Харесвам мой колега

• 1 846
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Не знам какъв е контекста на авторката, не ме и интересува, но цялата история звучи страшно инфантилно. То вярно, че сте по на 20 години, но все пак за работа става дума. Най-правилният подход е да си налягаш парцалите и да не се чудиш как да се забиеш с колегата. Ако път толкова ви е писано да сте заедно, тя съдбата си знае работата.

# 16
Нямате ли Teams, да си початите с колегата, докато си работите? - иначе ще чакаш следващия проблем с клиент или да му възложат друга работа.

# 17
  • София
Скрит текст:
Здравейте, хора. Аз съм младо момиче на  почти 23 години и бих искала да ви споделя моята история. Още много малко и ще станат 4 месеца откакто съм на настоящото ми работно място. От няколко дни обаче започнах много да харесвам един мой колега, той е на 21. До онзи момент гледах на него само като на колега и нищо повече, но изведнъж след толкова време, нещата се промениха. Много неща ме впечатлиха в него - гласът му, очите му, уважението му, възпитанието му и това, че наистина има добри маниери. Heart Eyes Има и още нещо, впечатли ме това, че е доста умен и си личи. Спомена ми, че е записал да учи доста трудна специалност, свързана с компютри. Точно след този момент, той много ме впечатли. Няколко пъти сме си говорили, разменяли сме си по няколко приказки, не ни се е отдавало възможност да си говорим кой знае колко, тъй като на работа сме на различни места и всеки главно върши своите задължения, много рядко се случва той да върши нещо, което е свързано с моята работа. Преди да ми спомене какво е записал да учи само сме се поздравявали, питали сме се как си и това е било общо взето, като инициатор на разговорите винаги е бил той. Онзи ден се случи нещо много интересно, точно тогава го бяха извикали да върши работа, различна от неговата. Тъй като работим с хора, беше възникнал един проблем, разбира се е неизбежно, тъй като хора различни. Та в тази ситуация той взе отношение и някак си се застъпи и обясни на човека как стоят нещата, най-вече след това, аз го харесах още повече и ме спечели доста. Yellow Heart
Според вас струва ли си да пробвам и аз да започна първа разговор с него, да го питам как е, как върви ученето, нещо съвсем естествено и непринудено с което да не се набивам на очи чак толкова?
Скрит текст:
Все пак сме колеги и не искам нещо да се изложа, иначе после няма да мога да го погледна в очите. Друго е ако е човек извън работа, но след като той ми е колега, наистина искам да подходя правилно. Ще се радвам да чуя вашите мнения. Hug
Според няма проблем инициативата да тръгне от теб, стига той да не го приеме като сигнал, че винаги за всичко трябва да тръгва от теб.
Обаче не е добра идея да се смесват лични и служебни отношения.

# 18
Моля ключ на темата, тя просто се наспами заради тези злобни хора, които са склонни да ровят стари неща и да злобеят! Моля модераторите да затворят темата!

# 19
Авторке, всичките ти мнения в този форум са публични. Ако не ти харесва хората са ги коментират, тогава не пиши.
Вместо да се тръшкаш, вземи да пораснеш.
Единствените злобни и неудачни коментари тук са твоите.

# 20
Авторке, всичките ти мнения в този форум са публични. Ако не ти харесва хората са ги коментират, тогава не пиши.

Аз не мога да разбера кое вие не разбирате. Какво ми е на моите мнения и на моите истории, вместо това се запитайте дали е нормално да се рови нещо старо и да се прави изобщо на въпрос? Аз от вас не получих мнение по тази тема, а повите нещо старо, не разбирам защо го правите и намирате проблема в мен. Какво значи да порасна, това че не желая да се правят коментари за стари неща, според вас значи, че не съм пораснала ли? Каква е тази злоба тек от всички вас не разбирам. Има идна приказка: по-зле ще става, но по-добре - не.

# 21
Авторке, ще те помоля на лс да не ми пишеш.
Ще отговоря тук.
Постовете са ти публични и е напълно нормално щом доскоро си мислела за бебе и си имала връзка да питат хората.
Реагираш изключително агресивно, злобно и просташки.
Ако не си вече във връзка и не планираш бебе просто го кажи за да няма недоразумения.
Имаш проблем голям и с емоциите и възпитанието.

# 22

Има идна приказка: по-зле ще става, но по-добре - не.

Така е наистина! Моят съвет е, за да не става по-зле, оставете колегата на мира. Ако е умен колкото му личи и той няма да се занимава.

# 23
Ти не можеш да нареждаш на никого какво да пише.
Всеки е свободен да изрази това, което мисли, стига да не обижда другите потребители.
Ти си тази, която скочи с рогата напред още при първия коментар, който не ти хареса.
Порасни и осъзнай, че можеш да контролираш само и единствено себе си. На другите не можеш и копче да кажеш.

# 24
Ами извинявайте много, ама на простака ще отговоря с простащина. Има една приказка, че каквото почукало, такова се обадило. И за да престанете да злобеете и да ме обиждате, ще кажа още един път, НЕ, НЯМАМ връзка, мисля че по-горе го казах, но вие явно не четете!!! Сега вече ме оставете на мира, достатъчно ме отровихте със злобата си! Щом съм написала, че е минала история, това какво означава според вас?

Простащина от наша страна няма. Има простащина от теб.
В първия пост не си писала, че нямаш връзка.
Има потребители помнят. Елементарното възпитание е да уточниш, че нямаш връзка, ако е така наистина, а не да подскачаш като ощипана мома.
Така изместваш дискусията и не получаваш отговори, които биха ти били от помощ.
Видях ти старите коментари набързо.
Ти си изключително агресивна женица.
Може да опиташ с колегата, но ще те разбере бързо каква си агресивна и няма да се занимава дълго с теб.

# 25
  • Sofia
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт