Звездни компромати - Декември'20

• 244 953
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 885
Koй е бившия на Деси Банова?

# 886
  • София
На Луиза Григорова е млад. Ужасно поведение показа в Черешката и изобщо не го харесах, но си е млад човека Simple Smile

# 887
Съндей, относително е това с верността, както и с всички останали важнотии на света. Такива сме хората - шарени.

# 888
Аз гледах интервюто на Елена Петрова и не разбрах каква и' е драмата. Без работа, без доходи, без мъж...Иначе красива жена.

# 889
През юни тази година преби приятелката си до състояние да я приемат в Пирогов, а в анамнезата да пише (цитирам дословно):
травми по лицето след побой” .
Мога и още да напиша, но нито има смисъл, нито искам да давам повод за още писане тук и на други места.
Никой не е настроен срещу него заради боксьора Пулев, а заради човека Пулев и по-точно - поведението му, пълната липса на спортсменство, особено извън ринга. Ако се беше държал достойно, всички щяхме да му ръкопляскаме, дори да беше загубил в първия рунд. Вероятно патриотично, достойно и мъжествено се е подготвял за срещата с Джошуа. Trollface
Мач за титлата му се полагаше поради правилата на федерациите и спорта.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 01:10 от Не се сърди, човече

# 890
Кубрат кого е бил Юни?Нали с Андреса са уж разделени🙄..

# 891
Ами явно точно нея. В такъв случай снимката, която тя пусна си е била съвсем истинска, а не фотошоп.
Скрит текст:
Илияна Раева е поздравила Кубрат на стената си във Фейсбук, както и онези, които не го харесват - в типичния си стил. Едно от мненията на коментиращите
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 23:19 от Tess d`Urberville

# 892
  • София
Кубрат явно е кофти човек. Това не могат да му простят хората. Ето един Христо Стоичков, малко ли изцепки има, обаче неговите са съвсем от друг характер и хората си го уважават. Човек не може да търси уважение, когато сам не показва такова. Гледах само отделни неща от вчера и пак се изложи, чудя се Джошуа как го изтърпя. Да беше го проснал още в 3 рунд, ама явно други са били уговорките.

# 893
Как може да пише-"травми по лицето след побой", когато такова нещо първо трябва да се установи? Лекарите не са следователи, все пак. Те как установиха, че са получени след побой?
Изобщо, май комбинацията от- млад, красив и интелигентен ще се окаже доста рядко срещана. На Петя Дикова мъжа и хич не ми е интелигентен, иначе не мога да си обясня по друг начин как един средноинтелигентен мъж, може да пребивава в кокошарника на Гала и да се готви за предаване от фейсбук.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 23:54 от #Frozen#

# 894
Много мразя така, някой подметне така нещо и после каже, не искам да говоря. Welcomtoheaven, ти откъде знаеш какво има в анамнезата, приятелка ли си на Андреа, или си лекар? Това е важно, защото в момента всички си мислят, че Андреа си е измислила, а тя за да го защити предпочита тя да излезе лошата. Знам как е, защото на няколко пъти съм викала полиция и все съм спестявала истината...

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 05:05 от Little heart

# 895
То затова има съдебни лекари, които пишат заключение, а не просто някое медицинско лице. На тях това им е работата - да кажат по стълбите ли си паднала, или има следа от нанесен удар.

# 896
Какво значение има каква съм на Андреа или по принцип в живота? И да го напиша - нито мога да го докажа виртуално, нито пък искам. Всеки е свободен да вярва в каквото си пожелае. Смятам, че достатъчно хора по екраните видяха колко лабилна жена е, в следствие на токсичната си връзка. Страшно много мразя насилници, ако ще и облечени в трибагреника ни. Не само аз описах какъв е Кубрат извън ринга, а за да бъде една личност противоречива - явно има защо.

# 897
Тук пишете, че е бияч на мафията. Това вярно ли е? Имам предвид доказателства: снимки, истории в нета... Защото никой не го е описвал в книга, де. Кога е имал време да бие, след като е тренирал, излязъл е от България? Също така, има ли наистина нещо черно на бяло, че е бил приятелката си? Защото, ако няма, това е просто клевета.
Питам, защото не знам за този човек абсолютно нищо.

# 898
Не разбирам защо поста ми беше изтрит?!?
Няма абсолютно нищо, което да нарушава правилата.

Коментар от социална мрежа:

"Преди 39 години в софийския квартал „Младост“ се ражда момче. Момче, на което животът е отредил велики неща. Семейството му е скромно; на 12 години остава без майка. Таткото е спортист и убеден патриот, прославял България многократно. Спортната му кариера обаче приключва в края на социализма. Човекът кара автобус и такси, за да изхранва петте си деца. Трудно свързват двата края, малкият не се справя добре в училище. Бащата се опитва да запише детето си на тренировки, но в спортните клубове не го искат - тежи едва 40 кг, дрехите висят по слабото му тяло. Таткото не се отказва. Разчиства малкото мазе  на панелния блок в „Младост“ 2 и започва да го тренира сам.

Успехите идват. Републикански, балкански, европейски и световни титли. Българското знаме се вее гордо над целия свят заради младия спортист. Медал след медал, титла след титла, безброй удари, никакво признание в родината.

За повече от 15 години блестяща спортна кариера заплатата на младия мъж нараства от 500 лв. на 800 лв. Когато успее да си я получи цялата. Тренира в мухлясала зала, набавя екипировката си сам, търпи всякакви лишения в живота си.

В един момент му писва и решава да приеме едно от многото предложения, които има от чужди държави и клубове. Заминава за Германия. За 7 години там достига абсолютния връх в професионалния спорт. Връх, който никой българин не е достигал. Многократно му предлагат милиони евро, ако вземе германско гражданство, за да може да се състезава освен за клуба си и за федералната република. Той отказва. Всеки път. Никога не пропуска да каже, че е българин и се гордее с това.

Снощи това момче, вече мъж, отстъпи на съперника си в мач за световната титла, гледан от милиони по цялата планета. Той получи признанието, което винаги е заслужавал, но не от сънародниците си. От света.

В родината му смятат, че „се държал като Бай Ганьо“, „не паднал достойно“, „лигавил се“, „хилил се тъпо“, „не си заслужавали трите лева да го гледаме тоя“. Историята на живота му…

Затова, мили мои, пред казана на българите в Ада няма дявол. Няма нужда."

# 899
Алекс Петканова и Джулиана Гани също са с млади мъже, колко са интелигентни и успешни е отделен въпрос...

Общи условия

Активация на акаунт