Харесвам мой колега

• 1 840
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте, хора. Аз съм младо момиче на  почти 23 години и бих искала да ви споделя моята история. Още много малко и ще станат 4 месеца откакто съм на настоящото ми работно място. От няколко дни обаче започнах много да харесвам един мой колега, той е на 21. До онзи момент гледах на него само като на колега и нищо повече, но изведнъж след толкова време, нещата се промениха. Много неща ме впечатлиха в него - гласът му, очите му, уважението му, възпитанието му и това, че наистина има добри маниери. Heart Eyes Има и още нещо, впечатли ме това, че е доста умен и си личи. Спомена ми, че е записал да учи доста трудна специалност, свързана с компютри. Точно след този момент, той много ме впечатли. Няколко пъти сме си говорили, разменяли сме си по няколко приказки, не ни се е отдавало възможност да си говорим кой знае колко, тъй като на работа сме на различни места и всеки главно върши своите задължения, много рядко се случва той да върши нещо, което е свързано с моята работа. Преди да ми спомене какво е записал да учи само сме се поздравявали, питали сме се как си и това е било общо взето, като инициатор на разговорите винаги е бил той. Онзи ден се случи нещо много интересно, точно тогава го бяха извикали да върши работа, различна от неговата. Тъй като работим с хора, беше възникнал един проблем, разбира се е неизбежно, тъй като хора различни. Та в тази ситуация той взе отношение и някак си се застъпи и обясни на човека как стоят нещата, най-вече след това, аз го харесах още повече и ме спечели доста. Yellow Heart Според вас струва ли си да пробвам и аз да започна първа разговор с него, да го питам как е, как върви ученето, нещо съвсем естествено и непринудено с което да не се набивам на очи чак толкова? Все пак сме колеги и не искам нещо да се изложа, иначе после няма да мога да го погледна в очите. Друго е ако е човек извън работа, но след като той ми е колега, наистина искам да подходя правилно. Ще се радвам да чуя вашите мнения. Hug

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 10:31 от Анонимен

# 1
Авторке, а приятелят ти? Нали бебе искаше?
Иначе не виждам нищо лошо в това колега да пита колега , как е.

# 2

Толкова време мина, а се захващате? Не мисля, че е удачно, тъй като двете неща нямат никаква връзка, онова вече е минала история. Ако нямате намерение да изказвате мнение, просто най-добре подминете, вместо да правите такива коментари.

# 3
Колко време мина? От юни - искам бебе от приятеля си, до септември - харесвам колегата си.
Защо приемате всяко мнение за заяждане?
Трябва ли задължително да ви насърчаваме да флиртувате с колегата и ако не го правим, значи се заяждаме?

# 4
За мен закачки на работното място никога не са добра идея. Гледай си работата и си овладей фантазиите. Ясно, че няма да послушаш, но пък после ще отвориш от някоя тема и ще има повод да "чешем" клавиатурите.

Ако пък имаш активна друга връзка, явно ти е скучно и не се чувстваш оценена, за да се мяташ на колегата.

# 5
Много ми хареса изразът "доста е умен и си личи" Laughing А на другите умни хора обикновено не им личи ли?
Иначе, щом го харесваш, действай, поеми инициативата, заговори го, няма лошо. Извикай го да пиете кафе в някоя почивка, така по-неангажиращо и ненатрапващо се като за начало. Ние с мъжа ми се запознахме точно на работното си място. След това напуснахме фирмата и всеки продължи на различни места, но това е друга тема.

# 6

Толкова време мина, а се захващате? Не мисля, че е удачно, тъй като двете неща нямат никаква връзка, онова вече е минала история. Ако нямате намерение да изказвате мнение, просто най-добре подминете, вместо да правите такива коментари.

Не си ли малко нагличка. Нямало връзка. Връзката нещо ти не я правиш.

# 7
Колко време мина? От юни - искам бебе от приятеля си, до септември - харесвам колегата си.
Защо приемате всяко мнение за заяждане?
Трябва ли задължително да ви насърчаваме да флиртувате с колегата и ако не го правим, значи се заяждаме?

Госпожо, мнението ви не беше свързано с историята ми, а с някаква минала история, ако обичате престанете и си замълчете най-добре. Вие се самонавивате и просто не си струва. Обичате явно да спамите и това е в кръвта ви, но ако обичате спрете, не е интересно.

# 8
Много връзки и бракове започват на работното място. Нищо лошо няма да се пробваш.

# 9
Много връзки и бракове започват на работното място. Нищо лошо няма да се пробваш.

Един адекватен коментар! Благодаря!

# 10

Хехехе, значи адекватни са само тези, които обслужват желаното от теб. Защо пускаш тема тогава? Да ти дадат кураж да се метнеш на колегата?

# 11
Ах, колко заядливи ставаме, когато не получим това, което ни се иска.
Иначе мъдрите хора са казали да не си го вадиш там, където си вадиш хляба.

# 12

Хехехе, значи адекватни са само тези, които обслужват желаното от теб. Защо пускаш тема тогава? Да ти дадат кураж да се метнеш на колегата?

Така, казвам за последен път и повече няма да коментирам. Първо, не мисля, че е уместно да се коментира каква тема съм била пуснала не знам си кога, че даже и да помните. Какво толкова съм ви направила не знам. И второ - този форум ми падна ужасно в очите, явно е пълно със злобни хора. Вие дори не изказвате мнение по темата, а за нещо коренно различно, което съм била публикувала еди си кога, ами не е нормално, извинявайте. Аз приемам мнението на всеки, но да е казано нормално, а не да намесвате минали неща и да се заяждате. Айде разбирам мнението ви да е свързано с темата сега, но то въпроса е, че не е, а се заяждате. Тука имам чувството, че наистина не вога да си кажа и една дума с никой. Доволни ли сте всички, че ми наспамихте темата, сега се надявам да сте доволни още повече. Човешката злоба няма граници и край, много жалко за този форум, в който не желая повече да съм част. Тук не е моето място сред такива злобари като вас.

# 13
Ах, и по-мило и приятно става.
Един се е отървал, дано и това момче се спаси някак.

Авторке, запали веднага, от две мнения.
В публичен форум всеки е свободен да изкаже позиция. Постовете ти си стоят, така че се сърди само и единствено на себе си.
И се мери приказките. Квалификации към други потребители са забранени в този форум.

# 14
Ах, и по-мила и приятно става.
Един се е отървал, дано и това момче се спаси някак.

Авторке, запали веднага, от две мнения.
В публичен форум всеки е свободен да изкаже позиция. Постовете ти си стоят, така че се сърди само и единствено на себе си.
И се мери приказките. Квалификации към други потребители са забранени в този форум.

Абе вие ме квалифицирате, не аз вас, вие първи започнахте да казвате каква тема съм била пуснала еди си кога. Значи правилата важат за мен, а за вас не, вие с превилегии ли сте някакви или? Да, запалих не заради мнение по сегашната тема, а че коментирате неща, което изобщо нямат връзка с настоящата тема. Винаги обаче намирате все винага в друтия, не мога да разбера защо. Та вие дори не изразихте мнение по темата, а ровите стари неща, защо?

Общи условия

Активация на акаунт