Звездни компромати - Декември'20

• 244 577
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 60
„Buongiorno, принцеса Мария Барекова!”
Бареков е станал баща на дърщеря. Да му е честита!

# 61
Любомир Шарланджиев е със седем години по-голям от Невена и са се взели по любов, не е била с него заради изгода. Чела съм, че много го е ценяла, уважавала и обичала разбира се, бил е много добър човек. Явно впоследствие се влюбва лудо в Раде Маркович, но сърце не й дава да напусне съпругът си заради тази страст.

# 62
  • Rock & Roll feeling ...
А аз знам, че не са могли да имат собствено детенце и са търсели начин да осиновят.
Предлагали са на дядо ми да осиновят първородното му дете, тъй като Шарланджиев му е братовчед и един вид детенцето ще остане в семейството.

# 63
  • Sofia
Браво за труда, Кактус! 💐

За любовта между Коканова и Раде Маркович избягват да говорят дори и близките приятелки на Коканова като например Стоянка Мутафова. А това е красива любов. Жалко, че красива жена като Невена Коканова не е успяла да изживее пълноценно любовта си. Гадно, че е трябвало да живее с по-възрастен мъж заради професионални изгоди...
  Невена Коканова е имала дете от Шарланджиев, любов ги е свързвала, не изгода...
И аз съм чела,че е осиновена дъщеря им.

# 64
  • Пловдив
Радина и Деян
https://www.instagram.com/p/CH2x3iAHTJn/?utm_source=ig_embed

П.П.Благодаря за прекрасната тема. Нали съм си клюкарка, за всички двойки знаех, но ми достави удоволствие пак да си ги разгледам Simple Smile

От двойките не видях Брад Пит и Джулиет Луис. Щом я видя в някой филм, все за връзката им се сещам. Може би защото тя ми е някак неприятна и не мога да си ги представя заедно.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 16:17 от Лятна буря

# 65
Много харесвам Радина, Деян също като актьор (някой негови участия), но като двойка не знам защо винаги ми навяват мисли за алкохол, насилие и агресия.

# 66
Hilary Duff ... пак ли е бременна? нещо съм пропуснала хах
Скрит текст:

# 67
Какво е станало с Калина Крумова ... гледам я в Пресечна точка по Нова ... ами трудно я разпознах ?!

# 68
  • софия
Различна прическа, цвят на косата и кг.

Много ми харесват рамките на Радина. Някой може ли да каже какви са?
Скрит текст:

# 69
Различна прическа, цвят на косата и кг.

Много ми харесват рамките на Радина. Някой може ли да каже какви са?
Скрит текст:

Рамките са Том Форд

# 70
Ееее, честита щерка на Бареков! Най-накрая!

# 71
Скрит текст:

Едни ретро снимки и от мен - наскоро научих, че Сара Джесика Паркър и Робърт Дауни са имали връзка. Млади, красиви и влюбени са тук.

# 72
Да, на Том форд са рамките. Има обаче и много по-хубави такива плътни модели той.

Ангелкова прилича на фолк певицата Анелия.

# 73
  • Варна
Благодаря за темата.
Много интересно инфо. Да е жива и здрава дъщеричката барекова.

# 74
О, да Кактусче много любим момент.
А в този когато изпусна тортата върху току-що асфалтираното и как я навикаха мъжете, много я жалих тогава за самотния ѝ рожден ден.
Уникална за мен беше и роклята, с която чакаше руснака, той не се появи и тя заспа(макар че едва ли бих облякла такава).
Роклята беше жестока !

Общи условия

Активация на акаунт