. Сега ще караме поне месец така, докато мъжът ми подмаже дупката в стената.

# 187
Ох, момичета, дъщерята прави хормонални изследвания и не съм очарована от резултатите.....меко казано. Благодаря ви, че ни мислите.

# 188
Бубе, аз често ползвам силиконови форми, веднага вадя кексове/мъфини, много лесно се отлепват, но не ползвай нож или остри предмети.
Фонс, да ти пожелая тогава през новата година нова, доходоносна и спокойна работа.
Селест, бая зор ще е било, щом и металното въже е паднало.
Ети, добре го мислиш.
С хоум офиса все по-рядко ми се случва да нося обувки на ток.
С настъпването на декември ми се появи музата за сладкарстване и само мисля кой сладкиш първи да направя. Може би и липсата на всякакви развлекателни дейности има пръст в това. Вчера правих тиквени мъфини с крема сирене, чудни бяха. Изпратих на сестра ми няколко идеи за сладкиши да си избере какъв иска за именния си ден, спря се на един шотландски кейк с алкохол и плодове, по-лек вариант на английския коледен кейк, а и не му трябват няколко седмици. Не съм го правела досега, но по рецепта звучи добре, ще видим какво ще стане. 
Тази година имам 7 адвент календара, през целия ден отварям по нещо.
Участвам в таен заговор за нещо хубаво и ми е много трудно да пазя тайна.

О, Мари, съжалявам, повторете изследванията в друга лаборатория, ако можете. Дано намерите добър специалист и да влезнат в норма хормоните. Ще се оправи всичко! Hug

# 189
Мари, +1 за второ мнение.
Аз нямам нищо силиконово в кухнята, заради трудното миене. Ползвах ръкохватки за горещи съдове, обаче бързо ги смених с платнени.

# 190
О, ще има разбира се, но наистина се надявах и молех за по- хубави резултати.

# 191
  • Бургас
Марѝ, мигом затягам палците вторите резултати да са в пъти по-добри от тези. Hug

Силиконова форма за кекс и аз ползвам и нямам проблем с миенето ѝ, но пък тази за мъфините ми е зор, защото са фигурки на животинки със сто улейчета.

Ем, освен на нас да кажеш тайната, да я пазим заедно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 192
  • sofia
Мари, щитовидната ли изследвахте? Пуснете още веднъж изследване, но поне тези хормони сравнително лесно се вкарват в норма. Дано да няма нещо друго по-притеснително.

# 193
  • Бургас
Имам  само силиконова форма за кекс, от години и не ми е трудно миенето. Вадя го след изстиване. И при мен скуката все към сладкарство ме води. Сама съм в момента, стягам колет за едната щерка и май повечето ще е сладки. Няма да се разсърдят, проблема е, че настоява за сладък салам и ме притеснява, че ще пътува с бус, да не го ядат накрая с лъжица. Сега съм забъркала Двойно шоколадови напукани снежни сладки, след малко ставам да ги пека.

# 194
  • На брега на реката
Мари, стискам палци всичко да е наред, при второ мнение. Имай предвид, че при подрастващите, хормоните много често "играят"!

Слагам снимка, на кекса. Много съм доволна и от уреда и от резултата! Остана на вкус да се пробва, ама ще е утре, като си дойдат дечицата! Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт